електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како ми иду на живце те слике са патетичним придржавањем стомака.
Два пута сам била у другом стању и никад нисам стајала и тако тупаво држала руке.
Кичерица.
tek kasnije skotah da sam mazila i naduta creva, misleci da je beba 

Nisi u pravu...
Kad se samo setim moje prve trudnoce... eh...
Mazenje, i negovanje stomaka...tek kasnije skotah da sam mazila i naduta creva, misleci da je beba
Bas sam bila ponosna na svoj stomak, na sebe, stanem ispred ogledala pa posmatram sebe kako nosim jedan zivot u stomaku, kako se deo mene stvara, zamisljam male usne i ruke koje cu bas ja stvoriti... i tako sam sebi bila divna... blagoslovena![]()
Nisi u pravu...
Kad se samo setim moje prve trudnoce... eh...
Mazenje, i negovanje stomaka...tek kasnije skotah da sam mazila i naduta creva, misleci da je beba
Bas sam bila ponosna na svoj stomak, na sebe, stanem ispred ogledala pa posmatram sebe kako nosim jedan zivot u stomaku, kako se deo mene stvara, zamisljam male usne i ruke koje cu bas ja stvoriti... i tako sam sebi bila divna... blagoslovena![]()
Stvarno? Ja ne znam, ništa od toga ne osećam. Svi oko mene gledaju bebi stvari, sa smeškom mi ljudi zagledaju stomačić koji se tek nazire, svi se nešto tope a ja se osećam kao i uvek. Slagala bih ako bih kazala da imam osećaj o malom biću, usnama i rukama pa kada pročitam šta se dešava u kojoj nedelji kao da čitam za nekog drugog informaciju. Skačem, igram, trčkaram i stvarno nikakav osećaj nemam...jos uvek. Lepo kažem da nisam stvorena za majku.

Не брини, ја сам се уочи порођаја питала шта ћу сад (с обзиром да не волим малу децу).![]()
Ma ja volim decu ali hormoni su mi se tako podesili.
Verovatno ima i do okruženja. U mom rodnom gradu kada si trudan postaješ profesionalna trudnica i samo je to važno, ništa drugo a u drugom okruženju nije čudno da trudnica džogira ako se dobro oseća. Mene sigurno tračare iza ledja ali ja sam puno putovala ranije i ne smeta mi da putujem. Lekari kažu šta si radio možeš da nastaviš da radiš jer ti je telo adaptirano. Za kupovinu opet, razumem da se nabavi pred porođaj ali da kupujem 9 meseci bebi stvari ne mogu, nije za mene. I internet je podigao sve na nerazuman nivo jer od okeana informacija ti trebaš mini potočić istih. Meni da je živo i zdravo, ama ništa drugo me ne zanima.
Muškarci vole patetiku
![]()
Šta je ovo? Kruženje žena u prirodi?
Šta je ovo? Kruženje žena u prirodi?
Мушка представа која казује да је животу крај кад избациш дете.

Мушка представа која казује да је животу крај кад избациш дете.
Не брини, ја сам се уочи порођаја питала шта ћу сад (с обзиром да не волим малу децу).![]()
))))).Ček maličko dok te spucaju hormoni.Lú<script id="gpt-impl-0.7249877365904801" src="http://partner.googleadservices.com/gpt/pubads_impl_93.js"></script>nasa;32851127:Ja se tako sada osećam, generalno nisam ljubitelj dece, tj nisam ljubitelj roditelja, moju decu (sestrinu i kuminu) volim, ali se nikad ne topim na slike dece niti na bilo šta takve vrste.
Ali sam počela da pridržavam stomak od dole kad sam dugo na nogama, nisko nosim, na prednjem zidu pa mi lakše kad malo pridržim stomačinu))))).

Nemoj da se ljutiš bre Božo
ovo je bila šaljiva opaska zašto si tako sujetan?
Ali zaista liči na kruženje žena u prirodi nisam ništa strašno rekla...
ko kad se voda pretvori u vodenu paru , pa onda ode u atmosferu pa onda...