Zeljko Pantic

.
Па када неко напише

.
а у време када је Партизан основан НДХ није постојала, не постоји другачија квалификација, осим коју сам навео.

А својим уписом

само потврђујеш општепознату чињеницу коју сам навео.

.
Za pismene postoji i moj komentar koji upravo to i kaze. A NDH ste usvojili kroz nekoliko fudbalera...i jedno predsednika JSD koji je vremenom postao to sto postao tako da ti je samokvalifikacija itekako primerena.

Ниси ти навијач Рада него блентави сендвичар.

Одличан потез, и зато се сматраш позваним да пљујеш по онима који га критикују и супростављају му се........
To da li sam sendvicar ili ne mozes videti na pdf. Politika tako da tvoje ocajnicke pokusaja idiotskih diskvalifikacija usled nedostatka argumenata slobodno diskutuj sa tebi bliskim osobama. Pismeni ljudi citaju a ne lupetaju.

To da li sam sendvicar ili ne mozes videti na pdf. Politika tako da tvoje ocajnicke pokusaja idiotskih diskvalifikacija usled nedostatka argumenata slobodno diskutuj sa tebi bliskim osobama. Pismeni ljudi citaju a ne lupetaju.
Јасно је све......и зато се сматраш позваним да пљујеш по онима који га критикују и супростављају му се........

Јасно је све......и зато се сматраш позваним да пљујеш по онима који га критикују и супростављају му се........
Da.... eto plaketa za cuvara Cacilenda od strane Grobara. Urucena posle 5.oktobra.
Grbovic, Prelic, Tomasevic, Odalovic, Mandic.... popunjavaju Cacilend.... osim pesmica na basketu - nista a usput ste mahali Seseljevim barjacima na jugu do pre par godine.

Da, u pravu si. Sve je jasno. Jos samo da se malo informises pre nego sto pljunes....pa tek onda da nekoga kvalifikujes. Ali misaoni zadaci su uvek bili preteski za Zeljkove svedoke.
Cigani su bar bacili baklju na Cacilend.

P.S.
ILi mozda cenis da je potrebno podrzavati one koji se protiv rezima bore iskljucivo skandiranjem a sa druge strane popunjavaju Cacilend dok Vucic sipa milione?
Mozda si mlad ali stariji mogu da ti objasne, u vreme SPS, kada se rusio Sloba, jug je cutao kao zaliven a tadasnje vodje, inace moji dobri poznanici (Pampi, Cume, Belgija, Caja...) su redom imali JUL clanske karte u dzepu. I, onako usput, Kada su SVE navijacke grupe u Srbiji (sem Pazaraca) bile protiv igranja na Vaskrs i bojkotovali te utakmice, jedino Grobari nisu imali nista protiv. Proveri.

Poslednja izmena:
Za pismene postoji i moj komentar koji upravo to i kaze. A NDH ste usvojili kroz nekoliko fudbalera...i jedno predsednika JSD koji je vremenom postao to sto postao tako da ti je samokvalifikacija itekako primerena.
.
:rotf:

Каква ментална папазјанија, нестварно.

Кроз два репрезентативца краљевине Југославије и једног клинца од 20 година усвојена је НДХ.

А то је потврђено постављањем генерала ЈНА, Фрање Туђмана, у то време шефа кабинета Државног секретара (министра) за народну одбрану генерала армије Ивана Гошњака, у Партизан.

Само потврђујеш оно што сам написао раније...

.

Poslednja izmena:
.
:rotf:

Каква ментална папазјанија, нестварно.

Кроз два репрезентативца краљевине Југославије и једног клинца од 20 година усвојена је НДХ.

А то је потврђено постављањем генерала ЈНА, Фрање Туђмана, у то време шефа кабинета Државног секретара (министра) за народну одбрану генерала армије Ивана Гошњака, у Партизан.

Само потврђујеш оно што сам написао раније...

.
Tri reprezentativca NDH plus jednog "mladog" koji je po soostvenim recima "plakao" kada su ga terali u Beograd.
Bivsi predsednik Partizana, Tudjman, osnovao Hrvatsku drzavu.
O da.... papazjanija. I mentalna i moralna od strane Zeljkovog svedoka.
Negirao bi al' ne moze.

Bolno. Za cacije

Tri reprezentativca NDH plus jednog "mladog" koji je po soostvenim recima "plakao" kada su ga terali u Beograd.

За "младог" си сам написао да је био позван, а по евиденцијама које сам објавио, никада није играо за било коју репрезентацијау НДХ.

gCodJHG.jpeg

Bivsi predsednik Partizana, Tudjman, osnovao Hrvatsku drzavu.
O da.... papazjanija. I mentalna i moralna od strane Zeljkovog svedoka.
Negirao bi al' ne moze.

Bolno. Za cacije

А види овај идиотизам.

Теби вероватно није јасно зашто нико није убио Хитлера 1920. када се (данас) зна да се ради о незабележеном у историји злочинцу.

Зашто овде нико није убио усташу Туђмана (који је у то време био шеф кабинета министра одбране ФНРЈ) док је био у Партизану?

Па тог идиота би лично Крцун стрељао метком из пиштоља у главу.

Куршлусима у глави ових ликова очигледно краја нема.

.

За "младог" си сам написао да је био позван, а по евиденцијама које сам објавио, никада није играо за било коју репрезентацијау НДХ.

gCodJHG.jpeg

А види овај идиотизам.

Теби вероватно није јасно зашто нико није убио Хитлера 1920. када се (данас) зна да се ради о незабележеном у историји злочинцу.

Зашто овде нико није убио усташу Туђмана (који је у то време био шеф кабинета министра одбране ФНРЈ) док је био у Партизану?

Па тог идиота би лично Крцун стрељао метком из пиштоља у главу.

Куршлусима у глави ових ликова очигледно краја нема.

.

Back