Zenama najveci afrodizijak su pare....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Cast izuzetcima

Ja mislim da je tako. Ja se secam kada sam dobro ziveo, osamdesetih godina radio sam na zeleznici bila dobra plata, kupio kola na kredit bud zasto, imao besplatan prevoz po celoj SFRJ dobio stan.

Onda sam upoznao u Skadarliji moju prvu zenu, ona sirotinja dosla iz nekog mesta kog nema ni na mapi, kasnije sam shavatio da se zalepila za moje pare, medjutim tad su svi imali para.

A Cim je SFRJ propala nema para ona mene napusti a na sudu navela kao povod za razvod psihicko maltretiranje.
Ja sam na sudu rekao kako je bilo i da je sve zbog para ali dzaba kad je sudinica bila zena.

Tako je i sada, zene vole samo pare i to ih najvise uzbudjuje, mozes imati telo kao Ricard Gir ili penis od 30 cm dzaba sve to.

Ženama je bitna sigurnost, to im je u genima. Jer one moraju da izdržavaju decu, ti sutra možeš da napustiš porodicu i oplodiš neku drugu a šta će ona...Tako ih donekle i razumem, sve osobine koje muškarci i žene kao polovi imaju su posledica evolucije. Samo mi nije jasno kako je nastala duhovnost, jer je ona nasuprot tome...

Cast izuzetcima

Ja mislim da je tako. Ja se secam kada sam dobro ziveo, osamdesetih godina radio sam na zeleznici bila dobra plata, kupio kola na kredit bud zasto, imao besplatan prevoz po celoj SFRJ dobio stan.

Onda sam upoznao u Skadarliji moju prvu zenu, ona sirotinja dosla iz nekog mesta kog nema ni na mapi, kasnije sam shavatio da se zalepila za moje pare, medjutim tad su svi imali para.

A Cim je SFRJ propala nema para ona mene napusti a na sudu navela kao povod za razvod psihicko maltretiranje.
Ja sam na sudu rekao kako je bilo i da je sve zbog para ali dzaba kad je sudinica bila zena.

Tako je i sada, zene vole samo pare i to ih najvise uzbudjuje, mozes imati telo kao Ricard Gir ili penis od 30 cm dzaba sve to.

naravno da je tako

Ženama je bitna sigurnost, to im je u genima. Jer one moraju da izdržavaju decu, ti sutra možeš da napustiš porodicu i oplodiš neku drugu a šta će ona...Tako ih donekle i razumem, sve osobine koje muškarci i žene kao polovi imaju su posledica evolucije. Samo mi nije jasno kako je nastala duhovnost, jer je ona nasuprot tome...
nek radi u pekari ako oce sigurnos,bar deca nece biti gladna

Cast izuzetcima

Sve ima svoje mesto.... Za mene- ako muskarac ne zaradjuje dovoljno da moze da izdrzava samporodicu- ne bise udala za njega!
I da ima stan u kojem mozemo da zivimo odvojeno od roditelja- pa taman bio i 30 m 2 ! :)

Cast izuzetcima

tako je

zivot na selu je laksi od zivota na gradu ali mnogi imaju netacnu perspektivu na to

Neće biti. Ako želiš da dobro živiš od zemlje moraš dobro da zapneš. Mnogo više od onih koji rade u gradu u nekoj firmi ( naravno ne računajući ljude koji rade najteže fizičke poslove ). A što se tiče teme pare su uvijek bile privlačne ženama i uvijek će biti. Truman je to fino objasnio. Normalno je da svako ako može bira partbnera koji je između ostalog finansijski siguran. Problem nastaje ako je to jedini kriterijum pa se onda žmiri i na stvari tipa da je u pitanju kriminalac,permanentni švaler,trpi se psihičko i fizičko zlostavljanje.

Sigurnost je i u životu na selu.
Od toga sigurnije i ne može da bude

Aham... na selu je život sve samo ne siguran. Neće bre ni seljanke da rade više seoske poslove a kamoli ostale.

- - - - - - - - - -

Ajde, ajde iskukajte se...Kako ono beše ide, ništa žensko ne valja , čast izuzecima (mama) :lol:
Sve su žene opake, bahate, itd, itd...
Kome još treba papirna mamarica ?:lol:
Ili preciznije:
Pogledajte prilog 311158

Ma ništa ne valjate, samo bi da se kartate šaha :mrgreen:

Tema@ Kada čujem likove koji su dobili besplatan stan, a uzgred i imali besplatan prevoz...A nisu materijalisti :roll::lol:
Msm...
Nego, tema je da su sve žene kao tvoja bivša žena, m? To?
Evo ja sam mnogo gora od te tvoje :zper:

Prvo ja sam svoju imovinu posteno zasluzio.

Drugo nisu sve zene kao moja prva bivsa zena , ima izuzetaka casnih i to sam rekao u uvodu. Nego je vecina zena takva.

A trece vidim da si rekla da si gora od moje prve bivse zene , znaci ti se joj hvalis da vise volis pare nego samog muskarca.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back