žene i sex

Prava je anatomski oblikovana za penis, a pogrešna je oblikovana za govance.
Između ostalog.
ne nego je i ta ''pogrešna'' savršeno oblikovana za penis,zapravo dostae bolje i ugodnie od te tvoje tzv ''prave'',jer je uskija i samim tim senzualnija i udobnija,lakše i bolje prianja no ljubicica dosadna

Poslednja izmena od moderatora:
PA vrh ahahahahahhahahahahahahahhahahahahha

Samo pazite da ne ode tamo gde piski
Svaka cura se pre seksa ispiski i iskaki,kako ne bi remetila sam tok seksa.Onaj muskarac koji je gadljiv,na sve fizioloske potrebe koje zena ima,
ne treba ni da stupa u seksualne odnose sa zenama.Ne vidim sta je kolega hteo sa tom "mapom" zenskog medjunozja.Meni to nije sigurno potrebno.
Ja se u Decembru zenim devojkom,koja je garantovano virgo intakta.Prema tome,moze samo da mi zavidi na dzek potu,koji me ceka.!!!

Svaka cura se pre seksa ispiski i iskaki,kako ne bi remetila sam tok seksa.Onaj muskarac koji je gadljiv,na sve fizioloske potrebe koje zena ima,
ne treba ni da stupa u seksualne odnose sa zenama.Ne vidim sta je kolega hteo sa tom "mapom" zenskog medjunozja.Meni to nije sigurno potrebno.
Ja se u Decembru zenim devojkom,koja je garantovano virgo intakta.Prema tome,moze samo da mi zavidi na dzek potu,koji me ceka.!!!
Pa i nije da ces se usreciti
Sem ako si i ti nesposoban za sex
Onda ces moci glumiti nekog j

Licno, u ovim godinama, 30+, pravi muskarci i zene ne zude za nekim neiskusnim

...…kod Bodlera se zensnstvenost i hipermuzevnost ne iskljucuju, vec se povezuju , -kaze s pravom Misel Bitor ( Jakobson) .” – ne moze doci do izrazaja zenstvenost i zenskost ako nije u pitanju dodir sa hipermuzevnoscu / R.N./ …

Back