Žene i fudbal

Super. :)

Ali nije to tema, nego zene koje se loze ili bar malo prate, navijaju itd. ;)

Pa dobro :think:....hmmmm kad malo bolje razmislim....slika zene koja se lozi na fudbal mi ni blizu nije tako grozna, kao kad je muskarac u pitanju.
Naprotiv. Zasto da ne... svi mi volimo razlicite stvari

Nek se lozi svako na sta hoce, ali kombinacija muskarac+fudbal mi je posebno odvratna.
Ne zelim da opisujem zasto.

Ja imam tu srecu da me sve hoce muskarci koji ne prate fudbal. Hvala Bogu.

Toliko cu samo reci, ne bih da se ljubitelji fudbala slucajno nadju uvredjeni :lol:

i mene
npr moj muž nema pojma na kom je mestu Partizan na listi i dal je uopšte u prvoj ligi

i drago mi je zbog toga što oboje ne volimo fubbal i sport, dakle imamo zajednička interesovanja

i nekako mi je uvek, muškarac koji prati fudbal nerazdvojan od piva
jedan od forumaša to i potvrđuje :mrgreen:

i mene
npr moj muž nema pojma na kom je mestu Partizan na listi i dal je uopšte u prvoj ligi

i drago mi je zbog toga što oboje ne volimo fubbal i sport, dakle imamo zajednička interesovanja

i nekako mi je uvek, muškarac koji prati fudbal nerazdvojan od piva
jedan od forumaša to i potvrđuje :mrgreen:
A, da li se tvoj muz bavi nekim sportom ? :think:

imam jednu forumsku drugaricu koja prati fudbal,ali najiskrenije ga voli
i sasvim je normalna,zenstvena ,normalna zena
mada ja to u svojoj kuci ne bih volela,da se razumemo.mm srecom ne gleda sport,on se samo bavi rekreativno,i pogleda neku vaznu utakmicu jer je to kao neko desavanje
zajedno gledamo filmove,reportaze,dokumentarce i to mi je najkulije,s druge strane ja retko gledam njanjave filmove,to ponekad ostavim za peglanje tako da smo ok

el se računja što sam kao stasala napupela omladinka igrala fuzbal i pobedjivala u "pimpovanju" loptom (ebemliga kako se to stručno kaže :()to-ono kad loptu čukaš sa nogom do besvesti a da ti ne spadne sa stopala ;)
a pošto su svi u familiji zvezdaši, naravski da sam morala da bidnem oportunista , jel.,..iz inata-partizan! da ne kažem plavuša pa crno-bela :hahaha:
I inaće najvolijem sportove u vodi..na kopnu i vazduhu..a mogu i borilačke veštine...iako i oni triatloni i ski sportovi..a i umjetničko klizavanje i hokeji nisu za bacati, biciklete i motori kao i petoboji i višeboji raznih vrsta :hahaha:da ne zaboravim i konjičke sportove a tek trke sa ladje iiiih---a sa bolidima tek! mada volem naj naj golf...i sve te "niske " sportove..pa i klikere..a i šah :)
e, box ne volem..nikaki..ali sam vježbala karate i čudo :)

el dosta?..mada najvolijem stranjski fuzbal...ma obožavljem sport..ali i onaj u krevetu nije loš( ali ne na filmovi) :)

Јеси умела главом да пимпујеш, онако ко Дарко Панчев :lol:
Ја сам више ко Дејо, да не трчим много, шевам кроз пишке и дајем голове лол

Ja živim sa jednim koji obožava fudbal, i prati sve moguće sportove, a pivsku flašu ne voli ni na slici. I meni ne smeta što on prati sport, a ja ne, i dalje ne razumem žene koje igraju fudbal.

Некако ми фудбал уопште није комплементаран са женама, како може жена да штопује лопту грудима?
Кажу да нису лоше, умеју да забију....Познајем жене које оупште не прате фудбал, али разваљују кладионице..

Некако ми фудбал уопште није комплементаран са женама, како може жена да штопује лопту грудима?
Кажу да нису лоше, умеју да забију....Познајем жене које оупште не прате фудбал, али разваљују кладионице..

numem ja to u kladionicama...morala bih da pratim sve te lige..a mene mrzi...volem umetnostu sportu i vrhunski izazov i iskaz...sve ostalo je patetiqa...
numem ja to glavom..samo stopalom da radim sa loptom...doduše, beše nekada .)

Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal? Pritom, nije to ono - pogledam tu i tamo neku utakmicu naše reprezentacije, nego one koje non stop to potenciraju, imaju dres koji zaista i nose, najglasnije su na fejsbuku (:lol:) kad ima neka utakmica na TV-u, sajber navijaju i komentarišu, lože se na nekog fudbalera, slikaju se u dresovima i šalovima itd. Nadam se da kapirate na koji soj mislim.

one se vise loze na fudbalere...

Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal? Pritom, nije to ono - pogledam tu i tamo neku utakmicu naše reprezentacije, nego one koje non stop to potenciraju, imaju dres koji zaista i nose, najglasnije su na fejsbuku (:lol:) kad ima neka utakmica na TV-u, sajber navijaju i komentarišu, lože se na nekog fudbalera, slikaju se u dresovima i šalovima itd. Nadam se da kapirate na koji soj mislim.

"Lože se" pojedine žene i na košarku, vaterpolo,odbojku i ostale sportove, nego je fudbal najpopularniji sport na svetu !
Ja iskreno nema mnogo toga protiv te sorte , samo dok ima mere u svojoj "zanimaciji" !

Back