Ni ja.
Ovaj lik je strelac/blizanac koliko mi se čini.
Pa on tebe ne mrzi ... To sve objašnjava !! Moje poznavanje astrologije počinje i završava se na osnovnim karakteristikama znaka i podznaka , ali to što je on Strela/Blizanac sve objašnjava ! Direktan, iskren surov, brz,inteligentan , koliko sam uspela da vidim po ovo malo komentara što je napisao.. to su dobre osobine ako možeš da potencijalne "uvrede" ne shvataš lično !

Ja više volim surovo izrečenu istinu nego laž, muljanje itd. iako Blizanci umeju da od laži i muljanja naprave umetnost!Bar moj Blizanac ume ,ako nisšta drugo, da preuveliča i nakiti neki događaj ili priču. To su prihvatljive mane bar za mene , ja ga provalim odmah ako sam fokusirana na temu priče. N3Wz ne poznajem ali njemu je Blizanac podznak a Strelac glavni tako da mislim da je operisan od laganja ali ne od surovosti u izražavanju! Kad lažemo, to izaziva u nama neprijatna osećanja i mi se tada osećamo loše, a bežimo glavom bez obzira od svih osećanja koja bi nas dovela u takvo stanje ! Isto je sa ljubomorom, zavisti, pakosti .. kod mene su se ta negativna osećanja ispoljavala i to snažno u ranom detinjstvu i još uvek se sećam koliko me je bilo sramota i koliko sam se loše osećala ! To sam iskorenila do puberteta mislim ... Sad me ponese samo bes kad pokulja ali i to je retko. Čantram GLASNO na ukućane u svakodnevnim kućnim dešavanjima ali mislim da je to normalno (prljave čarape pored stola u dnevnoj sobi, razbacani peškiri u kupatilu, nenamešten krevet itd.) Čovek je možda samo surovo iskren i netaktičan kad ti saopštava nešto!

Ja iako sebe hvatam kako filozofiram i kad treba i kad ne treba , više volim kratka, sažeta objašnjenja makar bila i bolna , nego lepo uvijenu laž ili poluistinu, kako god .. Ne mrzi on tebe, nego je iskren u kratkim crtama hahha Blizanac ne objašnjava mnogo i ume biti surov, a Srelac je iskren do bola! Ove kombinacije su između mene i muža i dobro ih poznajem !

Kod mene postoji i to u velikoj količini taj temperament Škorpije a kod muža ego Lava . Tu imamo trvenja ali smo naučili da se nosimo sa tim i trvenja svedemo na razumnu meru i na civilizovan nivo. Zanimljivo mi je da gledam tako oprečne znake i podznake u raznim kombinacijama !

Utiču dosta na osobu, ali nemaju primat ako osoba uspe da ovlada svojim negativnim, animalnim instinktima, i pusti da se ispolje samo oni koje može koristiti u pozitivnim situacijama ! Ili da se spase iz neprijatne ili opasne situacije ! Moj instinkt je mene mnogo puta spasao od propasti ! Spasao bi me i mnogo više da sam ga uvek slušala! E, moram da se spremam dolazim vam u BGD pa moram da se sredim ! Kisss :* :*