Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Poz..da li mislite da zene u braku zapostave svoj izgled?Ono,ne sredzuju se ko nekad.Meni djeluju ko osuseni cvjet..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis da svaka ima isti ritam zivota i da su sve zene spremne da ustaju u pola 6 zarad treninga?Ja se bas zgrazavam kad vidim da zene kad se udalju uzgledaju na "kantu". Moze ko hoce da se ljuti ali je tako!
Moji radni dan bude ponekad i 16 sati ali ustanem u pola 6 i odradim trening , pre svega zbog zdravlja a posle radi estetike.
Zato pamet u glavu !
Jos uvek sam pri cistoj svesti da kazem to sto mislim.mislis da svaka ima isti ritam zivota i da su sve zene spremne da ustaju u pola 6 zarad treninga?
Jos uvek sam pri cistoj svesti da kazem to sto mislim.
žene više ne rade kućne poslove i ne rađaju decu, već su sluškinje poslodavcuNaravno da deluju ko uveli cvet kad preuzimaju teret kucnih poslova i posla van kuce, jos i deca... Takav zivot -> horor prica
Jeste... Ko i vižene više ne rade kućne poslove i ne rađaju decu, već su sluškinje poslodavcu
na "porodici" smo tako da.samo malo postovanja prema zenama ako mozenisam pisao ružne reči
samo BOLNA ISTINA
nisam pisao ružne reči
samo BOLNA ISTINA
Pa jeste..nema potrebe vrijedzati.Zasto ljudi dodju i vredjaju na forumu valjda treba ovo da bude neki vid razbibrige
Sad cu na google naciMarijana Mateus ne znas je![]()
Pa jeste..nema potrebe vrijedzati.