Zemunska gimnazija

Alo ljudi sta se gubite???Jel neko nije uzo svoje vitamincice ;) Sta se bre gubite na latinskom!

Pa...ako nasi obustave strajk..to stvarno...stvarno nije u redu! lol

Kolko ja znam...niko drugi ne prekida sa strajkom neki cak obustavljaju totalno!!!:-):-)

kolko vam je pouzdana informacija da mi prekidamo strajk?

jao sa tim vitamincicima me podsecate na trbu, on nam uvek pricha da treba da uzimamo lekove pre shkole. :D a najjacha mi je njegova kutijica sa bombonama, mislim da ih uzima na sred chasa da bismo mislili da su to lekovi :lol:
znachi trba je lik...i moj idol :lol: 8-)

ja verujem da ce sutra biti shtrajk

chek, kolko je trebalo da imash chasova na pochetq? :? :D

Sta predaje trba? Posto meni ne predaje pa ne znam sta predaje...
predaje hemiju. :D a ti sigurno ne idesh u zemunsq chim ne znash shta trba predaje :P

Oxpod:
:P Svima vama koji niste bili na predstavi!!! :P:P:P:P

Bila je do jaja xD
da :P predstava je bila extra u svojoj socijalnosti =)
chestitke glumcima :D

Soph*I*:
strajkstrajkstrajk! ! ! ! ! ! ! ! ! !
ok, mosh da isqlirash :roll: :lol: jadnice

chek, kolko je trebalo da imash chasova na pochetq? :? :D

predaje hemiju. :D a ti sigurno ne idesh u zemunsq chim ne znash shta trba predaje :P

da :P predstava je bila extra u svojoj socijalnosti =)
chestitke glumcu :D

ok, mosh da isqlirash :roll: :lol: jadnice

Khm,khm:lol:

Znam,bilo je dobro,i ne morate da mi kazete da sam neverovatno dobro glumio,evo zovu me iz narodnog pozorishta,onog pozorishta u njujorku i onog belog chuda u sidneju:lol:

To nije smeshno, on ako je pravi glumac nece nikad da ode u Holivud i tako se unisti...

@tix
Trebalo je da imam 6,ali nije u tome stvar, gubio sam istoriju,geografiju,srpski,engleski, a umesto toga imao informatiku koju volim i jos nas je pustila posle 2 casa

ma neee, ja sam uzeo svoje vitamincice, upravo zato sam se i izgubio :-D

takodjeR...:D

Swe chestitke mladomE glumcu... ;)

danas nam je bila neka nowa latinka na zameni,ubi nas zzena u pojam...:roll: Sad planiram da knjawam jedno ...15min da mi se powrati snaga za njemachki i srBski poshto sam pojela swe zalihe Supereca... BoooHoooo...

E,jel wam predstawa bila ....posecena???

Back