Jeste da si vec i zavrsio srednju skolu, ali nacice se neko novi ko ce se premisljati.
Vidim ovde po komentarima prozivate Desetu. Nisam sujetna niti bilo sta, ali ne mozes suditi o onome sto nisi doziveo.
Zavrsila sam Desetu, kao odlican djak, ucila sam stvarno, ali nije bilo nenormalno ima par profesora koji su bas ekstremno zahtevni ali moze se izaci sa njima na kraj. Ono sto je za svaku pohvalu ovoj skoli je to da je saradnja predivna! Profesori traze ali i izlaze u susret maksimalno, svi se stvarno trude oko djaka.
Ono sto je naravno svakome bitno je drustvo, e ovako, masovno su ljudi iz blokova, ali ima ih i sa ostalih strana, opisacu skolu kao idealnu, ali stvarno sam je tako dozivljavala, drustvo je bilo sjajno! U smislu da su se razliciti ljudi prihvatali, naravno da smo imali podelu na metalce, fensere itd ali nije bilo nesuglasica medju grupama, prilicno smo se drzali zajedno.
Najiskrenije moja je preporuka da upisete Desetu!
A o svemu sto sam rekla i sude poeni koji su poslednje dve tri godine potrebni da bi se X, cime se Zemunska i IX ne mogu hvaliti vise.