"Zelim ti srecu!"

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Najgora recenica koju mozete da cujete od partnera dok vas ostavlja. Jos laznije izgleda dok vam govori o iskrenosti te svoje izjave. Logikom stvari samo ostavljeni to iskreno mogu pozeljeti sad vec bivsem partneru, jer taj je ocito moze naci i bez vas ... stoga, kad vec budete u situaciji da ostavljate nekog, imajte obzira i "ne pokusavajte se oprati" sa izlizanom floskulom o sreci ...

Pa dobro sad...Šta je loše u tome poželeti nekome sreću, bolje to neko da ga pregazi slon ili šta znam...
Možda to izgleda licemerno, ali ja mislim da je ljudski.
Možda je to fraza, možda je rečnica koja je višak, ali svakako lepše nego: teraj se u.....Mada, ovo drugo može delovati iskrenije.
Svakako bi bilo upitno još da jedno kaže drugom: previše si ti dobar-a za mene, zar ne? U takve priče već ne bih poverovala.

Pa dobro sad...Šta je loše u tome poželeti nekome sreću, bolje to neko da ga pregazi slon ili šta znam...
Možda je to fraza, možda je rečnica koja je višak, ali svakako lepše nego: teraj se u.....Mada, ovo drugo može delovati iskrenije.
Svakako bi bilo upitno još da jedno kaže drugom: previše si ti dobar-a za mene, zar ne? U takve priče već ne bih poverovala.

Slazem se i podrzavam. :ok: Najnormalnije je nekome s kim smo ranije podelili nebrojene lepe trenutke pozeleti srecu i uspeh.

Joj nacuo sam se toga od jedne osobe par puta
Moze da misli ozbiljno od srca
Normalan covek ne zeli drugom lose
Samo sta tom reci znace ako je ostavljen, nista
A reci se olako izgovore, dela su bitna.
Isto ko volim te, sta vredi kad ne pokazujes, nista

Najgora recenica koju mozete da cujete od partnera dok vas ostavlja. Jos laznije izgleda dok vam govori o iskrenosti te svoje izjave. Logikom stvari samo ostavljeni to iskreno mogu pozeljeti sad vec bivsem partneru, jer taj je ocito moze naci i bez vas ... stoga, kad vec budete u situaciji da ostavljate nekog, imajte obzira i "ne pokusavajte se oprati" sa izlizanom floskulom o sreci ...

lažno izgleda možda tebi koji si ostavljen baš zato što si ostavljen i samim tim povređen pa ne veruješ, zapravo samo onaj koji ostavlja može iskreno poželeti sreću jer ga na nekom nivou grize savest pa da se bar malo opere. ne vidim kako bi neko ko je šutnut mogao iskreno poželeti sreću onome ko ga je šutnuo

lažno izgleda možda tebi koji si ostavljen baš zato što si ostavljen i samim tim povređen pa ne veruješ, zapravo samo onaj koji ostavlja može iskreno poželeti sreću jer ga na nekom nivou grize savest pa da se bar malo opere. ne vidim kako bi neko ko je šutnut mogao iskreno poželeti sreću onome ko ga je šutnuo

Griza savest a nebitno ko je sutnut a ko sutnuo

Ako je odnos korektno završen, naravno.
Ako su letele šerpe, cipele ili živci, to je ono: srećno ti bilo, samo da te nikada ne vidim više :lol:

A i korisno je ostaviti neku sponu, neki mostic za buducnost, cak i ako je kraj bio neprijatan, sto ti odmah rece treba postupati ljudski, jer nase zivotne putanje obicno nisu slepo zacrtane, putevi nam se cesto ponovo ukrste u raznoraznim okolnostima. :ok:

Nije lose pozeljeti nekom srecu, ako nista tog se nacujemo za ove praznike, i moze se ocjeniti da je formalnost koja ima korijene u uctivosti i lijepom ponasanju, dok stvarna nasa briga za tu srecu traje cesto koliko je i potrebno vremena da se sama zelja izgovori ... najmilijje ne racunam, a i njima cestitanje prevazilazi kako formalnost tako i uctivost.

Tako da sa osobom koja ti je znacila, i sa kojom si imao to nesto, ta formalnost o sreci dok ostajes izgubljen na mapi svih desavanja meni zvuci degutantno.

Bitno mi je da si sretn/a sta god radio/la i s kim bio/la jer te volim ... ne vidim sta tu nije jasno?

Nije lose pozeljeti nekom srecu, ako nista tog se nacujemo za ove praznike, i moze se ocjeniti da je formalnost koja ima korijene u uctivosti i lijepom ponasanju, dok stvarna nasa briga za tu srecu traje cesto koliko je i potrebno vremena da se sama zelja izgovori ... najmilijje ne racunam, a i njima cestitanje prevazilazi kako formalnost tako i uctivost.

Tako da sa osobom koja ti je znacila, i sa kojom si imao to nesto, ta formalnost o sreci dok ostajes izgubljen na mapi svih desavanja meni zvuci degutantno.

Bitno mi je da si sretn/a sta god radio/la i s kim bio/la jer te volim ... ne vidim sta tu nije jasno?

nije jasno koliki procenat pedaliranih to zaista i misli. jako mali čini mi se

- - - - - - - - - -

Griza savest a nebitno ko je sutnut a ko sutnuo

kako je nebitno ako si puko za nekim a on te pedalira?

sretne ortak bivsu u knezu na koju isece vene,kaze joj papucarski ajmo na pice,ona jok,on ce drago mi sto sam te video,ona meni i nije,axaxa:rotf:

teška tema...u tim nekim momentima, ume svašta nešto da se izgovori....i bude tih nekih učtivih formalnosti, jer svi bi to nekako bezbolnije da odrade...a ne može
..
srećom proći će....kao što sve prođe..ako je za neku utehu

- - - - - - - - - -

sretne ortak bivsu u knezu na koju isece vene,kaze joj papucarski ajmo na pice,ona jok,on ce drago mi sto sam te video,ona meni i nije,axaxa:rotf:

jaoooo ovo je dobro :lol:

nije jasno koliki procenat pedaliranih to zaista i misli. jako mali čini mi se

- - - - - - - - - -

kako je nebitno ako si puko za nekim a on te pedalira?

Pa nije mi bitno jer je lazno
Jos ako ti kaze da te voli i njemu/njoj teze nego tebi laze a laz najvise mrzim
A bolji odnos sam imao sa onima, kasnije, koji su rekli mars na kraju

čoveče, pre će neko ko te šutne da ti poželi sreću nego neko kga ti šutneš. jeste vi ljudi pali s marsa kad vam to nije jasno?

Zemljace mene kad sutaju nece ni da me vide, ni da me cuju, a kamoli da mi nesto pozele ili uopste poruce na kraju, sibnu mi sms: "Zbogom.", ili u najboljem slucaju sms: "Ne mogu vise.", i to bude to, kakva sreca, kakvi bakraci, nisam ja te srece pri pedaliranju. :lol: Nisam nailazio na savesne snajke. :lol: :rumenko:

A što je toliko teško biti normalan, pa zaista i poželeti nekome sve najbolje? Ja za 95% ljudi u mom životu koji su bili želim sve najbolje, ali zaista... To što više nismo u kontaktu ili smo nekada bili nešto, to ne menja ništa... Zašto da im želim bilo šta loše?

Back