inace imamo mi jedan takav primerak ovde,taj se najeo pedala samo tako,al i dalje ponosno pokusava da uvali svakoj drugoj
Zakon velikih brojeva kaže da verovatnoća i vreme rade u njegovu korist

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inace imamo mi jedan takav primerak ovde,taj se najeo pedala samo tako,al i dalje ponosno pokusava da uvali svakoj drugoj
mene niko ne muva
a za ovog,ne vidim u cemu je problem ako te ne zanima to odmah kazes,ako ti se dopada onda se igras-to je prosto ko pasulj,niko ne gubi vreme na osobu koja mu se ni truncicu ne svidja,nemojmo se lagati![]()
Zakon velikih brojeva kaže da verovatnoća i vreme rade u njegovu korist![]()
da, mislim da je dobar frajer al daleko od toga da se ložim na njega, ipak je za to potrebno mnogo više: )))
dobar na oko, ali ništa drugo o njemu ne znaš![]()
tacno,o tome sam i pricala kad sam rekla da je on verovatno jako dobro svestan da ne moze imati svaku,ali to zbog svog ega ignorise i ide na novu zensku
Budimo realni. Taj , najverovatnije, može da ima skoro svaku ženu, baš kao što skoro svaka žena može da ima svakog muškarca...samo ako hoće.
da je ima, možda
a da je zadrži, pitanje je![]()
Pa dovoljno je d aje ima....sto bi je zadrzavao![]()
ko što kaže doktor Love na TDI-u, ne bih vas ja više zadržav'o![]()
Budimo realni. Taj , najverovatnije, može da ima skoro svaku ženu, baš kao što skoro svaka žena može da ima svakog muškarca...samo ako hoće.
skoro je vrlo bitan momenat
Ко каже да може да има сваку он и јесте у фазону не бих те више задржавао.. Неће да се жени сигурно..
Kao što reče Džordž Kluni "Jednom sam bio u braku...bila je to ogromna greška"...eh, a koliko je devojčica maštalo da mu budu žena![]()
Управо... Значи било која жена нека ми наведе само један разлог зашто би нпр Клуни требао остатак живота да посвети баш њој, а може да има коју хоће, какву хоће, и кад хоће. Ето само то нека ми кажу и то је то.
Управо... Значи било која жена нека ми наведе само један разлог зашто би нпр Клуни требао остатак живота да посвети баш њој, а може да има коју хоће, какву хоће, и кад хоће. Ето само то нека ми кажу и то је то.
Ko kaze da Kluni muva svaku koja zeli da bude muvana? Da li ti mislis da je on spavao sa svim devojcicama koje su ga sanjale?
il bilo koja holivudska glumica da ima samo jednog muža: )))