Žene i orgazam...

• Začetnik teme Začetnik teme Galya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja nikako ne mogu da dozivim onaj v. orgazam.

volim da istrazujem, ne stidim se sebe i ne kocim se ni u cemu.

onda, sta je problem?

problem je da prvo da znas gde ti se nalazi g tacka, onda kad je pronadjes, potrebno je stimulisati...mozes i sa muskarcem ili sama uz pomoc dildoa...posto je g tacka u gornjem zidu vagine nedaleko od ulaza u istu, potrebno je pod kosim uglom ili prstima koje ce koristiti tvoj muskarac ili dildom koji ces ti koristiti, da se ulazi u vaginu..prsti da su na gonjem zidu vagine...orgazam moze biti veoma jak i prilicno ces prskati

e moja peachy
samo ti slušaj brajana i dee - a
i daleko ćeš dogurati

:)

:eek:
a015.gif

Jel to 'oćeš da kažeš da oćemo da joj smestimo...?
:per:

mada, licno i ne verujem da godine imaju uticaja.

poznajem par mladjih od mene koje imaju redovne orgazme, a tek su uplovile u seksualne vode.. :D

pitanje je kako stimulises i da li dobro to radis..g tacka se oseti pod prstima...nekad ne treba ni minut da bi se doziveo taj orgazam.bitno je da su prsti gotovo pod uglom od 90 ( malo manje )stepeni na odnosu na gornji zid vagine i da su pokreti kojima stimulises snazni i duboki...godine nemaju uticaj vec iskustvo, a sto se tice drugarica, mozda i lazu, a mozda i ne

ja nikako ne mogu da dozivim onaj v. orgazam.

volim da istrazujem, ne stidim se sebe i ne kocim se ni u cemu.

onda, sta je problem?

Žeja da to stvano i doživiš. Možda si ograničena nekim normama u porodici, okolini, prijateljicama, koje tupe o serijama orgazma, o kojima su čitale Probaj jednom , sama sa sobom, u tišini, sama, bez toga da to moraš da doživiš... Posle je lako, samo zatražiš

Žeja da to stvano i doživiš. Možda si ograničena nekim normama u porodici, okolini, prijateljicama, koje tupe o serijama orgazma, o kojima su čitale Probaj jednom , sama sa sobom, u tišini, sama, bez toga da to moraš da doživiš... Posle je lako, samo zatražiš

sama i dozivljavam, bez problema.
i sa deckom isto.

samo, kazem.. tokom seksa, jos uvek nisam imala taj O.

ipak, strpljenja.. ko zna sta je u pitanju..

Back