Navika od prethodnih dana.Prethodne nedelje sam bukvalno svaki dan ustajao u 8 jer smo ortaci i ja sredjivali neku podrumsku sobu za zimsku bleju.A i imao sam 2 puta zakazano kod kljovara bash rano pa i zato 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je doshao neki Boshko da mi predaje srpski i da mi bude razredni.Deluje ok lik,ali otkud znam,tek sam ga upoznao, i to na pola sata.Druge izmene su: Fizika,Vladan Mitic,ako se secam,i matematika,ali se imena ne secam. Kod Boshka mi jedino (za sada)smeta shto nam persira,meni je to jako neprijatno.
Meni je doshao neki Boshko da mi predaje srpski i da mi bude razredni.Deluje ok lik,ali otkud znam,tek sam ga upoznao, i to na pola sata.Druge izmene su: Fizika,Vladan Mitic,ako se secam,i matematika,ali se imena ne secam. Kod Boshka mi jedino (za sada)smeta shto nam persira,meni je to jako neprijatno.
NE MOGU DA VERUJEM KOJI SI PROKLETI SRECNIK.Meni je doshao neki Boshko da mi predaje srpski i da mi bude razredni.Deluje ok lik,ali otkud znam,tek sam ga upoznao, i to na pola sata.Druge izmene su: Fizika,Vladan Mitic,ako se secam,i matematika,ali se imena ne secam. Kod Boshka mi jedino (za sada)smeta shto nam persira,meni je to jako neprijatno.
meni predavao u drugoj...ali ja sam drustveni, sha znamMozda je predavao na faksu, pa navikao da persira. Jao kad sam danas video raspored, zamalo da me slog strefi!!! Majko mila! Sedam casova dva puta nedeljno, srpski utorkom, sredom i cetvrtkom(tada je dvocas), dva dvocasa fizike nedeljno(valjda ce to Sekuli biti dosta da uradi jedan zadatak po dvocasu...). Jos samo da sutra vidimo kako ce biti s Trbojevicem...Je l' predaje on nekome od vas?
pa evo da cujes nesto dobro XD on je likcina, mnogo izvaljuje i dobro.Ja o tom coveku nista dobro nisam cuo. Smorio sam se kad sam saznao da mi predaje. Ne znam sta da ocekujem sutra, al' valjda ce biti sve ok...
pa evo da cujes nesto dobro XD on je likcina, mnogo izvaljuje i dobro.ja sam ispisala jedno 6 strana njegovih bisera. predmet prozivanja su mu sekte, metalci, pink, bio je i veliki brat i sve drugo sto mu padne na pamet XD ali jeste do jaja zahtevan. ako se razbijas od ucenja, mozes da imas 5. ceni trud, proziva i po dvaput, kaze ti da doucis nesto. lako daje 2 za kraj, u krajnjem slucaju
![]()
kralj, kazem ja.nama je danas,prwi cas pljuwao karleusu i cecu....xaxaxaxa![]()
kralj, kazem ja.e, kakav ti je bio prvi dan?
![]()
ma skroz je korektan lik.Dobro,dobili smo sooper razrednu,tako da je swe ok.........Malo nas je zwono *** u mozak i tako......
......
A owaj nastawnik.......tj. profesor prwo nas je kao malo zaplasio,ali se widi da je onako,ok..........
ma skroz je korektan lik.
a kakvo ti je drustvo, ovako na prvi pogled?
i jesi zapazila nekog od trecaka?![]()
![]()
nama je danas,prwi cas pljuwao karleusu i cecu....xaxaxaxa![]()
Koliko sam ja shvatila
,Jeko,oni pricaju o Trbojevicu,a ne o Bosku...:???:
Kakva je matematicarka....mislim da je...Snezana Vrsajkov ili tako nesto???
Starija zena,kratka kosa,svetla....
Meni se Bosko na prvi pogled uopste nije svideo,voli da nas fascinira kako je on profesor a mi klosari....Samo treba da mu nadjes neku caku...
Imamo Andju za muzicko i Sladjanu Ranilovic za biologiju....Cini mi se ok zene....Nadam se...
Ali nam je razredna legenda!!!!Tatjana Jovanovic....
Ne,pricaju o Bosku..........jel da tix......??koliko sam ja skontala........
PS.ko je Trbojewic.......??
Ne, pricamo o TrbojevicuTo ti je hemicar. Ajd' molim te pisi v umesto w
![]()