Zene dobijaju tri dana slobodno tokom menstruacije

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.699
U Spaniji, ne kod nas :malav:
Bas lepo, toliko zena sa jezivo bolnim ciklusom moci ce bar da ne misli tada i o poslu.

Inace, ukidaju i PDV na uloske i tampone a u skolama ce devojke moci da koriste higijenske potrebstine potpuno besplatno.

Zar ovo nije divna vet, nadam se da ce i kod nas jednog lepog dana da zazivi ovako nesto :D

Bas lepo, toliko zena sa jezivo bolnim ciklusom moci ce bar da ne misli tada i o poslu.

Inace, ukidaju i PDV na uloske i tampone a u skolama ce devojke moci da koriste higijenske potrebstine potpuno besplatno.

Zar ovo nije divna vet, nadam se da ce i kod nas jednog lepog dana da zazivi ovako nesto :D

Bilo bi super da to zaživi i kod nas.

Klasika balkaneros muskarci nemaju empatije prema zenama posto verovatno i nemaju zene u svojoj blizini.
Ja sam imao drugaricu koja je imala te bolne menstruacije i nije mogla po 2 dana da ustane iz kreveta , eto ko hoce neka veruje ko nece neka pise gluposti kako je to opet izgovor da zene sto manje rade ...

Plus za ugrožene kategorije stanovništva da budu besplatni.
Ali znajući naše, i uloške bi preprodavali tako da :roll:
Izvini jer se vežem za tvoj post, ali setih se sad, posle ko zna koliko godina u STR-u u kom često kupujem, juče/danas su osvanuli higijenski ulošci na komad!
Šta je ono, nije mi jasno...
Asocira me na vreme oko bombardovanja kad su se i pljuge na komad prodavale, a mesto na kom su ih izložili je pored instant kafa 2in1, 3in1. Potpuno sam zatečena tim njihovim postupkom! :eek:

Skroz ok

Back