žemske

šta mislite o tipu koji je ubeđen da bi baš svaku mogao da smuva jer o sebi ima previsoko mišljenje?
upustiti se u "priču" sa njim( u smislu viđanja, poziva, sms-ovanja) pa ga odbiti kad se baš naloži il odmah iskulirati svaki kontakt:think:
moram priznati da me fascinira kad je neko toliko siguran u sebe, dal stvarno veruje u sebe toliko il je to samo maska za druge ljude:D?

il pas koji laje ne ujeda?

moje misljenje je da takvi muskarci, koji ne mogu da nadju mir ni pored jedne zene, zapravo i ne zasluzuju da imaju zenu
Jedan od tipova muskaraca za izbegavanje je veciti i nepopravljivi Don Zuan
Moje misljenje je da ih treba izbegavati
Jer oni jedino misle o sebi, a sta ce ti takav neko?

Hmhh, ne znam, poslednji takav primerak sam videla čini mi se, da l' u srednjoj il' na početku faxa..
Ne znam gde nalećete na takve njuške, ovi ljudi koje ja upoznajem su odavno sazreli.

Enivejz, nikad mi se nisu dopadali ti napadni likovi, al' baš nikad, ok osim možda nekog Bojana u petom osnovne, ali i to je bilo kratkog daha, bio je lep al' neizmerno glup i nekulturan.
Mislim da svojom prevelikom samouverenošću i takvim nastupom prikrivaju neke fine kompleksiće.
Brate, ko u svojoj npr. tridesetoj godini još ima potrebe da ima svaku ribu na koju naiđe?

onaj koji to ume može da te ima kako to poželi..vreme je faktor koji menja sve moguće...a samo je potreban trenutak slabosti-pa da to neko upotrebi za nameru ;)
to mogu isto i žene...deja vu :)

Mozda nju nije ali video sam X slucajeva gde je tip uspeo da osvoji ribu koja se pre toga zgrazavala na samu pomisao da bude sa doticnim. Ali da bi se to desilo doticni moraju da su cesto zajedno....znaci da rade zajedno ili sl. u suprotnom tesko.

da, da, tačno tako

da li ti misliš da možeš da osvojiš koga poželiš?

nisam razmišljala o tome al rekla bih da ne mogu da osvojim svakoga...
šta meni vredi ako nekoga muvam, on me redovno odbija i onda dođe taj trenutak o kom ti pričaš i smiluje se na mene, pa iz sažaljenja, dosade, znatiželje uđe u neku priču sa mnom...meni je to baš tužno:think:

Hmhh, ne znam, poslednji takav primerak sam videla čini mi se, da l' u srednjoj il' na početku faxa..
Ne znam gde nalećete na takve njuške, ovi ljudi koje ja upoznajem su odavno sazreli.

Enivejz, nikad mi se nisu dopadali ti napadni likovi, al' baš nikad, ok osim možda nekog Bojana u petom osnovne, ali i to je bilo kratkog daha, bio je lep al' neizmerno glup i nekulturan.
Mislim da svojom prevelikom samouverenošću i takvim nastupom prikrivaju neke fine kompleksiće.
Brate, ko u svojoj npr. tridesetoj godini još ima potrebe da ima svaku ribu na koju naiđe?

više u kontekstu, mogao bi da smuva svaku koja se njemu dopadne..nebitno dal se on njoj dopada ili ne:D

prvo mislim da ako neko ko ima vise od 25 godina i dalje ima zelju da se svima svidja i da ga / je svi muvaju - taj definitvno treba da poseti nekog psihologa

šta mislite o tipu koji je ubeđen da bi baš svaku mogao da smuva jer o sebi ima previsoko mišljenje?
upustiti se u "priču" sa njim( u smislu viđanja, poziva, sms-ovanja) pa ga odbiti kad se baš naloži il odmah iskulirati svaki kontakt:think:
moram priznati da me fascinira kad je neko toliko siguran u sebe, dal stvarno veruje u sebe toliko il je to samo maska za druge ljude:D?

il pas koji laje ne ujeda?
Ako je ubeđen da bi svaku mogao da smuva, onda to ubeđenje nije bez nekog osnova, odnosno on je imao dosta smuvanih. Ako je samouveren bez osnova, onda je to bahatost, a i to vrlo često prolazi. Žene ne priznaju, ali se često podaju, nekad iz naivnosti, nekad zbog slabosti, nekad iz radoznalosti upravo takvima koji ostavljaju utisak samouvernih alfa muškaraca.

ebiga ja ti ne mogu pomoci, ja od takvih bezim glavom bez obzira

pametno...
moram da priznam da nisam mnogo imala kontakta sa ovakvim primercima muškog roda...pa me sve ovo trenutno zabavlja, što svaku moju reč il postupak tumači kako njemu odgovara a to se svodi na to da je mišljenja kako (mi) je neodoljiv:zcepanje:

Back