Zene i borilacke vestine

Statistics
Real name Floyd Mayweather, Jr.
Nickname(s)
Pretty Boy Money TBE (The Best Ever)
Rated at Super featherweight (130 lb)
Lightweight (135 lb)
Light welterweight (140 lb)
Welterweight (147 lb)
Light middleweight (154 lb)
Height 5 ft 8 in (1.73 m)
Reach 72 in (183 cm)
Nationality Flag of the United States.svg American
Born February 24, 1977 (age 38)
Grand Rapids, Michigan, U.S.
Stance Orthodox
Boxing record
Total fights 48
Wins 48

- - - - - - - - - -

orn Ronda Jean Rousey
February 1, 1987 (age 28)
Riverside, California, U.S.
Other names Rowdy
The Arm Collector[1][2]
Residence Venice, California, U.S.
Nationality American
Height 5 ft 7 in (170 cm)[3]
Weight 135 lb (61 kg; 9.6 st)[3]
Division Featherweight (2011)
Bantamweight (2012–present)
Reach 68.0 in (173 cm)[4]
Style Judo, boxing
Fighting out of Santa Monica, California, U.S.
Team Glendale Fighting Club
Gokor Hayastan Academy
SK Golden Boys
10th Planet Jiu Jitsu
Trainer Grappling: Gene LeBell, Rener Gracie, Gokor Chivichyan, AnnMaria De Mars
Boxing: Edmond Tarverdyan
Rank 4th degree black belt in Judo[5]
Years active 2011–present
Mixed martial arts record
Total 12
Wins 12
By knockout 3
By submission 9
Losses 0

- - - - - - - - - -

Cik pogodi ko bi koga, :)

Ronda bi ga pocepala kao seljak novine :lol:

Ma ne bi jbt, kako moze kada ona izmedju nogu nema kitu? Eeej pa nju moze da polomi, svaki ali svaki muskarac sa ulice, a kamoli vrhunski boxer eeej.

Kako da ga pocepa kada je zensko a ? I da joj das pistolj ne bi ona imala snage ni da izbaci metak iz njega, jer je - zensko.

"Ne nisam mizoginik i sexista, nisam, nisam majke mi" - Igiboj. :D

1:05 Evo ga Igiboj. :mrgreen::cool:

Evo je Ronda, ako je ikada ozbiljno bude hteo povrediti neki prosečan muškarac:

- - - - - - - - - -

"Ne nisam mizoginik i sexista, nisam, nisam majke mi" - Igiboj. :D

Kaže se i piše mizoginist :rotf: . Uzgred, nauči šta znači reč mizoginija. Ti si upravo napisao nekoliko mizogenih rečenica a kao braniš Rondu, stvarno si licemeran :rotf:

Poslednja izmena:
Ma šta god da trenira, ako je bude neki prosečan muškarac napao sa namerom da je ozbiljno povredi najebala je.

Na snimku se vidi da muskarac, s namerom ubija zenu, iz njemu dobro poznatih razloga.Vise puta je udara nogom u glavu, pretrazuje torbicu koju nosi, jer ocigledno da trazi nesto, a zna sta trazi.Na kraju je ubacuje u lift, gde je opet udara.
Ovde je rec o organizovanom kriminalu, s namerom da se zena ode sa ovoga sveta.
Tako da u realnosti, bilo koja zena ima male sanse da se odupre napadacu.

Evo je Ronda, ako je ikada ozbiljno bude hteo povrediti neki prosečan muškarac:

Steta sto ne mozes da kazes Rondi u lice da je svaki prosecan muskarac, pocev od onoga od 50kg pa na dalje jaci od nje i svako bi je usro od batina, pa eto cak i ti, pa da joj demonstriras na svom primeru.....

