ZENE I SEX

LysergicAcid:
ne ovako cemo...prvo malo u razgledanje lepe nase srbije, a posle balonom niz vetar pa gde nas strujanje odnese...svejedno bice LeLuLepo...obecajem
p.s.tek ako to prezivimo onak prodajem stan i idemo na put oko sveta sa 80 lajna..a posle ce se snadjemo 8-)
prodacu i ja moje haljine i bunde i bisere:D...

Lusy Lusy:
i na farmi pilica ako moze:lol: ;-)
pa da ti oci budu vake
th9882r_u_drunk.jpg

nemoj molim te

Dragantaur:
Na sledece pitanje,molim da odgovore samo zene jer se iskljucivo na Vas odnosi.
Sve se prica,pise i serucka kako muskarac treba da se ponasa,pa kako treba da razume zenu,pa ovo,pa ono...bla,bla,bla.
.Zene,tokom vodjenja ljubavi sa muskarcem
1.sta vi preduzimate da bi istog dovele do stanja extaze..
2.sta to radite,kazete da bi se vas muskarac osecao zadovoljnim sa vama tokom sexualnog cina?...
3.jel mislite o svom muskarcu da li ce se zadovoljiti sa vama tokom sexa i
4. da li uspevate da partneru pruzite barem 5 orgazama tokom sexualnog kontakta...

1.preduzimam sve zelim, sto osecam da on zeli..ili kaze da zeli..volim muskarce koji umeju da kazu sta zele:)
2.sta radim i sta kazem zavisi od trenutne inspiracije.inace veoma mnogo mislim, i previse.u sexu ukljucim cula-dodira, mirisa, vida, sluha..mozak, makar svesni deo, stavim na rezervu.ako je mozak ostao ukljucen i poceo da razmislja-a sta bi sad mogli?eee, to je siguran znak da je sex los..ili je los partner, ili je los dan
3.naravno da mislim da li ce se zadovoljiti:) zadovoljiti partnera, podjedanako je ispunjavajuce kao zadovoljiti sebe.osim toga, nista nije tako uzbudljivo kao partner koji se vidno rastapa..i gori:)
4.decki koji mogu da svrse pet puta jedne noci odavno nisu moja ciljna grupa:lol:
muskarcima mojih godina ili starijim vise odgovara jedan ili dva sexa, koji trajuuu..malo duze:wink:

ma nisam stvarno..popijem tu i tamo ponekad kad je neko vece okupljanje,inace ne pijem....a ta ne mila prozivka da sam alkoholicarka je bila zbog mene i moje drugarice jer smo mu popile skoro ceo litar vinjaka:?

Dragantaur:
... da li uspevate da partneru pruzite barem 5 orgazama tokom sexualnog kontakta...
Pa ja bih mogla i vishe..mene je teshko umoriti... ali obichno ja njega izmorim,pa zaspi pre nego shto stigne do te cifre... ;) ..i eto,sad sam kao za to ja kriva?..shto on nema 5 orgazama? :?
:mrgreen:

Dragantaur:
Na sledece pitanje,molim da odgovore samo zene jer se iskljucivo na Vas odnosi.
Sve se prica,pise i serucka kako muskarac treba da se ponasa,pa kako treba da razume zenu,pa ovo,pa ono...bla,bla,bla..Zene,tokom vodjenja ljubavi sa muskarcem sta vi preduzimate da bi istog dovele do stanja extaze..sta to radite,kazete da bi se vas muskarac osecao zadovoljnim sa vama tokom sexualnog cina?...jel mislite o svom muskarcu da li ce se zadovoljiti sa vama tokom sexa i da li uspevate da partneru pruzite barem 5 orgazama tokom sexualnog kontakta...

Dok moj 10 puta ne svrsi (naravno svaki put progutam jer vi to tako volite) ja se ne skidam sa njega. On lezi, kulira a ja se slomi. Ali nakon 10 puta on se malo iscrpi al mi ipak napravi caj i onda lezimo tako dok on ponovo ne bude spreman za akciju.

Back