Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Bilo bi zanimljivo sprovesti anketu u kojoj bi zene muskarcima u toku sexa rekle Pazi u pogresnoj si rupiPa sad, ako mu je alat veličine štapića za uši, ni to nije isključeno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi zanimljivo sprovesti anketu u kojoj bi zene muskarcima u toku sexa rekle Pazi u pogresnoj si rupiPa sad, ako mu je alat veličine štapića za uši, ni to nije isključeno.
99% muškaraca bi na tu izjavu pomislilo nešto sasvim drugo, vezano za Pravu i Postojeću Pogrešnu rupu™ koja nije mokraćni kanal, ali je blizu.Bilo bi zanimljivo sprovesti anketu u kojoj bi zene muskarcima u toku sexa rekle Pazi u pogresnoj si rupigarant bi 99% mislilo d aje noguce
Sta odredjuje koja je prava a koja pogresna?Pravu i Postojeću Pogrešnu rupu™
Prava je anatomski oblikovana za penis, a pogrešna je oblikovana za govance.Sta odredjuje koja je prava a koja pogresna?
Ima, gej muškarci nemaju mogućnost izbora. Kapiram da bi i njima više prijalo da parter ima picu, ali jеbiga, kad nema - daj šta daš.Imas ljudi kojima je prava ta koja je vecini nas pogresna,ukusi su razliciti...
Mislim na strejt muskarce.Imaju izbora ali vise vole anal.Ima, gej muškarci nemaju mogućnost izbora. Kapiram da bi i njima više prijalo da parter ima picu, ali jеbiga, kad nema - daj šta daš.![]()
ne nego je i ta ''pogrešna'' savršeno oblikovana za penis,zapravo dostae bolje i ugodnie od te tvoje tzv ''prave'',jer je uskija i samim tim senzualnija i udobnija,lakše i bolje prianja no ljubicica dosadnaPrava je anatomski oblikovana za penis, a pogrešna je oblikovana za govance.
Između ostalog.
Pa zavisi... većem penisu više prija pizza, a manjem guzza. O mirisu neću raspravljati.ne nego je i ta ''pogrešna'' savršeno oblikovana za penis,zapravo dostae bolje i ugodnie od te tvoje tzv ''prave'',jer je uskija i samim tim senzualnija i udobnija,lakše i bolje prianja no ljubicica dosadna
Guzza prija samo bolesnom penisu koga treba odseci i odbaciti..Pa zavisi... većem penisu više prija pizza, a manjem guzza. O mirisu neću raspravljati.
Svaka cura se pre seksa ispiski i iskaki,kako ne bi remetila sam tok seksa.Onaj muskarac koji je gadljiv,na sve fizioloske potrebe koje zena ima,PA vrh ahahahahahhahahahahahahahhahahahahha
Samo pazite da ne ode tamo gde piski
i to po mogućsvu partneru u ustašca a nakon toga i on njojzi ,taki sex je naj bolji i naj plemenitijiSvaka cura se pre seksa ispiski i iskaki
Koliko njih su se do sada na taj noz posekli?Ja se u Decembru zenim devojkom,koja je garantovano virgo intakta.Prema tome,moze samo da mi zavidi na dzek potu,koji me ceka.!!!
Pa i nije da ces se usrecitiSvaka cura se pre seksa ispiski i iskaki,kako ne bi remetila sam tok seksa.Onaj muskarac koji je gadljiv,na sve fizioloske potrebe koje zena ima,
ne treba ni da stupa u seksualne odnose sa zenama.Ne vidim sta je kolega hteo sa tom "mapom" zenskog medjunozja.Meni to nije sigurno potrebno.
Ja se u Decembru zenim devojkom,koja je garantovano virgo intakta.Prema tome,moze samo da mi zavidi na dzek potu,koji me ceka.!!!