Ovako samo mozes da mizogino kenjas po forumima dok zena razvaljuje protivnike..... Prozivala je i Mejvedera da se bori sa njom, kao ***** nije smeo, nego joj kao odgovor poslao - "zaradite vi toliko i toliko $$$ za toliko i toliko minuta, i kao neki uplaseni usranko nije smeo ni da odgovori, bar da izmisli nesto tipa - ma hteo bih ja nego me nesto boli noga, ili ma hteo bih ja nego stra me mnogo sam jak ubicu je jednim udarcem". Je l se Mejdveder bavi borenjem ili ekonomijom, pa odgovara nekim brojkama i takmici se gomilanjem nekog novca? Borenje nije monopol drustvena igra, pobrkao loncice.

Ona bi smela da stane na crtu Mejvederu i mnogim drugima, a ti ces lupetati da bi je svaki prosecan muskarac prebio, ubio, pobedio u sportskoj borbi i sl.

Nego sta si nego si mizogini seksista. Istina boli, a tvoji podsvesni mehanizmi odbrane ce te stititi da ne priznas sebi da si to, naravno.

Jer niti znas kolike su njene mogucnosti, niti si se borio sa njom, niti znas kakve su mogucnosti svakog ponaosob prosecnog muskarca, niti imas dokazano dokumentovano da se borila sa svakim prosecnim muskarcem koji postoji - i bila unakazena.

Prema tome na osnovu cega tvrdis takve mizogine, seksisticke stavove i zakljucke ? Zato sto je zena a ? Jer ostalo je sve vrh. Da je musko, onda je ne bi prebio svaki prosecan muskarac, kao sto to i nisi rekao za nekog muskarca. E posto nije musko nego je zensko, e onda moze da je prebije svaki muskarac.
I posle ja pisem nesto? Pa to su tvoji zakljucci a ne moji, ali si previse glup da shvatis i sarkazam.

Ja veoma realno gledam na mogucnosti zena, ne forsiram ih i ne hvalim ih lazno, cineci im djavolju uslugu....Niti sam neki extreme fan Ronde.

Ali takve iskaze da dajem i da lupetam kao ti, da plasiram indirektno i podsvesno mizoginiju i sexizam kao ti - to ne.

Rondi treba odati priznanje zaista u javnosti, previse je takvih imbecila mizoginih kao ti koji je hejtuju i muka mi je vise od toga. Ostavite je vise, pogotovo zato sto bi obrisala patos sa svima vama keyboard warriorima.

Poslednja izmena:
Au, ala se covek isprovocirao, ali posebno ovo da bi nas , kako Bruz napisa: Ostavite je vise, pogotovo zato sto bi obrisala patos sa svima vama keyboard warriorima.

Sad ja ne znam sa kim bi obrisala patos, i zasto, ali znam da bi je "izuo iz patika", ali kontrolisano, kao sto Stiv Sagal radi, maksimalna kontrola.

Zao mi je sto imas pogresnu predstavu, o procenama borenja.

Nisam ja licemeran nego si ti ogranicen da shvatis sta je ko hteo da kaze, a inace sarkazam je nacin da uvredis budalu a da budala ne zna da si ga uvredio.
I nemam ja sta da naucim sta je neka rec....Ti ispoljavas mizogine, seksisticke zakljucke, i naravno da ces negirati to kao i svako ko to radi, neces sigurno reci - e jesam, pogodio si.
Da nisi, ne bi pisao gluposti, ne bi ovoliko podsvesno napadao Rondu, i pazi - samo zato sto je - z e n s k o.

Naravno da si licereman, nisi jednom na ovom forumu pisao nešto protiv žena a sada lažno optužuješ druge za nekakvu netrpeljivost, seksizam i slične laži i na kraju se pozivaš na pojam za koji i dalje ne znaš šta tačno znači :hahaha: . Napisao sam ono što je istina sa aspekta iskustva za razliku od tebe, naravno pošto ti nemaš nikakvog iskustva samo ti ostaju prazna demagoška pisanja. Ja sam direktno i konkretno napisao šta mislim o tome ako bi se Ronda sudarila sa prosečnim muškarcem koji želi da joj naškodi. To je izričita izjava a ne podsvesna misao, jel znaš ti šta pišeš uopšte :hahaha:

I posle nisi? Jesi, jesi. Samo budala kao ti moze reci da svaki ali svaki prosecan muskarac moze da prebije pretalentovanu veoma uvezbanu zenu-borca ciji su misici na visokom fizickom nivou, kao i opsta tehnicka utreniranost. Neko od muskaraca moze, ali izreci zakljucak da to moze svako da uradi samo da je musko, i to prosecno..... :roll: Seksisto, heeellooo !!!!!

Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla. Ovo ti je moja prva rečenica. Onaj snimak je nastavak na ono što mislim da bi se dogodilo ako bi naletela na takvog muškarca. A ovo što ti i pišeš je isti onaj "Straw men" argument na koji si se ti pozivao a sada ga zdušno koristi kao i mizoginiju kada ti je potrebna. :lol:

A onda kao glupan od prosecnog neutreniranog muskarca pravis Velaskeza, pa Strawmanski prisijes sagovorniku - "Znaci hoces da kazes da Ronda moze da prebije Velaskeza" ?

Eno ti gore onaj "Straw man" argument što si ga napisao. Vidim da voliš često da ga koristiš. I evo ti opet njene izjave :

In any given moment, under the right circumstance, I think it is possible (to beat Cain Velasquez). You cannot tell me that it is physically impossible. It is possible that in any given moment, if I could find a way, I will beat him. I simply believe in my possibilities.

Sada idi koristi negde drugde "Straw man" argument kao što ga tako zdušno koristiš ovde.

Tako da ono, jesi mizogin.
"Mizoginija se manifestuje na mnogo različitih načina, uključujući kao polna diskriminacija, ponižavanje žena, nasilje prema ženama i seksualna objektifikacija.[1][2]
Pored toga, mnogi uticajni filozofi nazvani su kasnije mizoginima." (ponizavanje je reci za vrhunskog borca i vanserijskog sportistu da ce uvek izgubiti od svakog muskog prosecnog atrofiranog muskarca - samo zato jer je zensko).

Kao prvo, malo da te podučim: Атрофија (од грч. речи ἄτροφος - ἄ - ”без” и τροφος - храна, касније усвојен лат. назив atrophǐa) означава закржљалост (или слабост услед слабе исхране), сушење, исушивање, губљење (осећаја или особине)[1][2]. https://sr.wikipedia.org/wiki/Атрофија

Drugo, opet moja prva rečenica: Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla.

Treće, izjava čuvenog kikboksera Bila Valasa: Bill Wallace: A woman can be victorious against a man only if she’s got the element of surprise on her side or she is significantly stronger than her opponent.

There are plenty of techniques a woman can use against a mugger who thinks she won’t fight back; the woman can hopefully buy a little extra time to escape.

But generally women are not as strong as men, and no matter what their game is — kicking, punching, grappling or whatever — if they hit a guy and don’t do any immediate damage, they’ll be in trouble.

Kao što vidiš nema onoga što ti smatraš da je mizoginija nego argumentativni zaključci bazirani na iskustvu koje ti nemaš.

Mizoginija .... je jedan od glavnih delova seksističkih predrasuda i ideologije te, kao takva, predstavlja važan temelj represije žena u društvima kojima dominiraju muškarci. Mizoginija se manifestuje na mnogo načine, od viceva......" (predrasuda u ovom slucaju - svaki prosecan muskarac ce prebiti Rondu bez obzira na njenu utreniranost, fizicke mogucnosti i tehnicku spremu, vestinu - jer ona nije musko, ona je zensko).

Prvo: Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla.

Drugo: ill Wallace: A woman can be victorious against a man only if she’s got the element of surprise on her side or she is significantly stronger than her opponent.

There are plenty of techniques a woman can use against a mugger who thinks she won’t fight back; the woman can hopefully buy a little extra time to escape.

