Zelim decka, ali NEMA HEMIJE

• Začetnik teme Začetnik teme Cvetka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hemija? Mislim da bi steroidi što-šta dobrog uradili. ;) Zato predlažem da uzmeš neki sa jačim androgenim dejstvom, pa kad ga bačiš na postelju, stegneš ga... ostaćete vezani do kraja života, to se zove strahopoštovanje.;) A tek ako je dečko isfeminiziran...Ihi, hih, hi...:lol:

Cvetka:
Tu i tamo muvaju me neki likovi.
Sve skroz OK momci- zanimljivi, obrazovani, vrlo pristojno izgledaju (nemaju pivski stomak i imaju svu kosu na glavi), imaju posao, ali....
nema HEMIJE.
Ja zaista svakom dam sansu, nekima i dve-tri. Kad me neko pozove da izadjemo, moze. Uvek pomislim, pa dobro, mozda ce mi se svideti vremenom. Uvek posle prvog dejta, zovu me ponovo na novo vidjanje, jer sam komunikativna i sve je zapravo u redu, osim tog detalja da "to prosto nije to".

Odlicno znam sta su to leptiri u stomaku i zaljubljenost, pa zato mogu da prepoznam sta hocu a sta necu.
Brine me sto zaista imam ponuda, ali sam dugo bez decka jer se hemija prosto ne dogadja!!!! Frustrirajuce!

A da: probala sam da budem s jednim likom, koji je bio skroz decko na mestu, bez hemije, hladne glave, kao mozda mi se svidi, ali posle 10 dana vise nisam mogla... On se zaljubio jako, a ja morala da ga bez objasnjenja ostavim. Nije mi to zaboravio.

Da li je normalno da mi se recimo 2 godine, niko ne svidi, a jako puno izlazim i ZELIM da imam decka????????

Hehehe .. imam isti problem.

Kad god sam sa nekim tipom osetila tu hemiju to se nije dobro zavrsilo tj. zavrsilo se...a i ta hemija jeste cudo ali obicno je kratkog daha kad su ljudi u vezi....opstaje duze samo kod povremenog vidjanja bar u mom slucaju....a cesto je osetim sa "pogresnim" ljudima ...
tako da je moj savet : nadji nekog ko ti je simpatican, cija ti prica prija, koji moze da te nasmeje i ispunjava vecinu tvojih kriterijuma...i naravno dovoljno te privlaci...a leptirici pa mozda i dolete kasnije ;)

Ma, neka mi se javi samo jedna osoba kod koje su se leptirici pojavili kasnije?!
Ma dajte, to je samo utjeha onih i za one koji su napravili kompromise sa sbom i sopstvenim zeljama i potrebama, u zamjenu za ozbiljnu vezu i formiranje porodice...
Cvetka, s tobom je sve u redu... Ali, prestani da tragas za hemijom i pogotovo prestani da budes opterecna potrebom za udajom...
Opusti se, druzi se, upoznaj nove ljude i prije ili kasnije ce da se pojavi neko ko ce te emotivno prodrmati...

Back