Zene i borba za ravnopravnost

Baš sam htela da otvorim temu o tome, pa sam zaboravila.
To je tačno iako ne može da bude zakonski.

Ja jedem malu pljeskavicu, dolazi lik, naručuje najveću, dodaje još pretop 2x, izađe uz koka kolu čoveka oko 700 dinara, a pre podne...tad sam se zamislila koliko je muškarcima realno potrebna veća plata.
Ne samo da jeDe a tek "ono drugo"?

Jel' spam?

Kakav spam, to je suština.
Da ne govorimo o tome da se grozim uličnog fast fuda, isključivo restoran. Dakle, ne samo veća plata, neophodna je i duža pauza za neki civilizacijski minimum.
O "ono drugo" da i ne govorimo.

Još niko nije odgovorio na pitanje: šta to žene mogu a muškarci ne mogu?
Nema toga?
Dakle, ženama se "gleda kroz prste", ja to vidim, muškarci to vide, žene očigledno stvarno misle da su jednake pa čak i nadmoćnije a nismo čak ni ravnopravne.

Kakav spam, to je suština.
Da ne govorimo o tome da se grozim uličnog fast fuda, isključivo restoran. Dakle, ne samo veća plata, neophodna je i duža pauza za neki civilizacijski minimum.
I garderoba vam je skuplja od ženske. Mada, i kvalitetnija je, ali kozmetika vam je skuplja, znam to jer koristim penu za brijanje i losion. I kupujem muške trenerke.
Ne mogu da budu musltitasking osobe jer im ni mozak tako ne funkcioniše
:mrgreen:
Nije tačno, urbana legenda. Mogu, viđam to stalno.

Probaj ti da nosiš dete u jednoj ruci, drugom da mešaš ručak na šporetu dok vičeš na starije dete da ne juri mačku po stanu a jednim okom posmatraš muža koji ne ispušta daljinac iz ruke
:mrgreen:
Vic... sećam se.
Zašto čak i vicevi prikazuju žene kao glupače?
Opisana scena bi bila majka- domaćica- žena-svetica u slučaju da muž nije kod kuće;
u ovom slučaju, on jeste kod kuće, gleda TV i zabole ga i za ručak i za ženu i za decu, a taj model balkanske žene- glupače je još i poželjan mnogim porodicama. Videla sam slične situacije.

Back