But generally women are not as strong as men, and no matter what their game is — kicking, punching, grappling or whatever — if they hit a guy and don’t do any immediate damage, they’ll be in trouble.

Sociolog Michael Flood sa University u Wollongongu :
"Mizoginija funkcioniše kao ideologija ili sistem verovanja koji je hiljadama godinama karakterističan za patrijarhalna društva ili društva u kojima dominiraju muškarci, a i danas nastavlja da postavlja žene u podređeni položaj s ograničenim pristupom uspehu " (zena vrhunski borac, sampion iako je sve to, ipak ce pretrpeti uvek poraz od svakog prosecnog predstavnika homo sapiensa - samo da je musko).

Prvo: Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla.

Drugo: Bill Wallace: A woman can be victorious against a man only if she’s got the element of surprise on her side or she is significantly stronger than her opponent.

Godine 2012, reagujući prvenstveno na tadašnje događaje u australijskom parlamentu, Macquarie Dictionary (koji predstavlja rečnik australijskog i novozelandskog engleskog) proširio je ovu definiciju, koja sad uključuje ne samo mržnju prema ženama, nego i "ukorenjene predrasude prema ženama".[10]
Ova zadnja recenica je za sve vas koji ste latentni seksisti sa mizoginim ponasanjima a jos to niste ni osvestili. Da znate da mizoginija nije samo onda kada uzmete motornu testeru pa jurite da koljete zene, ili ih batinate redovno, nego obuhvata stanje svesti coveka i njegovo vidjenje i zakljucivanje kada je u pitanju zena, zenski pol. Ovo boldovano je za vas koji mislite da neko lupa jer vas tako etiketira, i da je previse strog u kritici.

Ovo je izjava od čoveka koji je ima više seksistički ispisanih postova na ovom forumu nego svi forumaši zajedno. Količina licememerja koju si ti izneo ovde je neverovatna. Imaš opsesivno-kompulsivni poremećaj da budeš licemeran.

Kada ispravljas druge, prvo nauci da se pise mizogin, a ne mizogEn, mizogEno, mizogEna, jer nije mizoGenija, nego mizoginija. Ide - "nekoliko mizoginih recenica" mizogini seksisto. :rotf: :klap:
http://www.vokabular.org/?search=mizogin&lang=sr-lat

:hahaha: :hahaha: Vrati se u osnovnu školu i ponovo izučavaj srpski jezik. Dozvoljeno je "mizogine" i "mizogene" ali naravno nepismen čovek poput tebe to neće znati. Koristi vokabular sa interneta :hahaha: , ne znaš osnove srpskog jezika :D , ne može biti mizogin može ili mizoginista ili mizoginist. Mora da postoji nastavak zbog glagolskih oblika. Nauči se nečemu više :rtfm: :rotf:

Poslednja izmena:
Steta sto ne mozes da kazes Rondi u lice da je svaki prosecan muskarac, pocev od onoga od 50kg pa na dalje jaci od nje i svako bi je usro od batina, pa eto cak i ti, pa da joj demonstriras na svom primeru....
.

Pričaš o prosečnom muškarcu a kažeš "počev od onog od pedeset kila", sada po tebi prosečan muškarac ima 50 kila. Problem je što imam trenutno 95 kila pa bi na kraju rekli "nije fer pretežak si" :hahaha:

Ovako samo mozes da mizogino kenjas po forumima dok zena razvaljuje protivnike..... Prozivala je i Mejvedera da se bori sa njom, kao ***** nije smeo, nego joj kao odgovor poslao - "zaradite vi toliko i toliko $$$ za toliko i toliko minuta, i kao neki uplaseni usranko nije smeo ni da odgovori, bar da izmisli nesto tipa - ma hteo bih ja nego me nesto boli noga, ili ma hteo bih ja nego stra me mnogo sam jak ubicu je jednim udarcem". Je l se Mejdveder bavi borenjem ili ekonomijom, pa odgovara nekim brojkama i takmici se gomilanjem nekog novca? Borenje nije monopol drustvena igra, pobrkao loncice.

