Zena u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
giphy.gif

Stvarno? Ja ne znam, ništa od toga ne osećam. Svi oko mene gledaju bebi stvari, sa smeškom mi ljudi zagledaju stomačić koji se tek nazire, svi se nešto tope a ja se osećam kao i uvek. Slagala bih ako bih kazala da imam osećaj o malom biću, usnama i rukama pa kada pročitam šta se dešava u kojoj nedelji kao da čitam za nekog drugog informaciju. Skačem, igram, trčkaram i stvarno nikakav osećaj nemam...jos uvek. Lepo kažem da nisam stvorena za majku.
Cestitam draga freya :)
Bas mi je drago zbog tebe. Zbog nove etape zivota. :heart:

Jesam uzivala u trudnocama, nisu bile teske. A ja kao u oblacima. Mada je moguce i da s ove tacke idealizujem. Secam se slikanja, zagledanja, mazanja i cekanja da stomak bude ogroman... jedva sam cekala da budem u 9om mesecu. Porodjaj nisam jedva cekala i period 0-12 meseci je za mene samo uspomena i uzdah "Uf proslo je". Nakon toga, dolazi lepota i uzivanje. Tako nekako ja funkcionisem. Sto ne znaci da je pravilo niti da se vecina tako oseca.
Ponasaj se onako kako tebi odgovara.
Nemoj da citas knjige o trudnoci
Nemoj da citas na internetu o bebama i porodjaju ako ne zelis
Nemoj da se opterecujes. Nicim
Uzivaj! Opustaj se! I budi onakva mama o kakvoj si pisala ovde na forumu, da zelis da budes.
:)

Da ti kažem da si me zapalila za sport koji mi nikad u životu nije bio zanimljiv za gledanje, ali posle ovih tvojih fotki koje glorifikuju uspehe naših sportista, gledala sam olimpijadu gotovo na isti način posvećena Tv-u kao i moja mačka :lol:

Ovaj video je super, jedno stotinjak slika glumica sa i bez šminke.
Posle nekog vremena shvatiš koiko bez šminke sve izgledaju vredno, pametno i umorno (osim par koje izgledaju mamurno), i onda pogledaš našminkano lice, a tamo neko zavodljivo mače koje je ceo dan ležalo u penušavoj kadi. Koja prevara :) Meni se sve više sviđaju bez šminke, zato šminka uglavnom baš teška, za snimanje/fotkanje.

Back