Slažete li se da dame u četrdesetim godinama najviše uživaju u seksu? Kažu da je to istina, i da je razlog toga što su zrelije, i znaju, u tim godinama, šta hoće. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se...sve stoji...Slažete li se da dame u četrdesetim godinama najviše uživaju u seksu? Kažu da je to istina, i da je razlog toga što su zrelije, i znaju, u tim godinama, šta hoće.![]()
Slažete li se da dame u četrdesetim godinama najviše uživaju u seksu? Kažu da je to istina, i da je razlog toga što su zrelije, i znaju, u tim godinama, šta hoće.![]()
Slažem se...sve stoji...
i znaju da ih muškarci neće hteti još dugo...
a sta rade s ovijeh prostora?!Uzivaju al ne na ovim prostorima
Slažete li se da dame u četrdesetim godinama najviše uživaju u seksu? Kažu da je to istina, i da je razlog toga što su zrelije, i znaju, u tim godinama, šta hoće.![]()
Samanta, vodi malo računa o načinu na koji umećeš imenicu "koja".
Važi, šećeru. Imam dosta slobodnog vremena ovih dana, pa ću da dotrčim do tebe.![]()
![]()
IzviniAL meni bi bas prijao jedan Kojot
![]()
Prate svetske trendove..al jos pod turcimaa sta rade s ovijeh prostora?!![]()
![]()
garant te je odjjebala koja![]()
Uživanje u seksu ne bi trebalo povezivati sa "datumom proizvodnje".
Slažem se, ali mislim da datum puštanja u probni rad itekako varira, i zbog toga smatram da sam u pravu - ni to ne treba povezivati sa datumom proizvodnje, tek tu ima različitih podataka.
Mnoge klinke su iskusnije i angažovanije od teta.