gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Не верујем да бих био. Да би била са женама, мора да је цепа тестостерон, е па не можемо тако да разговарамо
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre nekog vremena imao sam temu da li bi imali vezu sa biseksualnom osobom (zamolio bih da se ova tema ne spaja sa postojecom, jer se fokusira na nesto drugo), i rezultati ankete su pokazali da bi veliki broj muskaraca bio sa biseksualnom devojkom dok isti broj zena ne bi bio sa biseksualnim muskarcem u vezi.
Pitanje za zene, da li bi ste vi bile sa muskarcem koji je bio sa muskarcem, tj. koji je biseksualac, ili ne i zasto? Kljucno pitanje teme je zasto da ili zasto ne.
Zasto bi muskarci radije pristali da budu sa biseksualnom devojkom (ako iskljucimo neke sulude fantazije)?
Da li su muskarci po tom pitanju tolerantniji, manje tradicionalni ili je nesto drugo u pitanju?
Pa bila bi jer ako se zaljubim i pronadjem choveka svojih snova ja tju ga prihvatiti takvog kakav jeste..
ne znam dal se zezas al eto ako si takva 
ne znam dal se zezas al eto ako si takva
![]()
Ti nebi bio sa biseksualkom ?
znas moje misljenje
al mi inponovalo ovo "ja tju ga prihvatiti takvog kakav jeste"
![]()
Ratni profiteri, mafijashi, koruptni doktori , dileri , ubice itd. Koji su dokazali da nemaju moralnih vrijednosti ipak su vrijedni ljubavi a biseksualac kao nije ?

pa dobro u mogucnosti da mozes da gledas i biras pre no sto se upustis u takve avanturisticke pohote treba i birati
pozz
Nekad se nemozhe birati jer ti ljubav odabere put ....poz
Pa bila bi jer ako se zaljubim i pronadjem choveka svojih snova ja tju ga prihvatiti takvog kakav jeste..

A muskarac tvojih snova se hefta u guzicu?![]()
Ja Sa decom Od 20 godina koji su dobili nalog Moderatora nemogu prichati o ljubavi.
Meni ima 40 godina uz to zhivim u takvom drushtvu u kojem sam mogla da se razvijam brez da ME neko ometa u tomE .....uz to se bavim poslom gde se vidi shta se deshava Sa osobama koji su cijele svoje godine gurali na silu u neki shablon samo da Nebi odudarali Od ocekivanja koji su njima nametnuli i nikad nisu bili stetjni Oni nemaju pojma kakav je to osjetjaj biti sretjan ...
Ok kad zavrsis sa EPP-om mogla bi da odgovoris - jel si oduvek sanjala da se zaljubis u muskarca koji voli muskarce? Jer to se zakljucuje iz tvog odgovora "ako najdem muskarca mojih snova...".
Siguran sam da nijedna zena na spisku stvari koje zeli kod muskarca "svojih snova" nema - "voli da se sexa sa drugim muskarcem".
Tako da je nemoguce da je muskarac tvojih snova ako nikad nisi pozelela muskarca koji se sexa sa drugim muskarcima.
Ili je drugi odgovor da si oduvek zelela muskarca koji se sexa sa drugim muskarcem pa je zato je muskarac tvojih snova.
???
Ti da tjutish![]()
Kako moze musko biti musko ako se trpa u pedu
I dalje mi se bljucka

drugacije je to , drugacije