Zene bi trebale da igraju pet setova u tenisu,umesto tri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahahahahahahahahaha
Udarac SA rukavicom je daleko jači, nmg da verujem šta ljudi misle
Upravo obrnuto druže, obrnuto!
Ја ти вероватно не могу променити мишљење, једино да ти предложим да пробаш да те неко опали у главу са рукавицом и без ње. Хајде, не морамо бити толико деструктивни, може и у бутку. Јави резултате.

• Haha
Reactions: DUH
Tačno, ne možeš mi promeniti mišljenje.
Ni lice ni butka nego jetra, ali šta ja znam, nemam nikakvog iskustva...
Ustvari, hajde, promeni mi mišljenje, dokazi to što tvrdis, ae baš da čujem, živo me zanima.
Ако ти већ није интуитивно јасна физика, онда сам ти предложио да практично пробаш. Немам ништа треће да ти предложим, сем евентуално да изгуглаш. Можда је грешка што смо на овој теми, па те аналогија са рекетом за пинг-понг и тенис збуњује да мислиш да је ударац већим објектом јачи.

• Haha
Kad je dovde došlo!
Iz opravdanih razloga ne mogu da postavim fotografiju gde mi se vidi lice, ni meni ni njemu.
Ovo je rekreativno, ali u tom sam svetu.
Ako ovo nije dovoljan dokaz, onda nzm šta je.
Screenshot_20190214-195130.png

Rukavice se nose da bi prvenstveno smanjili povredu ruku,rukavice ne smanjuju rizik od povrede mozda,vec ga i povecavaju je bokseri zadaju jace udarce bez rizika od povrede sake.Ovo ti prcam za rukavice koje se koriste za boks,dok su za MMA dosta tanje rukavice...Jer da borac ne koristi rukavice polomio bi prste na rukama posle par udaraca...
Covekova lobanja sa prednje i bocne strane je veoma jaka,dok potiljak glave je veoma opasan za udaranje zbog toga je zabranjeno udaranje u potiljak.
I ako vecina ljudi misli da najvise boli udarac u glavu,varate se.Udarci u glavu zadaju da mozak od udaraca pocinje da gubi balans na svom telu i momentalno pada na zemlju,ali nakom par minuta bude sve u redu ako nema krvarenja u mozgu.
Najvise bole udarci u pleksus koji se nalazi izmedju prsa i stomaka,udarci u butinu ( to je veoma veliki misic,zbog toga stvara veliki bol pri udarcu) i udarac u koleno.

• Voli
Rukavice se nose da bi prvenstveno smanjili povredu ruku,rukavice ne smanjuju rizik od povrede mozda,vec ga i povecavaju je bokseri zadaju jace udarce bez rizika od povrede sake.Ovo ti prcam za rukavice koje se koriste za boks,dok su za MMA dosta tanje rukavice...Jer da borac ne koristi rukavice polomio bi prste na rukama posle par udaraca...
Covekova lobanja sa prednje i bocne strane je veoma jaka,dok potiljak glave je veoma opasan za udaranje zbog toga je zabranjeno udaranje u potiljak.
I ako vecina ljudi misli da najvise boli udarac u glavu,varate se.Udarci u glavu zadaju da mozak od udaraca pocinje da gubi balans na svom telu i momentalno pada na zemlju,ali nakom par minuta bude sve u redu ako nema krvarenja u mozgu.
Najvise bole udarci u pleksus koji se nalazi izmedju prsa i stomaka,udarci u butinu ( to je veoma veliki misic,zbog toga stvara veliki bol pri udarcu) i udarac u koleno.
'fala .... da neko objasni. Sad će oboje da nas "prebaci".

Poslednja izmena od moderatora:
@cronnin ne mozes ti da shvatis da kosti na prstima carpus,metacarpus i phalanax su veoma slabe kosti koje mogu da puknu posle jedno udarca pa cak i dok na ruci imas rukavice.
Postoji borilacki sport bez rukavica mozes da pogledas na YT,borcima mozak nedozvoljava da udare jako jer mozak emituje da udara u nesto veoma cvrsti sto moze dovesti do povrede... To je onaj efekat kad ne zelis da skocis sa zgrade jer znas u svojoj posvesti da to nije dobro...
Ako si ikad stavljao rukavice onda znas kakav je osecaj,jos ako stavis bandaze onda mozes slobodno udarati u zid deset dana...

Evo ti mec Artema Lobova koji se bori bez rukavica :

• Podržavam
Postoji borilacki sport bez rukavica mozes da pogledas na YT,borcima mozak nedozvoljava da udare jako jer mozak emituje da udara u nesto veoma cvrsti sto moze dovesti do povrede...
double facepalm

Ја вам већ рекох, када будете могли да бирате да ли да вас ударајау у главу са или без рукавице, ведећемо колико стојите иза ових ставова :)

double facepalm

Ја вам већ рекох, када будете могли да бирате да ли да вас ударајау у главу са или без рукавице, ведећемо колико стојите иза ових ставова :)

To moras shvat' da te udari profesionalni borac bilo cime pao bi.
Vidi se da ne pratis borilacki sport cim ne znam koliko je boraca umrlo u ring ...

Ne znam zasto tvrdis kad na YT mozes naci prvaka Artema Lobova koji kaze da je opasnije sa rukavicama.I sad se od jednom pojavio neki Cronnin koji se nikad nije potukao na ulici,a ne imao borbu golim rukama ...

• Tužan
Ne znam zasto tvrdis kad na YT mozes naci prvaka Artema Lobova koji kaze da je opasnije sa rukavicama.I sad se od jednom pojavio neki Cronnin koji se nikad nije potukao na ulici,a ne imao borbu golim rukama ...

Не занима ме шта прича тај, нек докаже да стоји иза свог става. Нек допусти неком да уђе са њим у ринг без рукавица, a он нек стави што веће може :D

Уосталом и ви радите како вам воља, кад се будете боксали са неким за новац ставите слободно рукавице да се случајно не повредите о нечију главу :hahaha:

Vidi se da ne pratis borilacki sport

👍

Poslednja izmena:
Не занима ме шта прича тај, нек докаже да стоји иза свог става. Нек допусти неком да уђе са њим у ринг без рукавица, a он нек стави што веће може :D

Уосталом и ви радите како вам воља, кад се будете боксали са неким за новац ставите слободно рукавице да се случајно не повредите о нечију главу :hahaha:

👍

Ali znas ti ko je Artem Lobov,https://en.wikipedia.org/wiki/Artem_Lobov

Први пут чујем. Последње чега се сећам је овај Насим. И да је Тајсон неком одгризао уво... Не пратим борилачке спортове.
Pa, tu smo te čekali :)
(Inače, Holifilda je Tajson ujeo za uvo i odgrizao delić, u revanšu 90-ih, sad da me ubiješ nisam sigurna koje godine '96 ili '97)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back