Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 186.693
Žena napala Natašu Kandić: "Vaš otac je bacao srpske dečake u bunare"!!!
Nataša Kandić, koja je osnovala Fond za humanitarno pravo, govorila je za televiziju FTV iz Sarajeva, ali je bila prekinuta. "Vaš otac je bacao dečake u bunar."
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 18.11.2021. | 14:47
Podeli

EPA/DJORDJE KOJADINOVIC/Arhiva
Dok je govorila o tome da u regionu nema pomirenja niti političkih stavova o tome, prišla joj je jedna žena koja ju je upitala da li može da joj postavi jedno pitanje baš tada kada daje intervju.
"Vaš otac, major Ozne, ja sam razgovarala sa svedocima u Topoli, tužite me ako to nije tačno, on je 1944. bacao srpske dečake u bunare", kazala je ta žena Kandićevoj.
Ona je potom odgovorila da je njen otac bio na Golom otoku i da to nije tačno, ali ju je nepoznata žena prekinula tvrdeći da je to bilo tek posle.
"Ne lupetajte, molim vas. Sklonite se odavde. Moj otac je jedan častan čovek", odgovorila je Nataša Kandić.
"Vaš otac je bacao srpske dečake u bunare, i očevi mnogih ovde. Trujete omladinu...Znači sve žrtve postoje osim srpske žrtve...200.000 neotkopanih kostiju postoje u ovom gradu...", nastavila je nepoznata žena.
"Pa vi kopajte...", odgovorila joj je Nataša Kandić.
Podsetimo, ona je više puta u javnosti napadana zbog svojih stavova.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=11&dd=18&nav_category=11&nav_id=2058751
Satanizovani beogradski sljam vlada Srbijom. Kolje, ubija, baca srpsku decu u bunare, i oni su nasa elita. Razne Kandicke, Brnabicke, Sonje Biserko , Biljane Kovacevic-Vuco i drugi drugosrbijaski krugodvojkaski talog....
Drago mi je sto istina konacno izlazi na videlo...
Svaka cast gospodji u crvenom kaputu sto je raskrinkala u zivom prenosu ovo satanisticko beogradsko drugosrbijasko zlo!