Oni žive od bavljenja borilčakim sportovima. Šta misliš zašto je Ronda počela time da se bavi iako je osvojila bronzanu medalju na olimpijskim igrama? Borilačke manifestacije se i organizuju zbog finansijskog priliva koji bi takmičari kao i organizatori dobili od posetilaca tih manifestacija, da nije tako ne bi bilo ni potrebe za njima. Pobrkao si ti druškane toliko toga a što je najgore ti izgleda zaista misliš da znaš nešto.

Ona bi smela da stane na crtu Mejvederu i mnogim drugima, a ti ces lupetati da bi je svaki prosecan muskarac prebio, ubio, pobedio u sportskoj borbi i sl.
Nego sta si nego si mizogini seksista. Istina boli, a tvoji podsvesni mehanizmi odbrane ce te stititi da ne priznas sebi da si to, naravno.

Naravno opet otvoreno lažeš, nemaš ni malo skrupula po običaju eto ti zato opet moja prva rečenica:

Kakvih crnih "većinu prosečnih muškaraca", žena ima 61 kilu i 168cm visine. Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla.

Opet te pitam, kakvi podsvesni mehanizmi. Sve što sam ja napisao je izričita izjava. :hahaha:

Jer niti znas kolike su njene mogucnosti, niti si se borio sa njom, niti znas kakve su mogucnosti svakog ponaosob prosecnog muskarca, niti imas dokazano dokumentovano da se borila sa svakim prosecnim muskarcem koji postoji - i bila unakazena.

Bill Wallace: A woman can be victorious against a man only if she’s got the element of surprise on her side or she is significantly stronger than her opponent.

Prema tome na osnovu cega tvrdis takve mizogine, seksisticke stavove i zakljucke ? Zato sto je zena a ? Jer ostalo je sve vrh. Da je musko, onda je ne bi prebio svaki prosecan muskarac, kao sto to i nisi rekao za nekog muskarca. E posto nije musko nego je zensko, e onda moze da je prebije svaki muskarac.
I posle ja pisem nesto? Pa to su tvoji zakljucci a ne moji, ali si previse glup da shvatis i sarkazam.

Konstantno ponavljanje laži je neće učiniti istinom i opet posle svega nemaš pojma šta znači mizoginija :hahaha: . Kakvih crnih "većinu prosečnih muškaraca", žena ima 61 kilu i 168cm visine. Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla. Na ovakvoj ozbiljnoj temi kojoj sam ja pristupio sa ozbiljnim tonom samo dokazani imbecil bi ispoljio bilo kakav vid sarkazma. Konačno si dokazao koliki si zapravo imbecil.

Ja veoma realno gledam na mogucnosti zena, ne forsiram ih i ne hvalim ih lazno, cineci im djavolju uslugu....Niti sam neki extreme fan Ronde.

Zato ih prvo pljuješ gde god stigneš a potom ih "braniš". To se ne zove "realno gledanje na mogućnosti" nego licemerje ili dvoličnost.

Ali takve iskaze da dajem i da lupetam kao ti, da plasiram indirektno i podsvesno mizoginiju i sexizam kao ti - to ne.

To što sam ja ispisao je izričita izjava a ne podsvesna misao, nauči razliku između ta dva. Plasiraš seksizam ovde više nego svo forumaši zajedno, klasičan licemer i dalje ne znaš šta znači mizoginija.

Rondi treba odati priznanje zaista u javnosti, previse je takvih imbecila mizoginih kao ti koji je hejtuju i muka mi je vise od toga. Ostavite je vise, pogotovo zato sto bi obrisala patos sa svima vama keyboard warriorima.

Ja sam izneo izričito mišljenje . To što ti nemaš skrupula i iskazuješ otvoreno licemerje ovde to je tvoj problem, pošto to otvoreno radiš očigledno ti nije problem. Možda bi sa tobom druže, pošto je očigledno da nemaš kapacitete za neke više rezultate, verujem da bi Ronda tebe vrlo lako savladala jer si daleko ispod bilo kakvog proseka.

