E budalo.
- - - - - - - - - -
Ravnozemljaši.

Ali "ravnozemljaši".
Ravnozemljaš.

Ali "ravnozemljaš".

Koliko miligrama mozga mora da ima sektaš, glupan i luzer, koji sledi najgore svinjoglave diktatore i obožava kult njihove poremećene ličnosti, da bi u XXI veku sam sebe ovako nazvao?
Ali ovo je najžešćča provala...
Bozidar Nikolic nikad nije rekao da je ravnozemljas, to je tvoja projekcija da je neko o njemu rekao da je ravnozemljas. On je na predavanju na svako pitanje osoba koji veruju u Zemlju kao sferu, odgovorio tako da se svaka pojava moze uklopiti i u model ravne Zemlje a da ne odstupa od nauke.
To sto je sisa pa se plasi za radno mesto i javno govori da Zemlja nije ravna iako zna da jeste, neka ide njemu na cast.
Kakav zaključak: "To sto je sisa pa se plasi za radno mesto i javno govori da Zemlja nije ravna iako zna da jeste, neka ide njemu na cast."

Ovo je najveća provala do sada koju si izvalio.

Pa da li je moguće da Vučićev režim daje otkaz profesoru ako kaže da je Zemlja ravna?

A opet ako je rekao da je Zemlja ravna, zašto su "ravnozemljaši" seckali video snimak?

Nemaš pojma kako si se odvalio ovim glupim komentarom.

Ovo je show program. :cepanje. Ovo treba svi da vide... jer ovako nešto može da se vidi samo u ludari...
- - - - - - - - - -
Obdansite. Tamo vam je i mesto jer zrele i pametne osobe prihvate da grese. Vas trojica usli u strip i karikature.
- - - - - - - - - -
Cetvorica, pardon. Samo od tebe su dvojica, Cedomir i Marko. Cimeri?
Ja ću da postanem glavni ravnozemljaš na svetu ako budem video sazvežđe Južni Krst iz Evrope. Da smo na ploči, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa. Dajem ti priliku da me preobratiš... i zaradiš na tome...
Dakle...
Kad je na severnom polu dan na južnom je noć, i obrnuto, dok na ekvatoru u toku cele godine dan i noć traju skoro tačno po 12 sati. To je nemoguće na ravnoj ploči, već je moguće samo na lopti. Tačka.
Kad mi budeš pokazao tačku u Evrope sa koje se može videti sazvežđe Južni Krst, em što ću ti dati 5000 €, em što ćeš me ubediti da je Zemlja ravna ploča, jer da jeste, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa, ne bismo imali polove, ekvator i godišnja doba. Dakle? Ti si na potezu.
U čemu je problem? Đe ba zapelo?
Pošto je ovde od strane protivnika zdravog razuma i logike pomenuta logika...
Svi vrlo dobro znamo da Sunce ovako zalazi...
Ako bismo bili na ploči - kad jednom zađe Sunce cela “ploča” bila bi u mraku.
Svi vrlo dobro znamo da nije tako, već da imamo časovne zone. Čista logika.
- - - - - - - - - -
Ćelavi,ti si sazreo odavno,ali pamet ti iscurela. Nisi ti tvrdoglav,jednostavno nemaš kapaciteta za bolje.
- - - - - - - - - -
Sinovi,sivonjo. (Što je Džeki za psa avlijanera, to je Sivonja u svetu goveda.) Idi malo na vazduh,mozak ti ostao bez kiseonika.
Totalka.
Prsotina.