dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
kao devojcica sam sanjala o svome princu. sanjala sam ga nocima, sanjala sam ga i budna danima. kao da je uvek tu bio negde oko mene, ljubio me nocima, milovao danima, igrao se sa mojom kosom, postavljao mi posteljinu od latica ruza... vreme je odmicalo, i ja sam ga trazila. trazila sam ga u svakom pogledu, u svakoj reci, trazila sam ga u svakoj slici, u svakom osmehu. i taman kad sam pomislila da je to on, svaki put bi se moj princ rasplinuo kao mehuric dajuci mi do znanja da to nije on. sada sam odrasla devojcica a vreme i okolnosti su me nacinile takvom da vise ne verujem ni u bajke ni u princeve a iako se svim silama trudim, ne mogu da pronadjem ni tu romantiku... posle toliko pogresnih procena prestala sam da ga trazim. mislim, ako mu je bas toliko stalo, nacice on mene. i pitace me "ako te nisam ljubio, kako ti onda miris znam"? tada cu znati da je to sigurno on... dotle cu se svaki put krajickom usana nasmesiti kad se setim onog cudnog treperenja i leptirica u stomaku...
I šta si našla konja ili magarca? msm konj ti je bolja varijanta..magarac kad se zakopa ne mož' da ga pomeriš iz ležišta pa da motkom biješ....

Uzgred ja kad sam bila mala sanjala sam da mi mama kupi Barbiku jer su je sve devojčice imale osim mene
......ali.....

),nego je to dobro prijateljstvo sa, kako on kaze "precutnim dogovorom da govorimo sve jedno drugom".