Zena u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2.jpg

1.jpg

Како ми иду на живце те слике са патетичним придржавањем стомака.

Два пута сам била у другом стању и никад нисам стајала и тако тупаво држала руке.

Кичерица.

Како ми иду на живце те слике са патетичним придржавањем стомака.

Два пута сам била у другом стању и никад нисам стајала и тако тупаво држала руке.

Кичерица.

Nisi u pravu...
Kad se samo setim moje prve trudnoce... eh...
Mazenje, i negovanje stomaka... :heart: tek kasnije skotah da sam mazila i naduta creva, misleci da je beba :lol:
Bas sam bila ponosna na svoj stomak, na sebe, stanem ispred ogledala pa posmatram sebe kako nosim jedan zivot u stomaku, kako se deo mene stvara, zamisljam male usne i ruke koje cu bas ja stvoriti... i tako sam sebi bila divna... blagoslovena :)

Nisi u pravu...
Mazenje, i negovanje stomaka... :heart: tek kasnije skotah da sam mazila i naduta creva, misleci da je beba :lol:
Bas sam bila ponosna na svoj stomak, na sebe, stanem ispred ogledala pa posmatram sebe kako nosim jedan zivot u stomaku, kako se deo mene stvara, zamisljam male usne i ruke koje cu bas ja stvoriti... i tako sam sebi bila divna... blagoslovena :)

Pogledajte prilog 398619

Nisi u pravu...

Stvarno? Ja ne znam, ništa od toga ne osećam. Svi oko mene gledaju bebi stvari, sa smeškom mi ljudi zagledaju stomačić koji se tek nazire, svi se nešto tope a ja se osećam kao i uvek. Slagala bih ako bih kazala da imam osećaj o malom biću, usnama i rukama pa kada pročitam šta se dešava u kojoj nedelji kao da čitam za nekog drugog informaciju. Skačem, igram, trčkaram i stvarno nikakav osećaj nemam...jos uvek. Lepo kažem da nisam stvorena za majku.

Stvarno? Ja ne znam, ništa od toga ne osećam. Svi oko mene gledaju bebi stvari, sa smeškom mi ljudi zagledaju stomačić koji se tek nazire, svi se nešto tope a ja se osećam kao i uvek. Slagala bih ako bih kazala da imam osećaj o malom biću, usnama i rukama pa kada pročitam šta se dešava u kojoj nedelji kao da čitam za nekog drugog informaciju. Skačem, igram, trčkaram i stvarno nikakav osećaj nemam...jos uvek. Lepo kažem da nisam stvorena za majku.

Не брини, ја сам се уочи порођаја питала шта ћу сад (с обзиром да не волим малу децу). :mrgreen:

Не брини, ја сам се уочи порођаја питала шта ћу сад (с обзиром да не волим малу децу). :mrgreen:

Ma ja volim decu ali hormoni su mi se tako podesili.
Verovatno ima i do okruženja. U mom rodnom gradu kada si trudan postaješ profesionalna trudnica i samo je to važno, ništa drugo a u drugom okruženju nije čudno da trudnica džogira ako se dobro oseća. Mene sigurno tračare iza ledja ali ja sam puno putovala ranije i ne smeta mi da putujem. Lekari kažu šta si radio možeš da nastaviš da radiš jer ti je telo adaptirano. Za kupovinu opet, razumem da se nabavi pred porođaj ali da kupujem 9 meseci bebi stvari ne mogu, nije za mene. I internet je podigao sve na nerazuman nivo jer od okeana informacija ti trebaš mini potočić istih. Meni da je živo i zdravo, ama ništa drugo me ne zanima.

Ma ja volim decu ali hormoni su mi se tako podesili.
Verovatno ima i do okruženja. U mom rodnom gradu kada si trudan postaješ profesionalna trudnica i samo je to važno, ništa drugo a u drugom okruženju nije čudno da trudnica džogira ako se dobro oseća. Mene sigurno tračare iza ledja ali ja sam puno putovala ranije i ne smeta mi da putujem. Lekari kažu šta si radio možeš da nastaviš da radiš jer ti je telo adaptirano. Za kupovinu opet, razumem da se nabavi pred porođaj ali da kupujem 9 meseci bebi stvari ne mogu, nije za mene. I internet je podigao sve na nerazuman nivo jer od okeana informacija ti trebaš mini potočić istih. Meni da je živo i zdravo, ama ništa drugo me ne zanima.

Слушај само свог лекара а за чаршију не брини. Не купуј ништа, има времена.

Šta je ovo? Kruženje žena u prirodi?

Мушка представа која казује да је животу крај кад избациш дете.

Eto na, kad muškarac hoće da pokaže svoju nežniju, sentimentalniju stranu, svoju Animu, odmah ga žene dočekaju na nož. Kao jeli mali, dečko, momak, šta si ti mislio sa ovim da poručiš, nama, nežnijem i delikatnijim bićima. More, nemoj da se ti nama praviš pametan.

Drage dame. funkcija ljudskog roda jeste produženje vrste i tome je podređen ceo život. Ova dva gifa ne sadrže žene, ali poručuju ono što želim da shvatite

11055335_1635315523403784_2344074526716004585_n.jpg

9e6c2e862f019476fa0af5d63f421538.jpg

Apropo evolucije čoveka
tako engleski lord kaže svojoj novopečenoj ženi posle prve bračne noći:
Lejdi nadam se da ste ostali u drugom stanju
nemam namere da radim ove smešne pokrete još jedanput:lol:

Nemoj da se ljutiš bre Božo
ovo je bila šaljiva opaska zašto si tako sujetan?
Ali zaista liči na kruženje žena u prirodi nisam ništa strašno rekla...
ko kad se voda pretvori u vodenu paru , pa onda ode u atmosferu pa onda...

- - - - - - - - - -

Мушка представа која казује да је животу крај кад избациш дете.

pa tako izgleda zaista a neko ko je pravio ovo je hteo da bude romatičan.
u stvari je ispao romantično glup.

Poslednja izmena:

Ja se tako sada osećam, generalno nisam ljubitelj dece, tj nisam ljubitelj roditelja, moju decu (sestrinu i kuminu) volim, ali se nikad ne topim na slike dece niti na bilo šta takve vrste.
Ali sam počela da pridržavam stomak od dole kad sam dugo na nogama, nisko nosim, na prednjem zidu pa mi lakše kad malo pridržim stomačinu :)))))).

Lú<script id="gpt-impl-0.7249877365904801" src="http://partner.googleadservices.com/gpt/pubads_impl_93.js"></script>nasa;32851127:
Ja se tako sada osećam, generalno nisam ljubitelj dece, tj nisam ljubitelj roditelja, moju decu (sestrinu i kuminu) volim, ali se nikad ne topim na slike dece niti na bilo šta takve vrste.
Ali sam počela da pridržavam stomak od dole kad sam dugo na nogama, nisko nosim, na prednjem zidu pa mi lakše kad malo pridržim stomačinu :)))))).
Ček maličko dok te spucaju hormoni.
Ono bebeći miris, osmeh, kikotanje, a ti na 220 u voltima!:)

Nemoj da se ljutiš bre Božo
ovo je bila šaljiva opaska zašto si tako sujetan?
Ali zaista liči na kruženje žena u prirodi nisam ništa strašno rekla...
ko kad se voda pretvori u vodenu paru , pa onda ode u atmosferu pa onda...

Ma nema problema. Samo da znaš muškarci su nežna i osetljiva bića i lako nas je povrediti

13439132_270729636616216_63331212586818450_n.png

- - - - - - - - - -

Kad devojci kažeš da je voliš

giphy.gif

Back