žemske

a možda je i skot :D

škot?ma samo se ti nadaj

1932570225_under_the_kilt_3_xlarge.jpeg

Ко каже да може да има сваку он и јесте у фазону не бих те више задржавао.. Неће да се жени сигурно..

Ко каже да може да има сваку он и јесте у фазону не бих те више задржавао.. Неће да се жени сигурно..

Kao što reče Džordž Kluni "Jednom sam bio u braku...bila je to ogromna greška"...eh, a koliko je devojčica maštalo da mu budu žena :)

Kao što reče Džordž Kluni "Jednom sam bio u braku...bila je to ogromna greška"...eh, a koliko je devojčica maštalo da mu budu žena :)

Управо... Значи било која жена нека ми наведе само један разлог зашто би нпр Клуни требао остатак живота да посвети баш њој, а може да има коју хоће, какву хоће, и кад хоће. Ето само то нека ми кажу и то је то.

Управо... Значи било која жена нека ми наведе само један разлог зашто би нпр Клуни требао остатак живота да посвети баш њој, а може да има коју хоће, какву хоће, и кад хоће. Ето само то нека ми кажу и то је то.

il bilo koja holivudska glumica da ima samo jednog muža: )))

Ko kaze da Kluni muva svaku koja zeli da bude muvana? Da li ti mislis da je on spavao sa svim devojcicama koje su ga sanjale?

il bilo koja holivudska glumica da ima samo jednog muža: )))

Па нешто нисам приметио да су оне такве, чак и неке лепотице из холивуда када виде да сатић куца примире се па јуре за неким типом.. Док њега сасвим реално боли уво а већ улази у године..

Но то није битно, само вас молим за један разлог..

Back