DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Nije zapelo jer ima jos dvadeset dana do kraja a nama samo 300 potpisa fali.
pa toliko vam je falilo i pre tri dana, slabo nešto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije zapelo jer ima jos dvadeset dana do kraja a nama samo 300 potpisa fali.
pa toliko vam je falilo i pre tri dana, slabo nešto![]()
Uprkos svim podmetanjima, da pripadamo ko zna kojim strankama i koalicijama, odgovorno tvrdim da Zemunski Pokret ne pripada nikome i da je potpuno samostalan, pokrenut od strane Zemunaca kojima je pukao film. Ne zelimo vise da gledamo kako ljudi sa strane koji su "juce" pali s Marsa u Zemun vedre i oblace nasom opstinom ! Pokrenuli smo nesto sto je svakim danom sve jace i jace i nece se lako zaustaviti uprkos preprekama ! ! !
Ako je taj pokret protiv kRadikala onda ga podrzavam u potpunosti.
ma kakvi protiv radikala. neće preći cenzus i najveći broj glasova će se preliti upravo radikalima.
šteta što se iza jedne ne tako loše ideje kriju bivši sps-ovci, julovci i radikali.
Dakle nismo niciji i necemo ni biti.
Ma ipak je Masarikov trg 3, u zgradi Magistrata
Budimo realni, nećete preći 5%, a najveći broj tih glasova otići će radikalima.
Zato si i osnovali tzv zemunski pokret.
Ja ne grešim u tim stvarima![]()
Tuzno je da zuti pustaju polu pismene ljude da brane svoje stavove.Dali ti uopste znas gde se nalazi Zemun.Magistrski trg i Magistrat su dva razlicita pojma.Mi cemo biti u vladajucoj koaliciji ali ne sa radikalima,to je sigurno i tako odluceno.Tako da ne mojte lagati ljude i koristiti se prljavstinama.Imacemo oko 12% na lokalu
.Do danasnjeg dana 3500 clanova.
ZEMUNSKI POKRET!!!!!!!!Mi radimo i radicemo iskljucivo za gradjane Zemuna.IDEMO DO POBEDE
![]()
e stvarno cu morati uskoro za zemun... nisam bila jako dugo...![]()
e stvarno cu morati uskoro za zemun... nisam bila jako dugo...![]()
1. Magistrat je zgrada pod zaštitom države koju su radikali svojevremeno okupirali i za male pare zakupili na 30 godina. I to baš u vreme kada je Miša Krstić bio član SPS-a. Nakon toga bio je član SRS-a. Sad neko treba da mu veruje da je nezavisan
2. Tužno je da uopšte pomisliš da možeš sa mnom da diskutuješ o zemunu i lokalnoj samoupravi:rolleyes: kažeš da branim stavove žutih, nećete u koaliciju sa radikalimajedna od te dve opcije vršiće vlast u zemunu.
3. Nećete preći cenzus, ti glasovi u najvećoj meri preliće se radikalima, zadim ds-u...
Toliko o diskusiji kada svaka tvoja rečenica počinje i završava se sa rečima Miša Krstić, SRS, SPS i slicno.
Budimo realni za sve što ti ne odgovara obrati se ZEMUNSKOM POKRETU a ne da pljuješ jednog čoveka i da o celom pokretu donosiš sud zbog pojedinca.
Divan i argumentovan odgovor meni, polupismenom, koji ne znam ni gde je Zemun
Da te naučim ja nešto jer, očigledno, misliš da u Zemunu sve počinje od ovih izbora i pojave vašeg tzv pokreta:rolleyes:
Postojao je, pre 4 godine jedan pokret, zvao se Pokret snaga Srbije. Ljudi pomislili eto Bogoljuba, eto salate, eto posla kad ono: tri odbornika pretrčaše kod radikala.
Sad opet pokret, navodno zemunski, čiji je glavni čovek M.K. (ovog puta samo inicijali), član SPS, pa SRS, a sada član tzv pokreta.
Srećom, cenzus nećete preći, a posle izbora objasniću ti i zašto.
Ako budete postojali![]()
Slusaj TI!
Ajde da nas dvojica pricamo o Zemunu!Da li citas u opste ono sto napises.KAKO TE NIJE SRAMOTA,prvo Zemun ne mozes pisati malim slovom.Hvala,i drugi put!Dalje,ajde prosiri fond reci,molim lepo.A nemoj ti meni sugerisati ko je ko i sta je sta,nismo maloumni.A I RED JE DA VISE ZEMUNCI VODE NAS GRAD A NE DALMOSI I KOJEKAKVI PREKO DRINE!!!!!!!
Slusaj TI!
Ajde da nas dvojica pricamo o Zemunu!Da li citas u opste ono sto napises.KAKO TE NIJE SRAMOTA,prvo Zemun ne mozes pisati malim slovom.Hvala,i drugi put!Dalje,ajde prosiri fond reci,molim lepo.A nemoj ti meni sugerisati ko je ko i sta je sta,nismo maloumni.A I RED JE DA VISE ZEMUNCI VODE NAS GRAD A NE DALMOSI I KOJEKAKVI PREKO DRINE!!!!!!!
Eh, baš sam čekao da i ti postaneš član foruma Krstarice da bi me neko naučio par stvari o Zemunu
Samo ne razumem šta ja to tebi sugerišem kad si se tek učlanio:rolleyes:
Daj par imena vas tzv zemunaca, osim MK, pa da vidimo koji su to "pravi":rolleyes:
Inače, preko 50% stanovnika Zemuna poreklom nisu iz Srbije. Šta planiraš sa njima? Da im oduzmeš pravo da biraju i da budu birani?
Koliko imate, navodno, članova do sada?
Pustite Dell Boy-a da talasa, vidite iz slike koju je postavio da je zabludela Radikalcina, koga je sramota da prizna za kakvu se prevaru od stranke zalepio ! A i nadimak (Dell Boy) govori da laze kao pas !
Nije to tvoja briga, ti si radikal i nemamo vise sta sa tobom da razgovaramo. Ti jedi i dalje ljeba i krua, a mi cemo hleb i kruh !