Жена-кеса

ja najvise volim da vidim zene sa kesom na glavi kada ih iznenadi letnji pljusak,a one sirote trckaraju sa onom kesom na glavi ko zbunjeni pingvini:mrgreen:

:zcepanje::rotf:

Једна моја другарица каже, да њој не треба теретана,..сваки дан у обе
руке пуне кесе,...па са њима до шестог спрата, а лифт често у квару,
мишићи на рукама ма ки....:lol:

.

teta rado, jeste vi pisali taj clanak o zenama s kesama?

....и ја сам то помислила..:zcepanje:

Pa ybg samo kese iz shopinga nista s pijace:aha:

...нема нигде фоткица са пијаце :(

464438016d60f3bf87a9a1b1ca07-grande.jpg

girl-with-bags-in-storm.jpg

mands_468x877.jpg

ja uvek nosim kese kad nesto pazarim,odnosno ako je u pitanju veca trgovina koja podrazumeva i kupovinu hemijskih sredstava,ona moram sve to lepo razdvojiti po kesama pa sve onda bucnem u veliki ceger,onaj na tockicima .posle takve trgovine gde puknem brdo para,u sebi zvocam pa krenem do prvog kafe bara,zavalim se ,porucim kafu,uzmem neke novine kao da citam a ja bezuspesno pokusavam da se saberem i pitam se zasto sam toliko kupovala,kao da ce smak sveta,pa brze bolje pogledam koja smo godina,mozda je vec stigla 2012-ta,hahahaha:dash:
a sad evo vam drage moje prijateljice nesto lepse od kesa,pa se pronadjite
mirkica-845797-zena-po-informatici

Poslednja izmena:
Vučem kese kao mrav:besna:, mora da se jede :D. Sve što kupim potrpam u neku dobru kesu :whistling: na primer Zara, Mango, Batta i kao ponovila se i damski sve gazim dok moja kesica brendirana i renomirana praziluk i luk skriva . Pa mora se snalazimo;).

Nemo' da pričaš da te je stid kad ti viri praziluk?:think:
Još je bolje da ga prvo staviš u Batta kutiju od čizmica, pa tek onda u kesu, da ne zdiba. :zcepanje:

Znaci, ako se vidi praziluk, onda si glup? :zcepanje:

Inace, bila sam zena-mnoooogo kesa...sto je prirodno (sticajem okolnosti) evoluiralo u zena-kolica.

I dalje sam zena - kesa sa hlebom ili kesa sa pomorandzama.

I da, hleb ne krijem, to se ne nabavlja nedeljno, a bas i nisam neka domacica da bih mesila hleb samo zato da se ne bi video u kesi :lol:

a sto je blam nositi toalet papir?
jednom ja isla po pijaci i nosila ono veliko pakovanje od 10 komada za rucku,a trcali ljudi zamnom,jer mi ispale tri rolne,otvorila se kesa odole.i sta ja sad sa tim da radim,ni da ga uzmem,mislim vuklo se po zemlji,a ni da ga bacim,doneli mi ljudi.i ja tako okrenem tu kesu naopacke,one rolnice u narucje,pa nastavila da se setkam po pijaci.a sve neki poznat svet,bas taj dan:rumenko:

Bombono, stvarno ne znam gde si ti primetila kese sa prazilukom, dok si ove iz Zare navela kao primer iz belog sveta.
Pa uglavnom oko sebe viđam te scene iz Seks i grad, a ove sa prazilukom vukljaju samo poneke žene, ali uglavnom muškarci; ili samostalno, ili tegleći uz žene.

A što se tiče Milevine opaske da sakuplja kese, za to sam šampion. Valjda sam to nasledio od keve. Ona je bre u jednom periodu prala kese i sušila ih na štriku.

I sad, da ne bih sakupljao kese, neću ni da ih uzimam nigde gde ne moram. Vukljam lekove po džepovima pantalona, dva paradajza u po jednom džepu jakne. Prodavci me gledaju belo kad počnem da trpam.

A najjače mi je kad ipak moram da uzmem kesu, pa sve što imam natrpam u onu tanku ko flis papir. I onda mi dok izađem iz Rodića pukne na jednom mestu, pa do kuće dođem žonglirajući namirnicama.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf:

.

a sto je blam nositi toalet papir?
jednom ja isla po pijaci i nosila ono veliko pakovanje od 10 komada za rucku,a trcali ljudi zamnom,jer mi ispale tri rolne,otvorila se kesa odole.i sta ja sad sa tim da radim,ni da ga uzmem,mislim vuklo se po zemlji,a ni da ga bacim,doneli mi ljudi.i ja tako okrenem tu kesu naopacke,one rolnice u narucje,pa nastavila da se setkam po pijaci.a sve neki poznat svet,bas taj dan:rumenko:

ja sam uspela da u megamarketu zaboravim pakovanje sa 24 rolne papria (kod nas se papir troši više no išta....ruka se gotovo imobilizira papirom pre upotrebe istog, tako da se prosečni vek trajanaj jedne rolne meri satima)

Back