Žene drage moje vesele

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.044
Šta bi savetovali npr razvedeni zenama kako da se ubace opet u trku za konjićima?

Misim renoviranje od frizure do garderobe i kako onda dalje ?

Da to neispadne jadno tužno po fazonu "poludela raspuštenica " vec sa stilom ili čak da čeka pa prvi što pridje tog da i koristi da nebi ispalo nekulturna za društvo ?

Da nebude zabune ha ovo pitam za moju drugaricu you now

:)

Da izlaze na javna i familijarna dešavanja.U ta dešavanja ne računam folk koncerte.I da cimnu malo alkohola,da ne budu skroz mutave kad ugledaju potencijalnu žrtvu.

Prvo, kao razvedena žena ti moraš promeniti svoje sexualne navike. Znači - to je temelj tvog povratka u trku za konjice.
To znači da dok ne upecas konjica koji bi htio biti pored tebe duže od pola sata do jednog dana, moraš dati čke svakom koji traži, kapiras?

Bože sacuvaj !

Ne dolazi u obzir

Šta bi savetovali npr razvedeni zenama kako da se ubace opet u trku za konjićima?

Da to neispadne jadno tužno po fazonu "poludela raspuštenica " vec sa stilom ili čak da čeka pa prvi što pridje tog da i koristi da nebi ispalo nekulturna za društvo ?

Саветовала бих јој да научи да живи сама и да пронађе новог партнера тек када се буде ок осећала и кад је сама, не пре тога.

Teretana i probushi kashiku debela.
Onda kad skines 30 kila ima omladinci sami da krenu samo moraces ipak da placas sve.

S obzirom da se radi o mojoj drugarici i ona je mršava

Ipak da pitam zar buce niko ne vole ? I da li se vi muškarci isključivo zaljubljujete u mrsave i jel to nije jako površinski od vas ?

Pazi, u partneru postoji vrednost Replikacije i vrednost Preživljavanja.

Muškarcima nije bitno da im žena obezbedi da Prežive, nego ih interesuje da bude lepa za Replikaciju.

Zato "kopneni kitovi," tj. punije dame nemaju izgleda.

Back