Ovako, pre svega, da objasnim neke stvari

U istoj situaciji, ja sam bio prosle godine, pred upis. Dvoumio sam se doduse izmedju zemunske i devete, deseta mi je nekako bila raspad sama po sebi, i profesori i ko sve ide u tu skolu, uglavnom, nije bila na nekom glasu, i svako ko je bio malo obarzovaniji preporucivao mi je devetu, jer kao tamo ide elita i neke dza bu price od kojih mi se kennjalo... I onda kada je dosao i taj momenat da se odlucim, razmislio sam i rekao sebi, pa bolje da onda idem u jednu od najjacih skola u Srbiji kad cu se vec muciti 4 godine, nego da se vucaram po desetoj, da me profesori izmrcvare do maksimuma, ili zemunskoj, a opet, ima status, gimnazija ko gimnazija.. Upisao sam devetu, i verujte mi, ko god da me je pitao od starijih, gledao me je drugacije, u fazonu, u ovaj mali je dobar, medjutim, vrsnjaci nisu bili zadivljeni

jer su znali u koja govnna sam se uvalio....

E sad, sto se tice skole, do jajja kao, idem u devetu, medjutim, ne preporucujem je osobama koje ne veruju u sebe, jer deveta te unisti vec do kraja prvog polugodja, djak generacije postane vrlo dobar, vukovac ispod 4:00 i to su sve stvari koje mogu da te isfrustriraju tokom skolovanja ili makar prve godine. Ja sam bio manje vise pripremljen na tako nesto, pa nisam imao "mnogo" depresivnih kriza, ali svakako da sam razmisljao o prelasku u neku drugu skolu zato sto se sportom ozbiljno bavim i imam po dva treninga dnevno cak nekad, uglavnom, ne poznajem osobu u devetoj koja ni u jednom momentu nije pomislila o menjanju skole.
Dalje, profesori su manje vise ok, izvukao sam samo 4, 5 debila koliko sam mogao, ali kada naucite kako da funkcionisete sa kojim, i to se svodi na samo 2, 3 retardirana!

Sto se tice predznanja koje ce te dobiti, to vam je zagarantovano, znaci, uopste se ne buba, profesori mrze bubare, sve sa razmisljanjem i sve vam ostaje, opsta kultura ce biti na zavidnom nivou

sto posebno treba da raduje one koje ce imati testove opste kulture za prijemni i faks.
I poslednja stvar, drustvo, drustvo je odlicno, zapao sam u bukvalno savrseno odeljenje sa par mentola, i stvarno, usudjujem se da kazem da je na nivou onog iz osnovne, tako da ni za to ne morate da brinete, jer je drustvo nesto najbolje sto moze da vam se desi u devetoj...
Toliko od mene, nadam se da sam nekom olaksao sto se tice nekih pitanja... Ako neko ima neko pitanje, slobodno, tu sam, znam i o zemunskoj i o desetoj takodje dosta, posto mi dosta ortaka ide u te skole... tako da, tu sam!

Zelim srecu svim buducim maturantima na prijemnom i upisu!
Pozdrav!