Po svemu ovome što si napisao se vidi da si krajnje perfidna ličnost.

Poslednja izmena:
Posebno da izdvojimo, sta Ronda kaze:

In any given moment, under the right circumstance, I think it is possible (to beat Cain Velasquez). You cannot tell me that it is physically impossible. It is possible that in any given moment, if I could find a way, I will beat him. I simply believe in my possibilities.

A glasi :
U svakom trenutku, pod pravim okolnostima, mislim da je moguće (pobijediti Cain Velasquez). Ne možeš mi reći da je to fizički nemoguće. Moguće je da se u svakom trenutku, ako bih mogla pronaći način, ja ću ga pobijediti. Ja jednostavno vjerujem u moje mogućnosti.

Znaci , ona veruje u njene mogucnosti, a ovde vec imamo primenu psihe,a to jeste i najvaznija komponenta, posebno u borilackim vestinama, i borbama, gde su dva protivnika okrenuta jed prema drugom i spremna za "psihicku " igru.

Drugo sta Bil Valas kaze :

A glasi:
Ali uglavnom žene nisu tako jaki kao muškarci , i bez obzira što njihova igra je - nozno i rucno udaranje, rvanje ili sta god da je , ako ne bude bila kakva steta , ona ce biti u nevolji , tj. problemu.

Daklem, cista njena i Bilova izjava, i to je posteno receno.
Igiboy je u pravu, a Bruz, ocigledno, nema predstavu o tome, mozda ima neku problematiku, u svojoj struci, kako to dozivljava.

Najbolje bi bilo da ode na sparing sa zenskim svetom koje rade dzudo i udaranje, pa da isproba svoje tehnike, ako smatra da zna i ume, i onda ce se licno uveriti, u svoje tvrdnje.

Ne bih toliko potcenjivao zene. Znam jednu malu pici kao dva muskarca. Ranije trenirala rvanje posle presla na MMA. Kad je vidis sasvim odlicna devojka.

Ma nista ona.....Sad ce ti dezurni mizoginisti odgovoriti - ma moze biti ona i Rambo, ali skoro svaki muskarac ako je pogodi lepo u bradu ima da je onesvesti i baci na pod (bez obzira sto taj svako moze tako i Tajsona da "ako pogodi u bradu dobro" da ga baci na pod, al neka im.......Moraju se zene uniziti).

E da, a onda ce kao i svaki narkoman, svaki sektasi da ti odgovore - Ne nisam ja mizoginist, ne nisam ja narkoman, ne nisam ja u sekti, ne mi smo svi ovde nevini po zatvorima, nisam kriv itd.

:hahaha:

Zene ne treba ponizavati, ali ideja da se zena dokazuje nad muskarcem, koji je prirodno jaci od nje, je ponizavajuca.

Aman ljudi ne gledajte na stvar tako crno-belo, tom laznom dihotomijom.

Ne postoji nikakva "zena" i nikakav " muskarac", kada tako pricate zvucite kao da pricate o Adamu i Evi i da ne postoji niko drugi pa se 4 milijarde ljudi sabija u 1 osobu a drugih 3 milijarde u drugu osobu (drugog pola).

Dakle ne postoji zena i muskarac, nego ljudi, razni ljudi, muskarci i zene.

Ne mozes reci da se zena dokazuje nad muskarcem, jer to moze biti jedan primer ovde i tamo, a ne onde i svuda.

Svaka zena nije slabija od SVAKOG muskarca. Svaki muskarac nije jaci od svake zene. Svaki muskarac nije slabiji od svake zene. Svaka zena nije jaca od svakog muskarca.

Sve ove recenice treba uzeti u obzir kada se prosipaju neke uopstavajuce tvrdnje koje same po sebi ne znace nista niti su sta rekle i konstatovale.

