zena i pivo

pivo....

• volim piFu

• ne volim piFu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bili smo kod prijatelja na roshtilju pozvali su Josh jedan par koje nikad ranije nisam vidjela. Chovek je bio naporan boli glava a zhena mu gloopa Ko tochak naturila dopichnjak i tako je sedela da smo svi videli zelene gatjice Sa cvjetovima :) lepe je gradje visoka plavusha mrshava i imala je malo stomachitja odakle je stomachitj skuzhila Sam u toku vecheri ona je nepomakla se Sa mjesta popila 10 piva ! ja se nisam mogla nachuditi

Zhene kako VI gledate na zhene shto piju? Mushkarci kako VI vidjenje Imate na temu ?

I ja sam video koleginici zelene gacice i jos jednom neke sarene sa preovladjujucom zelenom bojom.

pa sta reci vidim da je nasa, nase valjda ne piju po 10 piva
a svabice znaju da popiju dosta piva, nekad i po 10 al su i one tad pijane
nekima se ne vidi samo ne znaci ako svaki dan pije po 10 da je naviknuta i da se zbog toga ne napija
ko svaki dan pije 10 taj je svaki dan pijan

OVA je bila bosanka udata u srbiju mislili smo preshaltati na sok al ona reche da je od soka zeludac zaboli ...pa ti sad vidi

Generalno...zena i Pivo (ne pivo, vec Pivo) su savrsena kombinacija. :)
****** sok...ne znam kad sam zadnji put pio sok. Na poslu voda, obicna ili blago gazirana...a kod kuce, u gostima, u kaficu, bilo gde - samo pivo. :worth: :super:

Bili smo kod prijatelja na roshtilju pozvali su Josh jedan par koje nikad ranije nisam vidjela. Chovek je bio naporan boli glava a zhena mu gloopa Ko tochak naturila dopichnjak i tako je sedela da smo svi videli zelene gatjice Sa cvjetovima :) lepe je gradje visoka plavusha mrshava i imala je malo stomachitja odakle je stomachitj skuzhila Sam u toku vecheri ona je nepomakla se Sa mjesta popila 10 piva ! ja se nisam mogla nachuditi

Zhene kako VI gledate na zhene shto piju? Mushkarci kako VI vidjenje Imate na temu ?

Ova dama ne bi bila rado viđen gost u mom kraju...
Nije rentabilna. :lol:

Da je snasa smirila jos koje pivo videli bi vi i njenu bordo-ruzicastu biljku mesozderku.

pa sta reci vidim da je nasa, nase valjda ne piju po 10 piva
a svabice znaju da popiju dosta piva, nekad i po 10 al su i one tad pijane
nekima se ne vidi samo ne znaci ako svaki dan pije po 10 da je naviknuta i da se zbog toga ne napija
ko svaki dan pije 10 taj je svaki dan pijan
ja se nekad ošašavim od jedne čaše:lol:a nekad popijem čak celu flašu i ništa...izgleda da cu morati da vezbam:zcepanje:

Back