sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Kako reagujete na starije uspaljenice, da li bi ih torbali samo iz zadovoljstva ili bi ocekivali da vam u necemu pomognu ili nagrade?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vezu za pregled prostateU cemu da mi pomognu? Da mi nadju vezu negde?
Pa i za to imas privatnika. Odes tamo, puste ti neki crtac, ispricaju ti vic, ti se opustis...Vezu za pregled prostate
❤Pa i za to imas privatnika. Odes tamo, puste ti neki crtac, ispricaju ti vic, ti se opustis...
Kuku na kakvu sve pticu ti mene navodis...
Znas se kako se prostata odrzava.Ja mislim na tvoju prostatu
Kako da neZnas se kako se prostata odrzava.
Sto? Praznjenje. Redovan..Kako da ne
U cemu je kvaka?Hehehheheheheh
Dodji na servis![]()
Zasto mislis da postoji kvaka heheheU cemu je kvaka?
Uvek postoji nema đžabe niu stare babeZasto mislis da postoji kvaka hehehe
Baba, sad si mi uletela u makazice hehheUvek postoji nema đžabe niu stare babe
Stari sam ti ja lisac bako, ako nije do pameti onda je do iskustva, tj monogih pokusaja i pogreski.Uvek postoji nema đžabe niu stare babe
Neka bake...Baba, sad si mi uletela u makazice hehhe
Ma kakav gan.Dakle? Sta je?
Dodjem i ti i Jiom me sacekate, napijete, ostavite negde na ulici, a Gan se pojavljuje iza coska i mudro progovara:
Bratei iesam tirekao da neide pitje i pitjka zaedoi samogranie.
Kako reagujete na matore uspaljenice, da li bi ih torbali samo iz zadovoljstva ili bi ocekivali da vam u necemu pomognu ili nagrade?
Idemo ti i ja negde u sred dana na kafu, da ima dovoljno svetla i ljudi okolo do mraka, da nam postane neprijatno pitanje "sta sad, pao mrak".Ma kakav gan.
On ne voli okupljanja
Ti i ja. Dobro, moze i krompir, posle ga posaljemo negde![]()
Ima, na Čeneju hehehNeka otvorena basta, moze spens gde je prometno. Ima bese aerodrom?