neogeo
Aktivan član
- Poruka
- 1.427
A verovatno mu je vratila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo u drugu stranu.....levrone:Šta se tripuje koji moj, koliko je samo puta magarac hteo da postane konj, pa je uvek bio samo magarac...
Pero, el si ti MAZOHISTA ?!? :shock:Petar_Pan:Ma kao par njih namerno provociraju i podhebavaju... Ma ko njih hebe...Bolje su one osobe sa kojima nemas zime koje ce se prema tebi ophoditi kako ti to zasluzujes i kako ti treba da se osecas fantasticno... :wink: koje kad vidis pocne puls jace da ti kuca...
![]()
neogeo:A sta je sa zenama koje zavrse prirodne nauke? Mislim mnogo truda samo zbog komplexa..
vishnjica:Ne moraju sve zenske mane (kao ni muske) da postanu kompleksi, evo ja imam hiljadu i jednu manu, ili sam mislila da imam pa shvatila da to nisu mane,ali ne patim zbog toga niti teram druge da zbog toga pate...Imam male grudi, pa dobro sta ces, jednog dana cu mozda imati lovicu da imam vece, ali mozda mi se nece davati pare za to.Sad da mi neko da tacnu sumu za silikoncice pre bih te pare potrosila na neko putovanje.Mislila sam da imam preveliku zadnjicu, pa shvatila da se za njom svi okrecu.Nemam para za Manolice, ali ne da ne razmisljam o tome, negooooo.....boli me bas ova pozamasna guza.Ko zna mozda i imam neke komplekse a da za njih ne znam...Mozda bi neko bolje prosudio o tome.
Ne matori... za zadovoljenje svojih potreba ces ipak morati da trazis neku bakutu ... kao i obicno... :razz:krvolok:Pero, el si ti MAZOHISTA ?!? :shock:
Oces jos pored kompleksa i tvoje polne bolesti da joj udelis?paul:mozda ja.MALE GRUDI..........nejseksepilnije , POZAMASNA GUZA ......najeroticnija......, jos ako imas male i debele USNICE ...................pa sta jos zena treba da ima pa da bude savrsena FEMINA.
Petar_Pan:Oces jos pored kompleksa i tvoje polne bolesti da joj udelis?
Ne nego su samo previse samouvereni u sebe i svoje znanje... toliko da ne umeju ni kondom da stave...paul:aaaa....to je kompleks.Nisam to znao...a ni za polne bolesti.Sta ces Pero.Nisu svi iskusni ko ti pa da ove "probleme" oma primete.
Petar_Pan:Ne nego su samo previse samouvereni u sebe i svoje znanje... toliko da ne umeju ni kondom da stave...
Imam resenje za tebe... Ignore lista... Ako ne znas gde je radu cu ti detaljno opisati sta treba da uradis...anakin:uvereni u sebe ili samouvereni, ne moze oba u isto vreme...
ne znam za druge, ali meni postaje jako tesko da citam ovu kolicinu nepismenosti u kombinaciji sa tolikom nadobudnoscu...
Ajde da napravimo ravnotezu...Izvolte muski zalite se....Al nemojte samo o sponzorusama, ima tu jos....
sta ima se zalimo za tudje komplexe koi hebeAjde da napravimo ravnotezu...Izvolte muski zalite se....Al nemojte samo o sponzorusama, ima tu jos....