- Poruka
- 1.954
Postoje neke tvrdnje da je Zemlja živo telo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
definitivno da ima ali kao sto rece rece svemir je beskonacno prostranstvoSvemir,univerzum je beskonačno prostranstvo više je nego komično misliti da je nekakav bog stvorio sve to samo da bi imao odnos sa jednom vrstom primata na jednoj maloj planeti u jednom sunčevom sistemu kog beskonačnog svemira.Mora da ima negde još nešto neka inteligencija,oblik života šta god
Nismo u kontaktu ni sa americkom kolonijom na Marsu a kamoli vanzemaljcima?definitivno da ima ali kao sto rece rece svemir je beskonacno prostranstvo
da bi se susreli sa drugom inteligencijom ili im jos uvek nismo dovoljno zanimljivi na ovo stupnju razvoja
Tačna je 100%, smeo bih u život da se kladim.Baš smo specijalni,mi na planeti Zemlji..imamo svega i svačega,i toga nema u celom sunčevom sistemu (možda ni pored) ako uzmemo zvanične informacije (koje ne moraju biti tačne). Sve buja od života u svim pravcima,od životinjskog, insektoidnog, do biljnog i bakteriološkog...imamo i glavnog baju,"čoveka"- koji misli i izmišlja ono što nema u prirodi.
.....i kobajagi nema vanzemaljaca,dok religija priča o stvoritelju,pa sinu božijem koji se "spustio" medju nas...pa se "uzdigao" u nebesa sa "fizičkim telom" jer je živnuo posle 3 dana....koji je uveo moral i visoko gledište medju ljude.
Ali nema vanzemaljaca....dok pentagon priznaje NLO,ili visoku tehnologiju,koju ne zna čija je...ili zna...
Zološki vrt na Zemlji, koji ne sme znati da nešto drugo sem njih postoji....ta misao mi prolazi kroz pamet....da li je ta misao tačna? Ne znam...
Šta vi mislite?
Vise mislim da smo mi kompjuterska simulacija, tj da zivimo u matrix-u. Ranije su se ljudi smejali toj ideji al sad dosta naucnika kaze da su sanse 50% da jesmo.....Baš smo specijalni,mi na planeti Zemlji..imamo svega i svačega,i toga nema u celom sunčevom sistemu (možda ni pored) ako uzmemo zvanične informacije (koje ne moraju biti tačne). Sve buja od života u svim pravcima,od životinjskog, insektoidnog, do biljnog i bakteriološkog...imamo i glavnog baju,"čoveka"- koji misli i izmišlja ono što nema u prirodi.
.....i kobajagi nema vanzemaljaca,dok religija priča o stvoritelju,pa sinu božijem koji se "spustio" medju nas...pa se "uzdigao" u nebesa sa "fizičkim telom" jer je živnuo posle 3 dana....koji je uveo moral i visoko gledište medju ljude.
Ali nema vanzemaljaca....dok pentagon priznaje NLO,ili visoku tehnologiju,koju ne zna čija je...ili zna...
Zološki vrt na Zemlji, koji ne sme znati da nešto drugo sem njih postoji....ta misao mi prolazi kroz pamet....da li je ta misao tačna? Ne znam...
Šta vi mislite?
Sleteli na proplanak, videli ovce, ovce rekle beee, i tako nastao Beograd!Земљу су направили Срби, када су путовали са Ориона на Сиријус, па навратили мало овде.
то штос написала је исто као и холивудски ванземаљци, има их, постоје... али нико да направи један оштар снимак! - дакле лаж,definitivno da ima ali kao sto rece rece svemir je beskonacno prostranstvo
мислим да није.. суштина филма матрикс је да човек живи у ропству и да се неки ту и тамо пробуде.matrix bre
Na Veneri sigurno ima bakterija, onaj fosfin sto je otkriven, potice iz zone u koju ne dopire ultraljubicasto zracenjeне морамо да идемо далеко, има у комшилуку месец, марс, венера... ако је живот настао случајним процесима, што на тим комшијским лоптама није настао?
Takodje snimci sa povrsine su pokazali zive organizme, sigurno ima razlog zasto se vise ne salju sonde tamo. Mesec je previse ozracen ali zato se bakterije i ostalo nalaze ispod tla gde postoji voda.Такође, студије Венере показале су да је 50 - 70 километара изнад површине ултраљубичасто зрачење Сунца готово неприметно - као да је планета окружена неком врстом филма који апсорбује овај део спектра. Стога су научници претпоставили да микроби живе на великим надморским висинама, користећи светло за неке процесе, попут фотосинтезе за копнене биљке, и неке микроорганизме.
Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/23724.5/54217/
Београд су створили Боргови.Sleteli na proplanak, videli ovce, ovce rekle beee, i tako nastao Beograd!![]()