- Poruka
- 431
pa pitaj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a jel smem da kažem šta mislim o Muškarcima i fudbalu![]()

)))a ovi navijaci su homoseksualci)))

Jos kad bi im likovi, koji tako laju, smeli to reci u lice....ih.
Bar kod mene u ulici je bilo tako da su fudbal pikali normalni likovi, a lokalni derpe i ostali likovi sa dve leve noge su trazili alternativni hobi.![]()
))a ti si igrao ko da imas 4 noge))

Ne smes.
Muskarci, koji bar ne isprate najbitnija desavanja u svetu fudbala, su uglavnom jako cudni likovi, koji neretko nose traume iz detinjstva.![]()
a ovi navijaci su homoseksualci)))

Super.
Ali nije to tema, nego zene koje se loze ili bar malo prate, navijaju itd.![]()
....hmmmm kad malo bolje razmislim....slika zene koja se lozi na fudbal mi ni blizu nije tako grozna, kao kad je muskarac u pitanju.Ja imam tu srecu da me sve hoce muskarci koji ne prate fudbal. Hvala Bogu.
Toliko cu samo reci, ne bih da se ljubitelji fudbala slucajno nadju uvredjeni![]()

A, da li se tvoj muz bavi nekim sportom ?i mene
npr moj muž nema pojma na kom je mestu Partizan na listi i dal je uopšte u prvoj ligi
i drago mi je zbog toga što oboje ne volimo fubbal i sport, dakle imamo zajednička interesovanja
i nekako mi je uvek, muškarac koji prati fudbal nerazdvojan od piva
jedan od forumaša to i potvrđuje![]()

A, da li se tvoj muz bavi nekim sportom ?![]()
Ved:i nekako mi je uvek, muškarac koji prati fudbal nerazdvojan od piva
jedan od forumaša to i potvrđuje
)to-ono kad loptu čukaš sa nogom do besvesti a da ti ne spadne sa stopala 
da ne zaboravim i konjičke sportove a tek trke sa ladje iiiih---a sa bolidima tek! mada volem naj naj golf...i sve te "niske " sportove..pa i klikere..a i šah 

Ja živim sa jednim koji obožava fudbal, i prati sve moguće sportove, a pivsku flašu ne voli ni na slici. I meni ne smeta što on prati sport, a ja ne, i dalje ne razumem žene koje igraju fudbal.
Некако ми фудбал уопште није комплементаран са женама, како може жена да штопује лопту грудима?
Кажу да нису лоше, умеју да забију....Познајем жене које оупште не прате фудбал, али разваљују кладионице..
Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal? Pritom, nije to ono - pogledam tu i tamo neku utakmicu naše reprezentacije, nego one koje non stop to potenciraju, imaju dres koji zaista i nose, najglasnije su na fejsbuku () kad ima neka utakmica na TV-u, sajber navijaju i komentarišu, lože se na nekog fudbalera, slikaju se u dresovima i šalovima itd. Nadam se da kapirate na koji soj mislim.
Šta mislite o ženama (znači, ne klinkice i tinejdžerke, nego žene preko 25-30) koje se lože na fudbal? Pritom, nije to ono - pogledam tu i tamo neku utakmicu naše reprezentacije, nego one koje non stop to potenciraju, imaju dres koji zaista i nose, najglasnije su na fejsbuku () kad ima neka utakmica na TV-u, sajber navijaju i komentarišu, lože se na nekog fudbalera, slikaju se u dresovima i šalovima itd. Nadam se da kapirate na koji soj mislim.
Јеси умела главом да пимпујеш, онако ко Дарко Панчев
Ја сам више ко Дејо, да не трчим много, шевам кроз пишке и дајем голове лол