Zelim da vidim...

jeste...čoek putuje po svetu da nađe to što traži i vraća se kući po to što je otišao da traži....to nisam ja reko..nego crnjanski... i parafraziro sam ga....mada je on imo te šušmuš rečenice taman ko ja, toest ja ko on...a i skroman sam...

tacno ne znam sta vise volim kod putovanja, kad krecem, sva uzbudjena, kad sam tamo..sa ocima ko u deteta, ili kad se vracam kuci...u svoj mir, i srecicu:)))

- - - - - - - - - -

ne mogu da skontam kako uvek oko svake teme oni koji ne misle isto ispadnu ludi:))
ja samo ne volim da mene neko tera da radim nesto sto ne volim..a potpuno kontam da ima ko voli, ima ko ne voli, a ima i ko veze nema sta bi, a sta ne bi:))

Meni je nekako svejedno, volim sve da vidim ali i mogu sedeti do kraja života ispod svog drveta, nije sreća tamo negde nego u nama.
Ali volela bih da vidim Andaluziju, to da.

Ovako i meni. Putovanja su mi predah kao gledanje filma ili šetnja, sad sa klincima nisu više ni to. :mrgreen: Malo se izmakneš iz svog okruženja i od samog sebe.
Kad bih mogla da biram destinacije Azija, Afrika, Srednja i Južna Amerika. I to putovanja na duže, na mesečak dana recimo, ona aktvna gde pešačiš po nedođijama. A to nema šanse naravno. Ostalo mi je sve isti format, potpuno sam ravnodušna.

Некако имам утисак да је туризам данас мода.
Људи путују на којекакве дестинације углавном само да би отпутовали и после пријавили преко фејсбука.
Реално, мало је људи који воле да се цимају, упознају друге културе, уживају истински у природи.
Ово је антитеза уводном посту.:D

Чичак? :lol:

Saće ona samo da podoji medu I da zatvori kofer :lol:

Bilo bi lepo da imaš dovoljno vremena da upoznaš kulturu i običaje ali za nekoliko dana koliko traje aranžman ne stigneš da vidiš ni sve znamenitosti
guras se sa rekom turista po centru grada I mislis da si nešto posebno jer si opalio selfi ispod sagrada familije na primer

koncept putovanja koji nema veze sa današnjim trendom je nešto sasvim drugo zahteva mnogo slobodnog vremena i novca koji nemaš gde drugde da potrošiš

A licni osecaj? Kao da sve radimo zbog publike? Pa ne radimo.i setnja glavnom ulicom nekog grada podrazumeva radost planiranja,dogovaranja,iscekivanja,pakovanja,samog putovanja...pa sve ostalo
I tri dana otici negde puni baterije.niko ne kaze da smo eksperti za taj grad,niti da smo putovali zarad kacenja slika.na onaj unutrasnji osecaj vise niko ne misli.kod drugog.samo ceni svoj unutrasnji osecaj

Back