Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.703
Uvijek sam cijenila kvalitet više od kvantitetaali ja sam ovde napisao bukvalno pet ili 10 odgovora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek sam cijenila kvalitet više od kvantitetaali ja sam ovde napisao bukvalno pet ili 10 odgovora.
danak neiskustvuUvijek sam cijenila kvalitet više od kvantiteta ?
samo spamujes teme i to je todanak neiskustvu![]()
evo, kao ja sad...danak neiskustvu
samo spamujes teme i to je to![]()
odgovaram sam sebidanak neiskustvu
samo spamujes teme i to je to
evo, kao ja sad...
i stvoris fantasticnu kobasica porukudanak neiskustvu
evo, kao ja sad...
odgovaram sam sebi![]()
danak neiskustvu
evo, kao ja sad...
odgovaram sam sebi
i stvoris fantasticnu kobasica poruku![]()
vise je uvek bolje
Psiholog, psihijatar? Treba mi pomoc, htino.Ni kod tebe nisam primjetila da imaš neke frustracije, što je rijetkost. Tebi ide isto pohvala!
Džaba pitaš, ohladiše je admini dok si rekao seks..pardon keksPsiholog, psihijatar? Treba mi pomoc, htino
Tražila je ban.Zašto je postavljačica teme banovana ?![]()
Sta bi sa ovom silom?Nisam dugo na forumu, ali već mi je jasno koliko su žene na forumu stabilne, bez frustracija, komunikativne, duhovite, dosjetljive, normalne...
Mogla bih vas bar 10 sada tagovati, da mi nick-ovi padaju na pamet. Ako sam ti i na jednu poruku reagovala onim smajlijem, znači da upadaš u tu grupu.
Zaista ste fenomenalne!
Ništa, samo sam to htijela reći i da je to razlog što ću i ja koristiti forum. Ostajte mi zdravo!![]()
Nisam dugo na forumu, ali već mi je jasno koliko su žene na forumu stabilne, bez frustracija, komunikativne, duhovite, dosjetljive, normalne...
Mogla bih vas bar 10 sada tagovati, da mi nick-ovi padaju na pamet. Ako sam ti i na jednu poruku reagovala onim smajlijem, znači da upadaš u tu grupu.
Zaista ste fenomenalne!
Ništa, samo sam to htijela reći i da je to razlog što ću i ja koristiti forum. Ostajte mi zdravo!![]()
JesteSta bi sa ovom silom?
Garant joj zenska sila dosla glave.![]()
JesteTražila je ban.
To ljudi pišu po forumu da će tražiti sebi, tu je ideja i došla.?Now I have seen everything...
?Padaj silo i nepravdo.
![]()
To ljudi pišu po forumu da će tražiti sebi, tu je ideja i došla.
preporučujem![]()
Eeeeej slatka mojaTo ljudi pišu po forumu da će tražiti sebi, tu je ideja i došla.?
preporučujem
?
Tako je! :-)
Meni kad dosade budale ja nekoga opsujem i popijem banovinu.
A nekad jednostavno ne dolazim...
Heeeej bejbi.Eeeeej slatka mojavratila si se tico!
Ma hajde, ti si savršena mjera tako neumjerenaTako je! :-)
Zna se, podrazumjeva se.
P.S.
Ja sam imala 'problem' sa neumjerenošću. Sad i to naučih i neće biti potrebe da si molim za ban :-)
Ahahahaha, hvala.Ma hajde, ti si savršena mjera tako neumjerenaJoj znam nekog ko će se posebno obradovati kad te vidi, idem mu žicam muštuluk
![]()
Ko vas ne zna skupo bi vas platio...Mi Forumasice smo cudo prirode.....
Prezgodne i prepametne.....
Ko me zna sa foruma potvrdice isto........![]()
Znaci petljao si s forumashicom?Ko vas ne zna skupo bi vas platio...
Nego šta bi sa autorkom teme?