Žene drage moje vesele

Izuvini, ali ne mogu da razumem takav stav. To nazovimo trazenje partnera, otvoren konkurs, zeleno svetlo... zaista mi zvuci ocajno i usiljeno. Kao da se mora biti sa nekim. Ne mora. Mozes uzivati i sama.
Nekoga pozelis zato sto se slucajno pojavio i privukao ti paznju. Bar u mom svetu tako ide. A ne da posmatras svakog kao potencijalnog pa gledas za i protiv. Ne razumem. Kao, ovaj je ok, moze da prodje, hajde da probam.

Jelde ?

A muškarce bolje razumeš naročito kad kavaljerski varaju ili za miniranje veze/braka odma u startu nadju novu piccku?

I da li si tolko balkanski iskrivljena da zena ne smije ništa pitati ali sme raditi dok je niko nevidi i ne čuje ?

Šta bi savetovali npr razvedeni zenama kako da se ubace opet u trku za konjićima?

Misim renoviranje od frizure do garderobe i kako onda dalje ?

Da to neispadne jadno tužno po fazonu "poludela raspuštenica " vec sa stilom ili čak da čeka pa prvi što pridje tog da i koristi da nebi ispalo nekulturna za društvo ?

Da nebude zabune ha ovo pitam za moju drugaricu you now

:)
Savetovala bih da treba da je boli dupe da li će delovati posmatračima sa strane ovako ili onako, te da treba da radi ono što joj se hoće.
Ako joj se jaši - neka jaše!
Ako joj se hekla - neka hekla!

dobro, ajd sad, ogorcenost je neminovna posle nekih situacija u zivotu u kojima se nenadano nadjes. niti je neuobicajena, niti treba bezati od nje. prihvatis realnost, das sebi neko vreme da budes kisela kao zelena jabuka, onako da se usta skupe kad je zagrizes. ne znam zasto tolika povika na jed ili cinizam, sastavni su deo ljudske prirode, kada stvari nisu postavljene onako kako smo navikli. prilagodjavanje trazi vremena i jedina opasnost lezi u tome da ne postane trajno stanje.
ono sto Cvetna napisa je najpribliznije onome sto bih i sama rekla. radi sta god da ti se radi, spavaj sa kime ti se spava i ne opravdavaj svoje postupke nikome do sebi samoj. uzasna je floskula, znam, ali duboko verujem da se na kraju stvari nameste bas onako kako treba da budu namestene. neko lagodnije dodje do srecnog kraja, neko ce lutati malo vise.
ebi ga, ne mozemo sve da budemo heroine iz ruskih dela koje dostojanstveno prihvataju usud, ali se necemo ni bacati pod voz zbog slatkorecivih klipana. negde izmedju je rasplet napisan samo za nas.

samo polako i pametno. :)

Izvinjavam se, toj tvojoj drugarici je ipak potrebno da se isprazni.
Ali prvo da bude manje negativno naelektrisana.

A šta ti nisi razumela u temi ?

Po tvome u srbiji ima isključivo zena koje su satiru i žena koje pozno sede u svom svijetu .

Ako je ona više od godinu dana sama i ne zeli to više biti odakle tebi pravo da savetuješ da ona i dalje nastavi da bude sama

Misim alo bre

Back