Zeljko bebek pevao na proslavi Oluje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

dejannn

Iskusan
Poruka
5.717
Koncert u Čavoglavama trajao do jutra.
Po izlasku na pozornicu nešto prije ponoći domaćin slavlja Marko Perković Thompson okupljenima se obratio riječima „za dom spremni”, a posebno je pozdravio generala Antu Gotovinu i kazao kako vjeruje da će iduće godine i on biti u Čavoglavama

ČAVOGLAVE.
Na koncertu u Čavoglavama kojim se obilježava 17. godišnjica oslobodilačke akcije Oluja prema policijskim procjenama na vrhuncu se okupilo 70 tisuća ljudi. Narodna proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te koncert koji je počeou nedjelju u 22 sata i trajao do ranih jutarnjih sati, uglavnom su protekli mirno. Zbog isticanja ustaških obilježja uhićeno je šest osoba dok ih je pet uhićeno zbog narušavanja javnog reda i mira, doznaje Hina u policiji u ponedjeljak oko 4.30 sati.

Na koncertu, središnjem djelu te proslave, nastupali su Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Željko Bebek i Opća opasnost iz Županje.
Po izlasku na pozornicu nešto prije ponoći domaćin slavlja Marko Perković Thompson okupljenima se obratio riječima „za dom spremni”, čestitavši im Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top