Жеља

Постоји у мом животу, поред аутобуса, и жена којој очи нисам видео нити сам јој чуо глас, а која ме је привукла као никад ниједна пре ње.
Али, знам је на други начин, њену реч и оно што није рекла...
Доживљавам је као додир који застаје у ваздуху, тренутак пре него што ти дотакне кожу...
Желим је много, знам да бих могао да је волим много, да живот проведем поред ње да су околности биле другачије...
Спреман сам да јој будем пријатељ и потиснем мужјака у себи само да бих је било како задобио, бар на тај начин јер никад не би пристала да ми се да док мисли да ја бројим...
А опет, ништа не знам о њој, мање него о комшиници преко пута с којом проговорим тек понеку реч...
А као да је знам од рођења, као да су њени редови моје мисли...
Понекад осетим да јој нисам немио али некако увек бежи...
Од кога?
Мене или себе?
Имате ли неког таквог?
Ово болдовано је главно питање претходна два су реторичка.

Dok sam ovo chitala pomislila sam da bih ja napisala ovako neshto da sam se usudila da pishem o nekom...
Da imam nekog takvog...

Постоји у мом животу, поред аутобуса, и жена којој очи нисам видео нити сам јој чуо глас, а која ме је привукла као никад ниједна пре ње.
Доживљавам је као додир који застаје у ваздуху, тренутак пре него што ти дотакне кожу...
Желим је много, знам да бих могао да је волим много, да живот проведем поред ње да су околности биле другачије...
Спреман сам да јој будем пријатељ и потиснем мужјака у себи само да бих је било како задобио, бар на тај начин јер никад не би пристала да ми се да док мисли да ја бројим...
А опет, ништа не знам о њој, мање него о комшиници преко пута с којом проговорим тек понеку реч...
Од кога?
Мене или себе?
Имате ли неког таквог?

svako od nas (dobro, skoro svako) ima nekog takvog
samo...nekad je lepse pustiti da stvari takve ostanu ;)

Da...lepo opisana ceznja koja kao da nema osnovu a u stvari je ima...mozda na realnu ali svakako dovoljno jaku da pozelimo da napravimo sledeci korak...
Mislim da je malavelika u pravu...mozda je nekad lepse pustiti da stvari ostanu takve...

Da...lepo opisana ceznja koja kao da nema osnovu a u stvari je ima...mozda na realnu ali svakako dovoljno jaku da pozelimo da napravimo sledeci korak...
Mislim da je malavelika u pravu...mozda je nekad lepse pustiti da stvari ostanu takve...

lepse je ako znas da uzivas u tome, ako ne zelis da ides dalje...ako volis da mogucnost treperi u vazduhu...e, sad, ako bas zelis nesto sa tom osbom, onda te izmori takvo stalno razvlacenje postojeceg statusa
treba samo dobro oceniti gde da svrstas datu osobu....

Spam:p
U subotu uveče, u nekom klubu, devojke igraju na šanku i to je kao normalno, mislim, plaćene su za to i sve, i polivaju se vodom ili pivom, super bude atmosfera, mada se meni baš i ne dopada...
Elem, u jednom momentu penje se tip da igra sa njima kao, i samo čuješ žene iz mase kako počinju da vrište i tapšu...
E bilo mi je smešno, ali skroz.. kako su jedva dočekale... :)

Spam:p
U subotu uveče, u nekom klubu, devojke igraju na šanku i to je kao normalno, mislim, plaćene su za to i sve, i polivaju se vodom ili pivom, super bude atmosfera, mada se meni baš i ne dopada...
Elem, u jednom momentu penje se tip da igra sa njima kao, i samo čuješ žene iz mase kako počinju da vrište i tapšu...
E bilo mi je smešno, ali skroz.. kako su jedva dočekale... :)

pa i jesu...kad smo već kod želja...striptiz je jedna od njih:P

Pa to i kažem...
Koliko se svugde forsiraju žene.. žene konobarice, žene striptizete, žene igračice...
Jeeee.. kao da one nisu željne da bude malo i obrnuto.. :p

Ta želja je odraz idealizacije potencijalne ljubavi.
Desilo mi se da se zaljubim posle četiri sata vožnje vozom :)
I posle par godina smo se našli, tada nismo ni razmenili brojeve...
Popili smo kafu i shvatila sam koliko to nije to što sam ja mislila. Platonski osećaji, ustvari moglo je biti prijateljstvo...
Sad imam simpatiju i mislim se da li i on pomisli isto što i ja kad pročita nešto, kad vidi da je sunčan dan ili kad u noći zamiriše proleće.
Lepo je zaljubljen biti, ali sve se može i okrenuti u svakom momentu...

Eh,...Milena,Milena...

Од кога?
Мене или себе?
Имате ли неког таквог?

"...Još je bila....
što da kažem?
samo sjena...
samo pjena...
još je bila....
što da kažem?
niti djete...
niti žena....
Milena....o,Milena...."

Од кога?
Мене или себе?
Имате ли неког таквог?

Nekad sam otvarao lepe teme...
A nekad se i istorija ponovi...

Back