pa odlučio da prekine iz nekog njemu znanog razloga
Žuri tetki da odnese lek

Ma, smorio se, evo možemo i zaplet da napravimo, jer je tica napisala da je neka flert veza u piitanju (proizvoljno sam to protumačila jer mi nije odgovorila šta je to), idemo, uvod, razrada, zaključak:
Gospa X je upoznala gospodina Y kada je to najmanje očekivala i na način na koji do sada nikada nije upoznala muškarca koji joj je postao bitan...Nekog tmurnog dana ili u tmurnom delu sopstvenog života.
Ah, sevaju tu neke varnice i skontaju se oni, ali gospodin Y takasativno nabroji šta ne želi od te veze (imam osećaj, ne želi vezu, ali neka veza već jeste...stabilna kao babin zub, no nebitno...) Gospa X se veće zatelebala, ali pristaje na njegove kontroliranje uvijete

kobajagi, ali u nad da će baš ona biti i promeniti to nešto u njemu, vodeći monologe šatro ga je raskrinkala, tripujući da on hoće i nešto više-samo nije svestan toga, ali ona će mu otvoriti oči

Bilo je tu i lepih i manje leph trenutaka, ali gospodin Y ne zna ni šta bi sa sopstvenim životnim prtljagom koji vuče kao krst, a ona...Ona sve sve više želi da mu se uvali... Šta će mu? Ok simpa je, slatka, ali nije odlepio za njom, smara ga, vidi on: ova je poludela, zaljubila se oo00000ooo...Nema druge nego da je otkači. I to učini. Na najfiniji način. Nema drugari, ovo nono, cici mici-jer zna da je ona uspaljeno zaljubljena.
Loša izolacija, varnice, kratak spoj...Ali, ok svako bi pretpostavio da će tako i biti, ali ne i gospa X.
Eto, valja li?