Zemlja je Zoološki vrt i veštačka je tvorevina

Svemir,univerzum je beskonačno prostranstvo više je nego komično misliti da je nekakav bog stvorio sve to samo da bi imao odnos sa jednom vrstom primata na jednoj maloj planeti u jednom sunčevom sistemu kog beskonačnog svemira.Mora da ima negde još nešto neka inteligencija,oblik života šta god
definitivno da ima ali kao sto rece rece svemir je beskonacno prostranstvo
da bi se susreli sa drugom inteligencijom ili im jos uvek nismo dovoljno zanimljivi na ovo stupnju razvoja

Cekajte sta je tacno zooloski vrt, je li se misli na Agartu ili ovo sto nas okruzuje? :cool:
Zar mislite da bismo mi ovako nemilice unistavali prirodu da je ona po necemu jedinstvena u sirem kosmickom okruzenju.
da bi se susreli sa drugom inteligencijom ili im jos uvek nismo dovoljno zanimljivi na ovo stupnju razvoja
Nismo u kontaktu ni sa americkom kolonijom na Marsu a kamoli vanzemaljcima? :D
Da bismo bili u kontaktu sa njima prvo bismo morali da budemo glavni zemljani. A nismo nego smo samo slag na torti. Tj. i sa ostalim zemljanima se slabo druzimo a kamoli sa vanzemljanima. A i Ameri nam, dakle, dosta beze u razvoju...

Baš smo specijalni,mi na planeti Zemlji..imamo svega i svačega,i toga nema u celom sunčevom sistemu (možda ni pored) ako uzmemo zvanične informacije (koje ne moraju biti tačne). Sve buja od života u svim pravcima,od životinjskog, insektoidnog, do biljnog i bakteriološkog...imamo i glavnog baju,"čoveka"- koji misli i izmišlja ono što nema u prirodi.
.....i kobajagi nema vanzemaljaca,dok religija priča o stvoritelju,pa sinu božijem koji se "spustio" medju nas...pa se "uzdigao" u nebesa sa "fizičkim telom" jer je živnuo posle 3 dana....koji je uveo moral i visoko gledište medju ljude.
Ali nema vanzemaljaca....dok pentagon priznaje NLO,ili visoku tehnologiju,koju ne zna čija je...ili zna...
Zološki vrt na Zemlji, koji ne sme znati da nešto drugo sem njih postoji....ta misao mi prolazi kroz pamet....da li je ta misao tačna? Ne znam...
Šta vi mislite?
Tačna je 100%, smeo bih u život da se kladim.
Ljudi počinju da se bude, pa nam s vremena na vreme "bacaju mrvice" tipa "Matrix" da nas umire, da kupe na vremenu, da ne "kopamo dublje".
Moje mišljenje.

Baš smo specijalni,mi na planeti Zemlji..imamo svega i svačega,i toga nema u celom sunčevom sistemu (možda ni pored) ako uzmemo zvanične informacije (koje ne moraju biti tačne). Sve buja od života u svim pravcima,od životinjskog, insektoidnog, do biljnog i bakteriološkog...imamo i glavnog baju,"čoveka"- koji misli i izmišlja ono što nema u prirodi.
.....i kobajagi nema vanzemaljaca,dok religija priča o stvoritelju,pa sinu božijem koji se "spustio" medju nas...pa se "uzdigao" u nebesa sa "fizičkim telom" jer je živnuo posle 3 dana....koji je uveo moral i visoko gledište medju ljude.
Ali nema vanzemaljaca....dok pentagon priznaje NLO,ili visoku tehnologiju,koju ne zna čija je...ili zna...
Zološki vrt na Zemlji, koji ne sme znati da nešto drugo sem njih postoji....ta misao mi prolazi kroz pamet....da li je ta misao tačna? Ne znam...
Šta vi mislite?
Vise mislim da smo mi kompjuterska simulacija, tj da zivimo u matrix-u. Ranije su se ljudi smejali toj ideji al sad dosta naucnika kaze da su sanse 50% da jesmo.....

то штос написала је исто као и холивудски ванземаљци, има их, постоје... али нико да направи један оштар снимак! - дакле лаж,

него да се вратимо на "сигурно постоје негде",
не морамо да идемо далеко, има у комшилуку месец, марс, венера... ако је живот настао случајним процесима, што на тим комшијским лоптама није настао?
мислим да није.. суштина филма матрикс је да човек живи у ропству и да се неки ту и тамо пробуде.
док земља мислим да је замишљена да је рај, имаш да живиш, не да робујеш, имаш чисте реке, језера, суце, плаже, слатко, воће....

Poslednja izmena:
не морамо да идемо далеко, има у комшилуку месец, марс, венера... ако је живот настао случајним процесима, што на тим комшијским лоптама није настао?
Na Veneri sigurno ima bakterija, onaj fosfin sto je otkriven, potice iz zone u koju ne dopire ultraljubicasto zracenje
Такође, студије Венере показале су да је 50 - 70 километара изнад површине ултраљубичасто зрачење Сунца готово неприметно - као да је планета окружена неком врстом филма који апсорбује овај део спектра. Стога су научници претпоставили да микроби живе на великим надморским висинама, користећи светло за неке процесе, попут фотосинтезе за копнене биљке, и неке микроорганизме.
Читайте на WWW.KP.RU:
https://www.kp.ru/daily/23724.5/54217/
Takodje snimci sa povrsine su pokazali zive organizme, sigurno ima razlog zasto se vise ne salju sonde tamo. Mesec je previse ozracen ali zato se bakterije i ostalo nalaze ispod tla gde postoji voda.

Za Mars vazi slicno, sad tu je pitanje cega ima na povrsini... cinjenica je da na njoj nema vode a i marsovski pesak je toksican i takodje UV zraci nisu filtrirani. Mi na Zemlji imamo neke pustinje koje lice na Mars, pa cak i jedno more u kome nema nikakvih bakterija - mrtvo more. Odnosno bakterije postoje samo u malim delovima tog mora koji su manje slani od ostalih.

Poslednja izmena:

Back