Zemunski Pokret

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wow koji program za zemun:lol:
Šta znači da se sredi zemunski kej? Da opet niknu divlji kiosci k'o pečurke?:mrgreen: Pa jedva ga sredismo posle drugara miše krstića iz sps/jul/srs:rolleyes:

Zemunsko pozorište? SRS ga je izdao na 20-30 godina Zepterovoj gospoji.

Hala Pinki? SRS je prodao vlasnički udeo opštine NIS-u koji ima 48% vlasništva.

Infrastrukturu sredjuje grad, a ne opština.

Da ne širimo, predvidjam vam, ukoliko skupite potpise za kandidaturu, ostanak ispod cenzusa.
Cao:!::rolleyes:

Nikad nisam čula za te Zemunce. :D A izgleda da nisam mnogo ni izgubila. A da to nije SRS samo se foliraju, s obzirom na to da ovog puta neće pobediti na izborima u Zemunu. Čuvajte se zemunci. To je "adžbaha" sa više glava.:D

A dok ti ne odgovori, reci mi kada si poslednji put bio u pozorištu?

To zbog onoga u vezi zemunskog pozorista??? Pa nisam znao za taj dil sa Zepterovom zenom ali i ako jeste to tako to i nije los potez posto je totalno renovirala zgradu i jedna je od lepsih ako ne i najlepsih u Zemunu a bila je ruina a grad to ocigledno nije zanimalo.

9hhtv6.jpg

To zbog onoga u vezi zemunskog pozorista??? Pa nisam znao za taj dil sa Zepterovom zenom ali i ako jeste to tako to i nije los potez posto je totalno renovirala zgradu i jedna je od lepsih ako ne i najlepsih u Zemunu a bila je ruina a grad to ocigledno nije zanimalo.

Kako to vi stručno iako niste znali pa još ispalo mudro...
pr63.jpg

Lido, zar to nikog ne zanima? Ni Cepteroviće?
Kad ste se poslednji put okupali?

to i nije los potez posto je totalno renovirala zgradu i jedna je od lepsih ako ne i najlepsih u Zemunu a bila je ruina a grad to ocigledno nije zanimalo.

zgradom je upravljala opština, a ne grad, tako da primedbe o ruini pogrešno adresiraš.
a ne zanima te koliko je plaćeno opštini tj radikalskoj vlasti?
Deo na račun (manji tj minimalan), a ostatak u kešu:rolleyes:

:roll: Mislim da ima dovoljno mladih i obrazovanih ljudi koji ce se pronaci u ovoj prici. Ideja je da se skupe svi gradjani Zemuna bez obzira na neku pripadnost (versku, nacionalnu, politicku ili neku dr.) i da pokusamo da u Zemunu ostvarimo svoje snove.

E a ovo je legendarno izreceno...pa koliko ima tih ostalih (nepravoslavaca:D)???

I jos nesto.....dream on...:lol:

99% lokalnik pokreta su neki indijanci koji pokrenu partiju sa ciljem da uzmu pare. KOd mene u gradu se obavezno pred svake ibor epojavi po neki takav. Sad imamo neku, necete verovati, narandzastu gradsku partiju ili pokret .. tako nesto.. uglavnom rec narandzasto se nalazi u imenu :lol:

Mi spadamo u onih 1% jer iza ovog pokreta ne stoji ni jedan tajkun koji ga finansira.

Sto se tice odbornika za opstinu znate da su te funkcije neplacene.

Kao sto se u tvom gradu u tom kako kazes pokretu nalazi rec narandzasto neko ce se sigurno prepoznati.

Kod nas ce se u nazivu ZEMUNSKI POKRET prepoznati svi Zemunci.

Wow koji program za zemun:lol:
Šta znači da se sredi zemunski kej? Da opet niknu divlji kiosci k'o pečurke?:mrgreen: Pa jedva ga sredismo posle drugara miše krstića iz sps/jul/srs:rolleyes:

Zemunsko pozorište? SRS ga je izdao na 20-30 godina Zepterovoj gospoji.

Hala Pinki? SRS je prodao vlasnički udeo opštine NIS-u koji ima 48% vlasništva.

Infrastrukturu sredjuje grad, a ne opština.

Da ne širimo, predvidjam vam, ukoliko skupite potpise za kandidaturu, ostanak ispod cenzusa.
Cao:!::rolleyes:

Ne bi trebalo da komentarises o programu koji nisi procitao.:shock: Osnovna ideja je Zemun-grad, a ja sam samo pokusao da docaram sta sve u Zemunu moze a nisam iznosio program.
Mogu ja i dalje da nabrajam sta bi trebalo da se uradi ali to moze da ide u nedogled pa sada ne zelim.....:D

Trenutno ne moze Zemunska opstina da funkcionise jer je ona jedna od najvecih na teritoriji grada Beograda i najvise se u grad sliva novac odavde. Kada novac treba da se vrati u opstinu Zemun dozira se na "kasicicu" pa nema dovoljno sredstava za sve propuste u njemu.

Kada bude bio grad mnogo ce biti bolja organizacija sto se tice finansija, a svi znamo da sve zavisi od novca.

Trenutno ne moze Zemunska opstina da funkcionise jer je ona jedna od najvecih na teritoriji grada Beograda i najvise se u grad sliva novac odavde. Kada novac treba da se vrati u opstinu Zemun dozira se na "kasicicu" pa nema dovoljno sredstava za sve propuste u njemu.

Kada bude bio grad mnogo ce biti bolja organizacija sto se tice finansija, a svi znamo da sve zavisi od novca.

Eh što volim da diskutujem sa stručnjacima za Zemun, nemaš pojma:mrgreen:
Koliko se novca "sliva" u grad iz Zemuna i koliko je to, recimo, u odnosu na Novi Beograd. I od čega se "sliva" taj novac?Po čemu se Zemun tu razlikuje od ostalih 9 gradskih opština:rolleyes:
Ako ti je to teško pitanje odgovori mi koliko procenata zemunskog budžeta se potroši na plate zaposlenih? Pa da vidimo di su novci:lol:

Program, Bogu hvala, nisam pročitao, ali ne bi bilo loše da ga ovde predstaviš pa da vidimo šta nam to nudi Miša Krstić sps/jul/srs/zemunac:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back