Zelim ti sve najbolje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno ne mogu ostati prijatelji jer to nisu ni bili.ako nisu bili pre i za vreme veze,sto bi sad postali?
A kad jedno drugom oproste sve sto imaju,a sto cesto i nisu svesni,onda ce verovatno moci da budu u korektnim odnosima
Dotle,zelim ti sve najbolje..

kakva flert veza ?

Veza koja nije ozbiljna, npr., veza koja je osudjena na kraj , tipa, desilo se..
Verovatno ne mogu ostati prijatelji jer to nisu ni bili.ako nisu bili pre i za vreme veze,sto bi sad postali?
A kad jedno drugom oproste sve sto imaju,a sto cesto i nisu svesni,onda ce verovatno moci da budu u korektnim odnosima
Dotle,zelim ti sve najbolje..

Ha.
Zelim i ja tebi sve najbolje :lol:
Korektni odnosi je pravi izraz, da ne preterujem sa tom recju / prijateljstvo..

- - - - - - - - - -

moj najbolji prijatelj je upravo jedna od mojih bivsih:neutral:
jedina osoba na planeti kojoj bih smeo sve poveriti;
sta je tu cudno?:)

Eto, i ja se slazem da je to moguce. :)
Zato mi nije jasno zasto tako dvoje moraju nakon svega da "ne razgovaraju"?

Kraj neke veze.
On njoj kaze: Zelim ti sve najbolje?
Prekid svih kontakta, na njegovu inicijativu.
Sarkazam...ovo za "sve najbolje"?
Zasto ne mogu ostati prijatelji?

A, šta je tu čudno ?
Zbog čeka se ne bi rastali na takav način ?
Ipak, ima nekih sećanja na prijatne trenutke.
Dok nisu iščezli...
Želim ti sve najboljke, ali bez mene...
..
Nekima od mojih bivših obećavao sam da ću im biti kum !

@
Pa ne stignem cestito biti prijatelj ni sam svoim pravim prijateljima .
Drugo, kakva je uopste poenta biti prijatelj sa nekim prema kome te nije vezala prijateljska emocija?!
Normalno je da zelis najbolje i peglas dalje.
Samim tim sto zeli najbolje to je vec vid prijateljstva , ili barem koreknog stava...

- - - - - - - - - -

možda zbog osećanja, ako je odnos bio fer..
nema šta drugi biti
jer kad ste ok jedno prema drugom, nema osećanja ali eto niste jedno za drugo, nije vam išlo ne vidim prepreku

Ali to je isto kao kad i nisi prijatelj...U kom smislu prijatelj ne kapiram..Ljudi rade , imaju ubrzan zivot...Ono ako mogu pomoci nekad za nesto oke, al kafe ispijati i sta ti ja znam , pa to nemam vremena ni sam ljudima koje smatram najboljim drugovima.

možda zbog osećanja, ako je odnos bio fer..
nema šta drugi biti
jer kad ste ok jedno prema drugom, nema osećanja ali eto niste jedno za drugo, nije vam išlo ne vidim prepreku

@
Pa ne stignem cestito biti prijatelj ni sam svoim pravim prijateljima .
Drugo, kakva je uopste poenta biti prijatelj sa nekim prema kome te nije vezala prijateljska emocija?!
Normalno je da zelis najbolje i peglas dalje.
Samim tim sto zeli najbolje to je vec vid prijateljstva , ili barem koreknog stava...

Ali, muskarac njoj iskljucuje mogucnost svakog kontakta, ni Zdravo..nista?
Zasto?

pa odlučio da prekine iz nekog njemu znanog razloga

Žuri tetki da odnese lek z:mrgreen:
Ma, smorio se, evo možemo i zaplet da napravimo, jer je tica napisala da je neka flert veza u piitanju (proizvoljno sam to protumačila jer mi nije odgovorila šta je to), idemo, uvod, razrada, zaključak:
Gospa X je upoznala gospodina Y kada je to najmanje očekivala i na način na koji do sada nikada nije upoznala muškarca koji joj je postao bitan...Nekog tmurnog dana ili u tmurnom delu sopstvenog života.
Ah, sevaju tu neke varnice i skontaju se oni, ali gospodin Y takasativno nabroji šta ne želi od te veze (imam osećaj, ne želi vezu, ali neka veza već jeste...stabilna kao babin zub, no nebitno...) Gospa X se veće zatelebala, ali pristaje na njegove kontroliranje uvijete :D kobajagi, ali u nad da će baš ona biti i promeniti to nešto u njemu, vodeći monologe šatro ga je raskrinkala, tripujući da on hoće i nešto više-samo nije svestan toga, ali ona će mu otvoriti oči :zcepanje:
Bilo je tu i lepih i manje leph trenutaka, ali gospodin Y ne zna ni šta bi sa sopstvenim životnim prtljagom koji vuče kao krst, a ona...Ona sve sve više želi da mu se uvali... Šta će mu? Ok simpa je, slatka, ali nije odlepio za njom, smara ga, vidi on: ova je poludela, zaljubila se oo00000ooo...Nema druge nego da je otkači. I to učini. Na najfiniji način. Nema drugari, ovo nono, cici mici-jer zna da je ona uspaljeno zaljubljena.
Loša izolacija, varnice, kratak spoj...Ali, ok svako bi pretpostavio da će tako i biti, ali ne i gospa X.

Eto, valja li? :konfete:

Kraj neke veze.
On njoj kaze: Zelim ti sve najbolje?
Prekid svih kontakta, na njegovu inicijativu.
Sarkazam...ovo za "sve najbolje"?
Zasto ne mogu ostati prijatelji?

Добре пријатеље не чупаш за косу и не клепаш по голом дупету, чак и кад они то од тебе траже. Јеру сте пријатељи.

Ето зато.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back