Ovaj jedan ne veruje da zena moze da prebije muskarca, ovaj bi zabranio, ovaj se slaze. Ko si ti da bilo kome sta zabranis ako te taj neko ne ugrozava? Ako ona hoce da nesto nauci njen izbor.
Znam jednu devojku mladja od mene par godina bavila se boksom i ukomponovala sa brazilskom dziu dzicom. Moze mnogo vise od prosecnog coveka koji se ne bavi takvim stvarima ali predrasuda ce uvek biti.
Inace sto se tice kilaze i raspona ruku nogu to je samo donekle znacajno. Imam drugara 170 cm i nekih 70 kg, dosta sam visi i krupniji od njega ali slozio bi me kao ciglu. Tajson je bio 178 a bacao je dvometrase od 130 kg misica, nije najbolje poredjenje ali svi su oni imali ogromnu prednost u odnosu na njega po kilazi snazi ali on je bio najbrzi, najvestiji i sta sve ne.
Mnogo vise tu igraju hormoni tipa testosteron ali i to nije bitno, kod zene su dosta bitni androgeni receptori, koliko puta sam video da zena ima vise dlaka po telu od muskarca ali to ne znaci da ima vise testosterona nego jace receptore. Tako i kod muskaraca ako je neko manje maljav ne znaci da nema T nego dosta zavisi i od receptora ali i od T itd dosta je komplikovano to a nije toliko bitno.
Tehnika pre svega i vezbati snagu, izdrljivost, brzinu itd pa polako. Mnogi znaci, nece svaka nositi noz ili pistolj sa sobom majku mu.