- Poruka
- 11.279
šta mislite iskreno o ženama koje wolu sex dali su to nemoralne drollje ili pak i ne
molim samo ozbiljni odgewori!! trolowi stop.
molim samo ozbiljni odgewori!! trolowi stop.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
argumentujte kolegaa ne,već muškarci i sex
@tema,jesu
pokvarili ste me.. : (ženomrskinja..čemu tako extreman staw xerojino?
pa,kako bih wekao.....argumentujte kolega![]()
daj im razlog da nude..budi nježan prema njiowom krhkom biću..uputi im neku slatku rijeć..neki cwijetić krhko ubran na padinama gibraltara..i reci joj neke umiljate,tanane,mekušne romaantićne rijeći kao npr: oh lady..baby..mademoiselle..je t'aime..to znači wolim te na francuskom.. sretno!Super su al da nude ne samo da daju
obrazložite ovako radikalan stav kolega?!Nisu nemoralne, već normalne.
daj im razlog da nude..budi nježan prema njiowom krhkom biću..uputi im neku slatku rijeć..neki cwijetić krhko ubran na padinama gibraltara..i reci joj neke umiljate,tanane,mekušne romaantićne rijeći kao npr: oh lady..baby..mademoiselle..je t'aime..to znači wolim te na francuskom.. sretno!
obrazložite ovako radikalan stav kolega?!
Zašto bi bile nemoralne, nema ništa loše u tome da vole seks.obrazložite ovako radikalan stav kolega?!
Jedini koji se usudio da kaže istinu.Žene nemaju seks.
jesamŠiške, zašto se ljutiš, jesi ti od onih što mrze žene i svaka im je kurvа?
hmmm dubokoumno zapažanje koleginice ovo me nije palo napamet..ima tu nečeg..Ne vole, jer čim devojka nešto voli to muškarca ne pali više, on mora da bude dominanantan a kako će da izdominira ako ona voli?????????????????????????!!!!!!!!!!1111? Kako će da je degradira i da joj obara vrednost ako voli???????!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
pa zato što je sex nešto loše i nemoralno,sem ako je radi prokreacije (dobijanja potomstwa) dakako,toe onda okej i moralnoZašto bi bile nemoralne, nema ništa loše u tome da vole seks.
kako nemaju kad imaju? aj odgonetni tu misterijuŽene nemaju seks.
ženomrzac uaaa..nesmeš tako o ženama! one su krhka KRHKA i nježna bića koja se lože na slatke a ne grube rijeći!!! one NISU ''polupanštine'' negoli lagodni lahor medenog osvita praskozorja u sumrak tmine smiraja nepatvorene egezgeze!! poštuj žene i neko će poštowati tebe!!ja što znam te što se udaraju ko pomahnitale,to su polupanštine,sve jedna
odakle ti da se ljudim medeni?? narawno da ne omg..nije SVAKA nego samo ona koja oće to da bide..i, znaš šta?! i u tome NEMA NIŠTA LOŠE!! ''*****'' nebi trebalo da je ružna i negativna reč! svaka žena imam pravo da radi sa swojim telom šta hoće!! jednom se živim! you go girlŠiške, zašto se ljutiš, jesi ti od onih što mrze žene i svaka im je kurvа?
Ali moral ne postoji, zar ne, kolega?pa zato što je sex nešto loše i nemoralno,sem ako je radi prokreacije (dobijanja potomstwa) dakako,toe onda okej i moralno![]()