NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
pa sta cu kad mu nisam dorasla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja zena se u potpunosti slaze sa tobomrastamann:Ovaj bi bash hteo neshto da kawa na forumu...
znaci svi smo gvupi............. :grin: :grin: :grin: :grin: .......sad mi je lakshe kad nisam u manjini....... ;-) ;-) ;-)Bad_Wolf:Generalno zene nisu bash mnogo bistre... A nisu ni muskarci...
Tako da mu to dodje na isto. Zavisi ko koliko uspeva da iskaze i prikrije neke svoje osobine...
dragojIo:da, upoznao sam osobe zenskog pola pametnije od mene.... uopste ne mislim da zene zaostaju po inteligeniciji u odnosu na muskarce...
ali primecujem da zaostaju po shirini interesovanja, naravno ne sve, ali generalno gledano zene mi deluju skuchenije, tj vrte se oko uzeg broja tema.... a i oko tih tema koje zahvataju ne idu dovoljno ekstremno u shirinu,dubinu i visinu kao muskarci ma koliko god da su zaokupljene.... mislim da je testosteron ona presudna stvar u celoj prici...
sredjivam kucu i kuckam........srculence...... :grin: :grin: :grin: :grin:NovaIsta:kambodzice, pa ti si tu??!!!!!!![]()
![]()
![]()