Žena + puno mlađi muškarac - interesantan odnos

pa nekako je zaovoljava..;lol:
ako je ona dve godine u vezi sa njim, a ona je ovakva riba - to znaci da mora da ma neku harizmu :aha:

Ne verujem, mislim da je ucenjena!Hahaha...msm moze covek da ima i intelekt i harizmu i duhovitost, pa cak i pare, ali ako je jednom nogom u grobu, sve pada u vodu. Pa pogledaj samo onu matoru drtinu Micunovica, i sad ajde ti sa njim ruku pod ruku, pa ne ide bre!

Zašto smatraš da je savršena kombinacija? Nemam ništa protiv, samo me zanima u kom smislu je to dobra ideja?

zato sto zene su oduvek bile ozbiljnije od muskaraca, realno danasnje devojke moje god relativno nisu za veze, ali sa devojkom starijom 10 god recimo od mene mozes da dozivis MNOGO bolje iskustvo nego sa nekom moje, a i takve veze uvek opstaju... To je cinjenica

Zavisi koliko imaju godina i kolika je razlika. Valjda je nekome jasno da muškarac u 20 - im godinama sigurno ne želi da drži bebu.
Druga je priča sasvim kad on ima 30 ..Naravno tu je žena ipak ograničena biološkim satom.

pa dobro ne mora sad to da znaci, ja imam 24 a dosta razmisljam starije, nisu bitne godine vec koliko je osoba zrela u glavi ne godinama.

Back