Ista stvar je bila i sa gejevima i ostalim grupama ljudi - "Ma gde oni su isfeminizirani oni su pic...ce, oni su zenskasti oni su nejaki oni ovo oni ono" a to nema veze sa mozgom uopste.

Sta znaci to bre "jaci", sta oni su weight ili powerlifteri pa odmeravaju snage, pa je ovaj muskarac digao vise 17kg-a i eto tebi dokaza? MI pricamo o borenju, a kao sto je fudbalska lopa "orkugla u fudbalu i sve je moguce", tako je i ljudska glava okrugla, a koja je zanimljivo i pocela kao zenska glava, pa je onda unutar zene poceo da deluje testosteron koji je na ZENSKI pocetni plod uticao da se pocnu razvijati muski reproduktivni organi i da ce kasniej u pubertetskom periodu taj isti usloviti razvitak sekundarnih seksualnih karakteristika.

I to samo po sebi nista ne znaci. Kao sto ne znaci ni to sto neko uzima AAS i naduje se, iscelavi, ima visi krvni pritisak, a onda dodje nechural baja sa 20 puta manjim lucenjem testosterona i najebe mu se keve nokautiravsi ga.

Ono jeste da su AAS I taj hormon krucijalni kao pocetna baza, ali nista bez tehnike ipak, i tehnikalije igraju veliku ulogu kao i kondishn tela tj samo stanej tela odn kondicija.

A i u borenju je milion puta dokazano - kada neko ima pravi ili pseudo nedostatak, ili misli da ga ima, on to kompenzuje visokim stepenom aspiracije i ludackom fanaticnoscu da na kraju ispadne 10 puta bolji nego oni "obdareni, talentovani, bogom dani i sl".

Pogledaj Tajsona - mali, ulicar, nema mozak, glup kao tocilo, a resetao je sve redom i bio strah i trepet.....Cim mu je nestala ocinska figura - trener, taj covek je pao na dno u svakom smislu. Da nije odveden u dom za maloletne delinkvente i da niej obucavan boksu, mlatio bi ga svaki drugi, treci gazda kuce u kojoj bi radio provalu.

Pa eto i Brus Lija - sam za sebe je pricao da je imao mnoge nedostatke, te kracu nogu od ruge, te slab vid te ovo te ono, imao i onu povredjenu kicmu i mogucnost da ne moze da hoda, ma kad citas sta sve govorio za sebe, dozivis ga kao nekog invalida koga "bog nije dao ni za sta osim da bude baba neka" a onda se setis, heeej pa kako je moguce ovo sve, ali on je Brus Li bre?
To je ono sto sam rekao - kompenzacija nedostatka visokim stepenom aspiracije i fanaticnost, totalni optimizam i trud, rad, disciplina.

E tako isto i zene. Verovatno bi ti vecinu zena prebio i pobedio, "bio jaci" (sta god to znacilo bio jaci - ok mozes da dignes zadnji deo fice i da dobijes kilu, zena nikada nece dobiti ingvinalnu kilu ) ali bi se sa svog sveta skupilo toliko zena koje bi tebe pobedilo u borenju kako sportskom tako i ulicnom da ti ne bi nikada moglo pasti na pamet da opet tako nesto pises. Mozda bi cak i postao transrodna osoba jer jbg rekao bi - pa kakav sam ja to muskarac kada me je pobedilo toliko mnogo zena i "dokazalo se nada mnom", daj da postanem zena, sramota je biti ovakav muskarac.

Podsecas ovakvim izjavama na nivo Kristijana Golubovica kome ne sme biti ugrozeno (veoma nestabilni i i ugrozavajuci) alfa muzjak stanoviste - kako sme bre da kaze Bakic da napolju MOZE da se bije sa njim, ne, ne moze da se bije sa njim, mogu samo DA TE BIJEM. :roll:

Mislim bez obzira ko pobedi, mi se bijemo je l tako, kako onda ne mozemo da se bijemo? Nisam rekao da cu da te prebijem nego da smem da se bijemo, a sad neko negira to kao - nemozemo da se bijemo....Iako druga strana hoce....A to da li ce da ga bije i prebije i pobedi to je sasvim druga stvar i nebitna. Ovaj niej ni tvrdio da ce da ga prebije i pobedi.

