žene i sex

Super su al da nude ne samo da daju
daj im razlog da nude..budi nježan prema njiowom krhkom biću..uputi im neku slatku rijeć..neki cwijetić krhko ubran na padinama gibraltara..i reci joj neke umiljate,tanane,mekušne romaantićne rijeći kao npr: oh lady..baby..mademoiselle..je t'aime..to znači wolim te na francuskom.. sretno!

Nisu nemoralne, već normalne.
obrazložite ovako radikalan stav kolega?!

Ne vole, jer čim devojka nešto voli to muškarca ne pali više, on mora da bude dominanantan a kako će da izdominira ako ona voli?????????????????????????!!!!!!!!!!1111? Kako će da je degradira i da joj obara vrednost ako voli???????!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
hmmm dubokoumno zapažanje koleginice ovo me nije palo napamet..ima tu nečeg..

Zašto bi bile nemoralne, nema ništa loše u tome da vole seks.
pa zato što je sex nešto loše i nemoralno,sem ako je radi prokreacije (dobijanja potomstwa) dakako,toe onda okej i moralno :aha:

Žene nemaju seks.
kako nemaju kad imaju? aj odgonetni tu misteriju ;)

ja što znam te što se udaraju ko pomahnitale,to su polupanštine,sve jedna
ženomrzac uaaa..nesmeš tako o ženama! one su krhka KRHKA i nježna bića koja se lože na slatke a ne grube rijeći!!! one NISU ''polupanštine'' negoli lagodni lahor medenog osvita praskozorja u sumrak tmine smiraja nepatvorene egezgeze!! poštuj žene i neko će poštowati tebe!!

Šiške, zašto se ljutiš, jesi ti od onih što mrze žene i svaka im je kurvа?
odakle ti da se ljudim medeni?? narawno da ne omg..nije SVAKA nego samo ona koja oće to da bide..i, znaš šta?! i u tome NEMA NIŠTA LOŠE!! ''*****'' nebi trebalo da je ružna i negativna reč! svaka žena imam pravo da radi sa swojim telom šta hoće!! jednom se živim! you go girl :hej:

Srednjevekovna bratija nije smela da se seksa, ali u isto vreme nije mogla da podnese da bilo ko drugi sme da se seksa, i ostalo je istorija...

rvGlQ6c.jpg
F3ucHot.jpg

Back