- Poruka
- 3.335
ma te slike nemaju veze sa tom školom, fora iz kurira.
a da si me pitao da li je oženio učenicu kojoj je predavao, onda bih ti odgovorio kao iz topa![]()
Pa ajde da priupitam onda.
Da li je ozenio ucenicu kojoj je predavao??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma te slike nemaju veze sa tom školom, fora iz kurira.
a da si me pitao da li je oženio učenicu kojoj je predavao, onda bih ti odgovorio kao iz topa![]()
Wow koji program za zemun
Šta znači da se sredi zemunski kej? Da opet niknu divlji kiosci k'o pečurke?Pa jedva ga sredismo posle drugara miše krstića iz sps/jul/srs:rolleyes:
Zemunsko pozorište? SRS ga je izdao na 20-30 godina Zepterovoj gospoji.
Hala Pinki? SRS je prodao vlasnički udeo opštine NIS-u koji ima 48% vlasništva.
Infrastrukturu sredjuje grad, a ne opština.
Da ne širimo, predvidjam vam, ukoliko skupite potpise za kandidaturu, ostanak ispod cenzusa.
Cao:rolleyes:
A dok ti ne odgovori, reci mi kada si poslednji put bio u pozorištu?
Pa ajde da priupitam onda.
Da li je ozenio ucenicu kojoj je predavao??![]()
ko? radikali?:shock:ja mislim da oni oce da odvoje zemun od srbije.
To zbog onoga u vezi zemunskog pozorista??? Pa nisam znao za taj dil sa Zepterovom zenom ali i ako jeste to tako to i nije los potez posto je totalno renovirala zgradu i jedna je od lepsih ako ne i najlepsih u Zemunu a bila je ruina a grad to ocigledno nije zanimalo.
to i nije los potez posto je totalno renovirala zgradu i jedna je od lepsih ako ne i najlepsih u Zemunu a bila je ruina a grad to ocigledno nije zanimalo.
hehe nisam
btw ne zove se zemunski pokret već pokret za zemun.
iza te priče stoji izvesni miša krstić bivši sps-ovac (izbori 2000.), srs (dopunski izbori 2003), sa sada "slobodan strelac"
dotični gospodin je, svojevremeno, bio direktor pravno birotehničke škole u zemunu odakle su ga motkama isterali:rolleyes:![]()
ko? radikali?:shock:
kakav ološ![]()
pa glavni u pokretu je radikal:rolleyes:ma ne ,nego ovi iz pokreta.:-|
Mislim da ima dovoljno mladih i obrazovanih ljudi koji ce se pronaci u ovoj prici. Ideja je da se skupe svi gradjani Zemuna bez obzira na neku pripadnost (versku, nacionalnu, politicku ili neku dr.) i da pokusamo da u Zemunu ostvarimo svoje snove.
Šta nudite tj gde se može naći program Vašeg pokreta?
99% lokalnik pokreta su neki indijanci koji pokrenu partiju sa ciljem da uzmu pare. KOd mene u gradu se obavezno pred svake ibor epojavi po neki takav. Sad imamo neku, necete verovati, narandzastu gradsku partiju ili pokret .. tako nesto.. uglavnom rec narandzasto se nalazi u imenu![]()
Wow koji program za zemun
Šta znači da se sredi zemunski kej? Da opet niknu divlji kiosci k'o pečurke?Pa jedva ga sredismo posle drugara miše krstića iz sps/jul/srs:rolleyes:
Zemunsko pozorište? SRS ga je izdao na 20-30 godina Zepterovoj gospoji.
Hala Pinki? SRS je prodao vlasnički udeo opštine NIS-u koji ima 48% vlasništva.
Infrastrukturu sredjuje grad, a ne opština.
Da ne širimo, predvidjam vam, ukoliko skupite potpise za kandidaturu, ostanak ispod cenzusa.
Cao:rolleyes:
Trenutno ne moze Zemunska opstina da funkcionise jer je ona jedna od najvecih na teritoriji grada Beograda i najvise se u grad sliva novac odavde. Kada novac treba da se vrati u opstinu Zemun dozira se na "kasicicu" pa nema dovoljno sredstava za sve propuste u njemu.
Kada bude bio grad mnogo ce biti bolja organizacija sto se tice finansija, a svi znamo da sve zavisi od novca.
E a ovo je legendarno izreceno...pa koliko ima tih ostalih (nepravoslavaca)???
I jos nesto.....dream on...![]()
Gde su pristupnice?:shock::shock::shock:
kao osnivac organizacije ZEMUNSKI POKRET a ne "pokret za Zemun" u obavezi sam da Vas informisem o sledecem: Zemunski pokret je nastao kao odgovor nas gradjana Zemuna, NEsposobnoj opstinskoj vlasti i isto takvoj opoziciji!
Gde su pristupnice?