I btw zasto bi bila ponizavacuja ideja da se zena "dokazuje" nad muskarcem koji je "prirodno jaci" sta god to znacilo..... ?
Zar se tako muskarci ne dokazuju nad zenama kao kuvari, kao baletani kao frizeri kao ovo kao ono?

Hajdemo sada seksizmom da napadnemo sve sto postoji i da pravimo "muske i zenske poslove".

Nisam za to da u MMA kavezu bude zena od 50kg-a i musko od 120, ali necu pricati ni da su zene toliko nejake i da svaka zena mora nuzno da izgubi i da bude zrtva od svakog muskarca koji postoji.

Dajmo zenama prilike i podrsku pa neka rade sta god zele, njihova je stvar, njihov zivot u pitanju.

Ne znam kako ces ti reagovati kada ti se predoci sada aktuelni problem transrodnih osoba u MMA npr i problema koji se prave usled toga. Misljenja su podeljena i mora se doobro paziti sta se zakljucuje, i sve mora biti dokazano empirijskim naukama a ne floskulaam atipa "ne svidja mi se to, ne volim to, prema tome ne odobravam ili hejtujem".

YT glupost? Usrala ga je od batina. Pretpostavljam da je on nju otresao, to bi bilo - evo kako dobar YT evo dokaza da su sve zene slabije od bilo kog muskarca.

Je l i ovo glupost?

Dobro jutro da je jutjub glupost. Koga je usrala od batina? Vidi se da žena gura nekog muškarca koji je ni ne dira ni ne napada i onda koristi element iznenađenja da bi ga srušila Seoi Nage bacanjem. I posle toga ga podiže? Zašto? Zato što je to nameštena glupost sa jutjuba eto zato. I već je rečeno da žena ima najviše šansi upravo ako ima element iznenađenja na svojoj strani ili ako je jača od muškarca ili da te podsetim po ko zna koji put.

Bill Wallace: A woman can be victorious against a man only if she’s got the element of surprise on her side or she is significantly stronger than her opponent.

A na videu od Ronde piše Japanese Game Show... dovoljno, da te podsetim:

Kakvih crnih "većinu prosečnih muškaraca", žena ima 61 kilu i 168cm visine. Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla

Nijedan od tih likova nema 180cm-a nego u otprilike njene visine i težine a pošto je Đudo osmišljen kao veština gde manji čovek i može da koristi tehniku protiv fizički jačeg protivnika i većeg protivnika, može da ih dobije u Đudo meču jer nije poenta u snazi.

Poslednja izmena:
Da ne pominjemo, po ko zna koji put, da u svim tim video snimcima su "mečevi" , u 90% slučajeva, bez ijednog udarca ili ako ima udaranja da muškarci u tim snimcima udaraju kao da nisu jeli dva-tri dana ili maše protivnika , odnosno žene u tim snimcima, kao da su od vazduha. Uostalom evo i zašto:

Transgender-mma-fighter-destroys-female-opponent

http://thelibertarianrepublic.com/transgender-mma-fighter-destroys-female-opponent/

Fox defeated her opponent, Tamikka Brents, by TKO at 2:17 of the first round of their match. Brent’s eye injury resulted in a damaged orbital bone that required seven staples.

I’ve fought a lot of women and have never felt the strength that I felt in a fight as I did that night. I can’t answer whether it’s because she was born a man or not, because I’m not a doctor,” she stated. “I can only say, I’ve never felt so overpowered ever in my life, and I am an abnormally strong female in my own right. ”

Fox’s “grip was different,” Brents added. “I could usually move around in the clinch against…females but couldn’t move at all in Fox’s clinch.”

Poslednja izmena:

Back