Zeljko Pantic

Управо то, а не смета му што је Митић скупа са осталим играчима београдских клубова играо фудбал са Немцима, док је после рата планирао да побегне из тог комунистичког клуба у иностранство, што неки други играчи и јеси урадили.
.
Ма кретени, одвојени од сваког критичког размишљања, без било каквог схватања историјске дистанце и историјских околности.

Њима је Туђман крајем педесетих исто што и Туђман деведесетих. Лудило на куб.

Потпуно ненормалан свет, да не верујеш да нешто такво постоји данас у време интернета где су све информације на два клика из удобне столице.

.

Elokventno.
I nadasve inteligentno.
Tako je.
Kada im saspeš istinu po sred tih njihovih usranih ustaških faca,oni samo -- smajli.
Brate,natero si tu gamad da ne spavaju noćima a onda u pola noći pišu "saopštenja" iz samo njima znane istorije :lol:
Nije potreban ovde ni internet ni razna okretanja istorijskih činjenica koja im ne idu u prilog.
Dovoljno je recimo samo ovo što rade trenutno u njihovom smrdljivom vašaru od KK.
Dok se jednoj košarkaškoj legendi Žarku Paspalju zviždi (takođe i igračima),oni dočekuju Kukoča,Rađu,Hezonju i ustaškog fudbalera Perišića aplauzima.
DNK nema na internetu,to im je u krvi.

Tako je.
Kada im saspeš istinu po sred tih njihovih usranih ustaških faca,oni samo -- smajli.
Brate,natero si tu gamad da ne spavaju noćima a onda u pola noći pišu "saopštenja" iz samo njima znane istorije :lol:
Nije potreban ovde ni internet ni razna okretanja istorijskih činjenica koja im ne idu u prilog.
Dovoljno je recimo samo ovo što rade trenutno u njihovom smrdljivom vašaru od KK.
Dok se jednoj košarkaškoj legendi Žarku Paspalju zviždi (takođe i igračima),oni dočekuju Kukoča,Rađu,Hezonju i ustaškog fudbalera Perišića aplauzima.
DNK nema na internetu,to im je u krvi.
Hvala ali danas necu o tome.
Sveti Nikola je.

Borci protiv rezima. Mart 2016.

20251219_055142.jpg

Значи лаже се само ван празника до у минут.:hahaha:
Grobarski smisao za istiniu e olicen u recima onoga kome su urucili zahvalnicu - Ivici Dacicu.
- Nemamo zvucni top
- imamo zvucni top ali je u magacinu neraspakovan, u kutiji.
- Zvucni top smo montirali na vozila da bi slao upozorenja
- Zvucni top sluzi za rasterivanje ptica oko aerodroma

Dakle, svaku cinjenicu koja im se ne dopada proglasice za laz a svaku laz koja im ide u korist proglasavaju za nepobitnu istinu uprkos svim mogucim dokazima.

Pa, izvinite, nije ni cudo sto za sebe na stadionima pevaju pesmu "mi smo stoka"

Grobarski smisao za istiniu e olicen u recima onoga kome su urucili zahvalnicu - Ivici Dacicu.
- Nemamo zvucni top

Dakle, svaku cinjenicu koja im se ne dopada proglasice za laz a svaku laz koja im ide u korist proglasavaju za nepobitnu istinu uprkos svim mogucim dokazima.

Pa, izvinite, nije ni cudo sto za sebe na stadionima pevaju pesmu "mi smo stoka"
Screenshot-2025-03-12-115523.png

- Nemamo zvucni top

Није теби лако.

Meni?
Meni super a vi me dodatno uveseljavate.
A ti pozdravi Ivicu Dacica, glavnog cuvara Cacilenda. Ipak je on vas
Да, па зато за лечење својих фрустрација приупитај надлежну особу, то је ван мојих могућности.
Свака будала данас има интернет.....

Back