Zelim da vidim...

neko sve ali ne verujem da ću stići a i nije mi valjda prioritetno ... to ću u paralelnom životu
ali jadransko more je vrh ebiga hvar ostrva, neke udaljene plaže npr možda ali treba da se ubode kad je ok klima - neko more koje nije neko naše ili grčka
mada kao ceo svet
šta ako sve prođeš pa ti bude dosadno :(

Poslednja izmena:
Zelim da vidim New York...
Zelim da vidim Los Andjeles...
...Mexico...
...Japan...
...Australiju...

Zelim da vidim sve... :)

Sta vi zelite da vidite?
Da li imate listu prioriteta ili zelite sve?
Ili mozda ne zelite?

:)

da zelis videla bi, ne bi ti ceo svet bio dnevna soba...dakle ne kaki

mnogo toga sto sam zelela da vidim videla sam, i mogla bih ponovo
ima jos mnogo sto zelim da vidim i uspecu vala u tome

Japan mi se sledeci na listi zelja.
Volela bih da obidjem Ameriku, onako neka random mesta

Japan,New York,Novi Zeland,Kanadu,Severni Pol,KUBA :heart: i sve sto je u vezi sa tropima...
Ma svuda bih da idem,iskreno,mene ne drzi mesto.

Ma jok cuo sam da je svuda isto sranje samo bih da vidim ko odoleva ovom raspalom svetu
Treba malo da ipak putujes.Do nekog susednog grada bar,ili u susednu opstinu.

Svasta nesto je ostalo da se vidi...u bliskoj buducnosti Havana, sledece godine, deo Kube sam vec videla, centralni.
U Kanadi isto mnogo toga sto zelim da obidjem, prelepa zemlja, a meni i mm samo da padne na pamet - idemo!
Zatim Portugal, Lisabon, Irska, delovi Amerike, to cu isto uskoro, kad dobijem pasos, pa polako....

Japan,New York,Novi Zeland,Kanadu,Severni Pol,KUBA :heart: i sve sto je u vezi sa tropima...
Ma svuda bih da idem,iskreno,mene ne drzi mesto.

Treba malo da ipak putujes.Do nekog susednog grada bar,ili u susednu opstinu.

Nerado idem i u rodni grad zato sto to vise nije grad u kom sam rodjen,ni po izgledu ni po dusi,jel sad treba da izmislljam fazon osto kalis isti e to je moj lepi bg koji cuvam u srcu,ipak ne,gadi mi se,jel treba minhen da mi se svidi,muslimanski,arapski,bosanski,nisam cuo da pricaju nemacki,jel treba da mi se svidi beton,autoput,tako da mozda nekom zvuci ograniceno ali meni su ograniceni ljudi koji proputovase ceo svet a nestabilni ne mogu da podnesu sebe u 4 zida,to je malo siri pogled na zelju za putovanjima i potrebom da se na njima slika,ja nisam sebe tamo slikao nego ono sto mi se svidi

Putovanje nisu samo slike i instagram,ja licno svojih slika sa putovanja imam malo,ali zato slikam sve sto mi padne pod objektiv.
Ali ko to ne voli,ne mozes mu ni objasniti.Jednostavno ima ljudi koji su kucni tipovi da kazem,kao kornjace,najbolje se osecaju kad su u kuci.
Ko voli da putuje uvek nadje nesto za sebe (ako zna),znam nekoliko ljudi koji su takve stvari nalazili na putovanjima,da se granici sa nerealnim.A vecina nas ne bi ni obratila paznju na to...Sve je stvar covekove prirode,i sta on posmatra oko sebe.

ne ne nisi ti mene skapirao,ja putujem sam od 17e godine,radio po grckoj godinama,selio se xxx puta,jedva sam cekao da se odselim van grada,bajsem planiram na more i sire po evropi,ali zbog ovih vesti https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...im-oruzjem-pucalo-po-gomili-vjernika/8489897/ svet vise nije nesto sto me privlaci,necu da zatvaram oci pred bitnim raspadom u kojem i mi zivimo,meni ako se ide krenem odmah i vidim sta zelim,ali je svuda isti isfolirani potrosacki i opasni svet koji me ne privlaci

Imam neku listu (u glavi) - par destinacija - odlagala skoro sve dok su deca bila mala, sad više nemam opravdanja
npr Toskana, Moskva, piramide i još 10-ak mesta

isto tako sam se pomirila s tim da ću dosta toga videti samo na netu i to me ne pogađa više
Čak i da ništa ne vidim sa te liste, dovoljno me ispunjava osećaj kad sednem pod svoje drvo (pa ako bude još nešto, bude). Dobar osećaj.

