Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Јеси икад чуо у својој околини да се нека тако сликала?
Nisam cuo, u tvojoj okolini se slikaju gole trudnice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси икад чуо у својој околини да се нека тако сликала?
Nisam cuo, u tvojoj okolini se slikaju gole trudnice?
У том је и била поента. Не сликају се наравно. Сликају се модели који су плаћени за то.
Ne prija mi kad vidjam trudnice ispred fotoaparata, bar tokom trudnoce bi trebale da svoj izgled ostave po strani.
Retko koji vegan ima plastenike iz razloga sto vegani postuju zakone prirode. Plastenik je dizajniran da povrce ranije dozreva, veganu tako nesto nije potrebno, ume sacekati da biljka sama odradi proces sazrevanja na otvorenom.
- - - - - - - - - -
Gade mi se trudnice koje se fotografisu za javnost. Fotografija je u redu ali da se ne stavlja u prvi plan njeno golo telo, to nije daleko od filozofije starleta.
Da nema veze sa starleta kompleksom ne bi se slikala gola za javnost. I to trudna.
Trudne zene koje se slikaju gole za javnost a nose plod nisu za pohvalu. Cudi se koliko hoces.

Ti si retard.
PS. Ako su trudne, sta jos mogu da nose sem ploda?![]()
Pogubila si se Cicak.
- - - - - - - - - -
Retard je onaj ko nakon procitanih poruka masi sustinu diskusije.
Od tvoje lepote. Zasenio si
I za velike sise to kazu pa trpimo sta cemoIzgled i dojenje mi nisu jedino u zivotu.
- - - - - - - - - -
Kazu za te baletanke da izazivaju probleme sa kicmom.

I za velike sise to kazu pa trpimo sta cemo![]()

Prije ce biti kako ne ide da se takva slika dozivljava eroticno.![]()
Akt zene u trudnoci ima vrijednost, mnogo moze reci, i svakako da treba postojati
Ako slika ode u javnost a slikana je sa tom namerom, i sliku vidi na hiljade muskaraca, neki ce je sigurno obradjivati eroticno.
To mozes reci i za zenu koja je presla 60.
Svakako, ali ne smijemo zbog sacice manijaka prestati stvarati umjetnost ... slazem se, za aktove zrelijih osoba, i oni govre svoje price
Zena u trudnoci ti predstavlja umetnost? Gola?
- - - - - - - - - -
Trudna zena treba biti gola za sebe i za svog muza a ne za siri auditorijum. Podvoditi tako nesto pod umetnost, ne znam.
Kako nije, ona je blazena, sjajna, majka kakvom ju je stvorila priroda, Bog ... ona nosi buducnost, iskon i poenta samog zivota ... sta ce joj krpe kakve![]()
Reci to nekoj trudnici kad je sretnes na ulici.
Jbg ...
ja obicno ustinem nekog kad sretnem trudnicu![]()