ne ne nisi ti mene skapirao,ja putujem sam od 17e godine,radio po grckoj godinama,selio se xxx puta,jedva sam cekao da se odselim van grada,bajsem planiram na more i sire po evropi,ali zbog ovih vesti https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...im-oruzjem-pucalo-po-gomili-vjernika/8489897/ svet vise nije nesto sto me privlaci,necu da zatvaram oci pred bitnim raspadom u kojem i mi zivimo,meni ako se ide krenem odmah i vidim sta zelim,ali je svuda isti isfolirani potrosacki i opasni svet koji me ne privlaci

Da,nisam rzumeo o cemu govoris.
Ja vise volim iskreno ako negde idem,da je to neka priroda,planina,more,jezero nebitno.I to sve s godinama ide cini mi se,vise mi prija tisina i mir nego buka.I na more idem obicno u maju,kad nema skoro nikog...Ustanes ujutru,tisina,uvece isto...
Mislim da cu za 10 god poceti da idem na pusta ostrva na odmor :think:
A i volim velike gradove,bas zato sto u njima mozes da budes sam,i da ides svojim putem da te niko nista ne pita.

Svet se upoznaje sa ljudima a građevine mogu da vidim na netu ;)
Ja radim sa celim svetom dob iz Amerike Japana Kine UK odakle oćeš..
A i bila sam gde sam želela

- - - - - - - - - -

Kolege iz Indonezije Rusije Francuske Ukrajina Tajvana po celom svetu imam kolege
U Švajcarsku kod kolega mogu da odem kad ocu
Al neću

ljubinka, ja radim sa strancima iz celog sveta ravno 20 godina, ali to nema nikakve veze sa time da li volim da putujem ili ne.
nikako ne vidim vezu izmedju toga :think:
inace, obozavam da putujem i imam spisak realnih i nerealnih zelja, videcemo sta cu od toga uspeti da realizujem :D

Da,nisam rzumeo o cemu govoris.
Ja vise volim iskreno ako negde idem,da je to neka priroda,planina,more,jezero nebitno.I to sve s godinama ide cini mi se,vise mi prija tisina i mir nego buka.I na more idem obicno u maju,kad nema skoro nikog...Ustanes ujutru,tisina,uvece isto...
Mislim da cu za 10 god poceti da idem na pusta ostrva na odmor :think:
A i volim velike gradove,bas zato sto u njima mozes da budes sam,i da ides svojim putem da te niko nista ne pita.
e to,kao klinac bih verovatno mastao o guzvi i nekim metropolama,sad bih provansu i toskanu bajsem voleo da prodjem ali izgleda cu kolima

Желим свашта. А разумем и да неко не жели. Неко цео живот проведе у свом селу и умре срећан. Зашто се овде теме претварају у наметање сопственог става?

Куба.
Од свега што сам желела, једино њу нисам посетила.
Много је дужа листа земаља које ме не занимају.

da zelis videla bi, ne bi ti ceo svet bio dnevna soba...dakle ne kaki

mnogo toga sto sam zelela da vidim videla sam, i mogla bih ponovo
ima jos mnogo sto zelim da vidim i uspecu vala u tome
Metlaja,
Dese se u zivotu stvari tipa deca, muz, posao... pa se licni planovi odlazu...
Nisam rekla da nikad nigde ne putujem, ali ne maštam o njima, ne sanjarim,nisu mi merilo kvaliteta života.
Ako nekoga to hrani, i puni pozitivnom energijom, stavlja osmeh na usne,
Definitivno utice na kvalitet zivota :)
Ja idem na Kubu u maju i verovatno u Njujork ove godine- prisljamcicu se muzu i idem da obilazm sama:mrgreen: on mora da radi
Divno...
Meni Kuba nije na listi prioriteta mada bih je volela videti
Ali NY mi se sve vise svidja

Putovanje transibirskom zeleznicom, Skandinavija, Island, Kanada, Novi zeland.
Slabo me privlace plaze i topla klima.
To moze samo na leto kada se pozelim mora i onog poznatog morskog mirisa.
Vise volim planine, sume i hladnije vreme. Jedva cekam prolece. I ako poslednjih godina sve krace traje. Nekako vec nakon 2 nedelje uletimo u leto, pa se razvuce i nikada da prestane.

Back